günaydın vobun furuşkan askerleri ,komutanları....:):)
Printable View
günaydın vobun furuşkan askerleri ,komutanları....:):)
[QUOTE=YAVUZHAN;148063]saatlik ortalama 59250 de ve açılış esnasındada destek olarak çalıştı..
bu ortalamayı aşağı geçebilirsek 58600 e doğru gerileyebiliriz..
[IMG]http://i25.tinypic.com/1z1qkcz.gif[/IMG][/QUOTE]
Yavuzhan gıraf üstündeki ortalama kaç günlük yada bu senin sistem mi
[quote=Demirci;148069]Herkese günaydın...
Bugün çok enteresan bir gün olacak....
Ama önümüzdeki bayram tatili sebebiyle değil....
Not artırımı ve yukarı iştahı bitmeyen piyasanın yine şortcu doğrama operasyonuna sahne olacak gibi görünüyor...
dünde yazmıştım...dow da zorlanmalar çok normal...hedef yukarı....bizde korelasyonu koruduğumuza göre bizde de yön yukarı...[/quote]
x30 gün sonunda bayram tatili riski de olduğu için muhtemelen dirençlerde kapatacak...59500-60.000 arası yani.....bobi de buna 400-500 ilave edersek oralarda kapatacak demektir...(normal makas şartlarında)
[QUOTE=mbm;148070]günaydın vobun furuşkan askerleri ,komutanları....:):)[/QUOTE]
hoşgeldin mbm patron ... sen. sıhhiye komutanısın abi ..sen yoksun .. senin askerler iki gündür yatıyo
küskü iğneleini hazır et abi .. :D:D
Eksi makas hayırlı olsun...
dün yazdıydım eksi makasa geçer diye....GEÇTİ...59 075
Küskübarlarında dolanıyorummmm, kayybetttmediimm piramitimi...lelelel
abiler anket nasıl açılır biri bağa öğretsin... ü[url]www...tokoba[/url] nasıl açılır anket yaww
FORUM OLARAK...
şelleye binmiş durumdayız...
GAZANIZ MUBAREK OSSUN TÜRKÜN FURUŞKAN EVLATLARI....
[QUOTE=selçuklu;148073]hoşgeldin mbm patron ... sen. sıhhiye komutanısın abi ..sen yoksun .. senin askerler iki gündür yatıyo
küskü iğneleini hazır et abi .. :D:D[/QUOTE]
benim askerler kazan kaldırdı.. iki gündür işlem yapmıyo..
bugün 56 binli rakamlarda kapatmazsak sizim komuta kademesinide tarumar ederiz diyorlar... seninde rütbeni söküp er yapacaklarmış.. ha haaaaa:D:D
[QUOTE=selçuklu;148073]hoşgeldin mbm patron ... sen. sıhhiye komutanısın abi ..sen yoksun .. senin askerler iki gündür yatıyo
küskü iğneleini hazır et abi .. :D:D[/QUOTE]
Selçuklu arkadaş tam sana göre resimlerim var fakat özel mailini bilmediğim için
gönderemiyorum.Söyle tarif edeyin yeni doğmuş ayı yavruları.
ÇİN ŞU DAKİKALARDA...
yüzde 3.85 göçtü....YIKILIYORRRRRRRR....