-
[quote=unlimitted;147851]valla doğruya doğru
çok güzel savunuyolar kalelerini...
açılın az, 425'i alnının çatısından indirmek için kurdum dürbünlüyü..zira onların komutanı da 425 zannımca...
mesafe biraz uzak ama...:cool:[/quote]
[B]ağalar günaydın, kolay gelsin.[/B]
karşı cepheden komutan gören haber etsin gayrı. mesafe uzak da olsa, indiririz.
ağzımdaki kürdan da pek bi karizma katmamış mı sizce de. :D
-
[QUOTE=stonhand;148090]Buyur burdan yak 59,000 e stobu koydum ve en düşük 58975 görüldü stop patladı hopp yukarı moral sıfırın altında Palanın gazabına uğramış KY yim ulen faiz indirimininde görünüm değişimininde KY psikolojisinden kurtulamadım gitti be[/QUOTE]
59000 altında bar kapatmasına bakmak daha doğru olacaktır, bir barın kapanışı herşeyden önemlidir ;)
-
gunaydım Turkun furuşan ve furuşturan evlatları :::
-
[QUOTE=Astatin;148077]abiler anket nasıl açılır biri bağa öğretsin... ü[url]www...tokoba[/url] nasıl açılır anket yaww[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/newthread.php?do=newthread&f=42[/url]
Sayfanın altında [IMG]http://i27.tinypic.com/67m592.png[/IMG]
-
patronlar komutanlar .. gevşemeyelim .. herkes askerleriyle ilgilensin .. 59 kalesini yıkmamız lazım ... ben esirlerle ilgileniyorum .. hehehehhhe :D :D :D :D :D
-
Arkadaş bu cnbc-e dekiler harbi ya, ne zaman halka arzı için mal satmakla borsa %3,5 düşmüş .dng
-
[QUOTE=stonhand;148090]Buyur burdan yak 59,000 e stobu koydum ve en düşük 58975 görüldü stop patladı hopp yukarı moral sıfırın altında Palanın gazabına uğramış KY yim ulen faiz indirimininde görünüm değişimininde KY psikolojisinden kurtulamadım gitti be[/QUOTE]
Dünde benim kısalar en tepeden kapandı Allahtan dönüp geriye tekrar açtım arada böyle oluyor ama stopsuzda olursak iki günde biteriz
-
benim hesaplarıma göre esas 58800 altı yıkılır buralar..
58800 altı olmazsa terse getirir bu dürziler
-
[QUOTE=selçuklu;148098]patronlar komutanlar .. gevşemeyelim .. herkes askerleriyle ilgilensin .. 59 kalesini yıkmamız lazım ... ben esirlerle ilgileniyorum .. hehehehhhe :D :D :D :D :D[/QUOTE]
Acele etmeyelim patron, önce iyice sersemletelim düşmanı sonra tam bitirici darbeyi vuralım. Bence bu darbe 15.30 sonrası gelir diye düşünüyorum...
-
[QUOTE=enorton;148099]Arkadaş bu cnbc-e dekiler harbi mal ya, ne zaman halka arzı için mal satmakla borsa %3,5 düşmüş .dng[/QUOTE]
Bugün geçen Cumanın tam tersi olabilir. Açılış öyle göründü bana.
-
[QUOTE=selçuklu;148098]patronlar komutanlar .. gevşemeyelim .. herkes askerleriyle ilgilensin .. 59 kalesini yıkmamız lazım ... ben esirlerle ilgileniyorum .. hehehehhhe :D :D :D :D :D[/QUOTE]
bayan esirleri bana getir.. yaralarını sarayım onların...
sen cepheye git.. uşaklar komutan görmek ister.... ha haaa:):)
-
enorton patron benim yazdığım mesajda 59 kalesini yıkmamamız lazım yazmışım sehven ... ben düzelttim sende düzelt hemen .. üvvvv üüüüüü .. yanlış yazmışım .. :(:(:(