durum...
saat 10 20....59 000 i kıramadık ve tepki kodu....boyuna bakacagız...EMA yı geşçmemeli...
Printable View
durum...
saat 10 20....59 000 i kıramadık ve tepki kodu....boyuna bakacagız...EMA yı geşçmemeli...
geri dönüp kırdığı saatlik ortalamayı test ediyor..
59500 lerin üstüne çıkılmadığı sürece problem yok şimdilik.
59 bin üstünde yataya bağlarsa 1 saat içinde kısa periyotlu grafikler ( 5/15/20 dk ) palazlanabilir..
esirlerin işini bitirdim.. ... dikkatimiz dağılıyor .. tüm komutanlar askerleriyle ilgilensin lütfen ... alaman ve ingiliz tankçıları ateşe başladı .. üvvv :o:o:o
[quote=selçuklu;148112]maraşel rütbesini sökecem onun .. heheh :D:D:D:D .. fxciye takabilirim .. dün ceza falan aldı ...[/quote]
ne söküyon patron tavukmu söküyon::::::::: fx ci ceza alınca sicili bozuldu ols aolsa orgeneral olur.dng
[quote=jani;148060]komayı bilmiyorum...rumeli beylerbeyisin sen....bana uygun bi avatar bul...[/quote]
abi senin avatarın [B][COLOR=Blue]kuzu [/COLOR][/B][COLOR=Blue][COLOR=Black]ismisi avatara gerenk yok ismini guzu yaptırıver ondaki heva bir başka ::: janiye alışamadım gayri hetta jerfinnen karıştırıyorum hep :::
yuaw grafiğe alttan üstten yandan baktım ...gunluk furuşkanlar üçün furuşma zemanı övleden sonra sankim...... ben övleden sonraya kedar flatos
[/COLOR][/COLOR]
[QUOTE=Astatin;148121]ne söküyon patron tavukmu söküyon::::::::: fx ci ceza alınca sicili bozuldu ols aolsa orgeneral olur.dng[/QUOTE]
he patron pardon .. .. pardon patron :D .. . bir an jani beni gaza getirdi .. bu savaşta emeğin çok .. maraşelimiz sensin .. .brv
[QUOTE=Astatin;148121]ne söküyon patron tavukmu söküyon::::::::: fx ci ceza alınca sicili bozuldu ols aolsa orgeneral olur.dng[/QUOTE]
Gomutan, maşallah madalyanda pek bolmuş. Ama bu savaşta bi madalya daha alırsan nerene takacaz. Hiç yer kalmamış.:..::..:
maraşel belli ....küskü belli ....baskı belli .. şelale şelale şelale ..
[quote=parderi;148124]Gomutan, maşallah madalyanda pek bolmuş. Ama bu savaşta bi madalya daha alırsan nerene takacaz. Hiç yer kalmamış.:..::..:[/quote]
ha ha ha...seni alçak seni....
celcuki...
bunu marasala üstü kapalı sataşmadan...divanı harbe ver...asalım.
[quote=parderi;148124]Gomutan, maşallah madalyanda pek bolmuş. Ama bu savaşta bi madalya daha alırsan nerene takacaz. Hiç yer kalmamış.:..::..:[/quote]
Sen madalyayı getir..biz "takacak" yer buluruz:D:D
şimdi kafamdaki senaryo şu:
59dan tepip 59.200de la nooluyoz bi soluklanalım deme sebebi 2 dene olabülü.
1-daha çok koşcez, 59.200 en güzel pitstop yeri olur. (bu durumda yandık)
2-59 longcuları hemen istop yapmasın, 200e kadar teptirirsek onlar bi nefes alır, ayrıca 58.800e geldiğimizde de "en azından 59'a kadar teper, oradan kapanırım" desinler diye beyinleri uyuşmuş olur, onlar böyle umutla beklerken höörç diye 58.375'e ineriz.
oyumu 2. senaryodan yana kullanmama kızmazsınız demi :D
[quote=selçuklu;148123]he patron pardon .. .. pardon patron :D .. . bir an jani beni gaza getirdi .. bu savaşta emeğin çok .. maraşelimiz sensin .. .brv[/quote]
burada herkes patron herkes mareşal patron:..::..::..:
ama bayan esirler benim..lütfen.. o konu pazarlık masasında olabilemez...o konuda çok şahinim....şşşşşşşşş DEMİR ...nerde kaldı esirler...üüüüüü