Dolar-ytl için yorumu olan var mı acaba? Pazartesi ne olur sizce?
Printable View
Dolar-ytl için yorumu olan var mı acaba? Pazartesi ne olur sizce?
[QUOTE=hexen;67533]34700 ...35100 arası short malyet yapmak isteyen bolgesi amma nekadar short malyet yapmak isteyen var gorceyiz..
35100 üstesi short icun tehlike olur ondan dikat olun..[/QUOTE]
nokta vuruşlarını özlemiştik babacım şu analizlerini sık sık yapsan ya :D 1 hafta yazıyorsun her dediğin oluyor sonra 2 hafta yazmıyosun yazsanda plan yok özletme .boks.
Pozisyonum yok fakat şu son 45 dakika içinde imkb % +1 ek yukarı yapabilir bakalım bu defa tutacak mı :D Yok mu dolar öngörüsü olan aaa ?
asaya devam icun mbm nin system short signal verme gerek onun 15 dakk 34450 den short signal verir..
asaya devam icun bu gerek...
yoksa terkar 35100 deneme olur.. dikat olun..
[QUOTE=hexen;67533]34700 ...35100 arası short malyet yapmak isteyen bolgesi amma nekadar short malyet yapmak isteyen var gorceyiz..
35100 üstesi short icun tehlike olur ondan dikat olun..[/QUOTE]
Sessiz ve derinden sniper gibi .brv .brv tebrikler..
[QUOTE=hexen;67539]asaya devam icun mbm nin system short signal verme gerek onun [COLOR="Blue"]15 dakk 34450 den short signal verir..[/COLOR]
asaya devam icun bu gerek...
yoksa terkar 35100 deneme olur.. dikat olun..[/QUOTE]
Vermiştir artık
Heryerde short devam, dolar short devam, endeks short devam, sabır sabır sabır, saygılar.
Dolarda haftasonu muhabbetine short kapattırma operasyonu yapılıyor, kapanışta yukardan kısaları kapasınlar isteniyor, dolarda haftayada kısalar avantajlı olmaya devam eder, saygılar.
geceye uzun girdim..kimler nasıl girdi.
Kapanışa yakın pozun bir kısmını kapatacaktım ama daldım seans bitti-üzüm var .dng
hafta sonuna 3 kaldıraç ile long girdik bakalım :confused:
son 10 dk düşüş turkcell satışından mıydı? son 2 dk imkb 30 nerdeyse 250 puan yükseldi neler oluyor bilen var mı?
[QUOTE=hexa;67547]son 10 dk düşüş turkcell satışından mıydı? son 2 dk imkb 30 nerdeyse 250 puan yükseldi neler oluyor bilen var mı?[/QUOTE]
TCELL ve AKBNKa verip almışlar
[QUOTE=VOBiX;67541]Sessiz ve derinden sniper gibi .brv .brv tebrikler..[/QUOTE]
saol vobixim..
haftasona short girdim..
teknik graftan dolayı. stop belli
[QUOTE=hexen;67535]diyer 1/2 short malyet 35050 yaptım[/QUOTE]
Tebrikler sayın Hexen:)
Hafta sonuna short girdim Astatinnn :)
Forum kızı irma
[quote=catedral;67551]Hafta sonuna short girdim Astatinnn :)
Forum kızı irma[/quote]
u have got another think comin..............
süt ayusu diye bişi olmadığına göre..kamçatka ayısı olarak mı girdin...full?
[URL="http://imageshack.us]"][IMG]http://img238.imageshack.us/img238/4876/screenhunter1hv6.jpg[/IMG][/URL]
Biraz daha var 60 dklık çizgiyi üste değdirmeden döndürmezler.
vıx e bakın...44,25 in altında kapanırsa 2 li büyük tepeler onaylanır..o zaman vix de çok sert aşşağılar gözükür..borsalarda ralli..vıx şu anda 42,07 de..
[QUOTE=abka;67545]geceye uzun girdim..kimler nasıl girdi.[/QUOTE]
uzun bende.......
dowda bacak omza formasyonu mevcut
8400 Kapatsın Yetr çok Sıkıstıydık Söyle Bi 33000 Leri Görme Zamanımız Gelmiş Salı Günü Abd De Gsyh Var Son 2008 - Büyüme Kaç Gerçekleşmiş Son Veri
22 Günlük Ortalamasının üzerinde Kapaması Iyi Olmaz 8500 Altı Mümkünse 8400 Bakalım Bugün Sabah 34200 Short 34525 Long Aksan Kapanısta 34475 Short 600 Puanı Verdik Ama Yakalarız Belki
Ben Bunların 53000 54500 Aralıgında 12 Gün Durduğunu Biliyorum Asagı Yukarı Yukarı Asagı Simdi O Kanal 33500 35000 Mi Oldu Bu Arada Py Hala Long Da Doların Son Durumunu Ise Bilmiyorum Jelibon Buralardaysan Takas Gönderebilirmisin Teşekkürler
Dowu Sanki öyle Hemen Vermiyolar Yedire Yedir Yavaş Yavaş Yoksa Pozisyonel Mi Düşünüyorum :d
:dben Açıkçası Yardım Paketini Beğenmedim Devlette Haklı Her Batana Para Vere Vere ülke Yimi Batırsınlar Adamlar Batarsa Otomotiv Den 3 ün 2 Si Batar 1 Le Yola Devam Eder :d Yada Birlesirler Bi şekilde :d
[quote=VOBiX;67372]Astatin bu sefer dualar ccsiz olmuş. Öncekilerin tutmam sebebi ccli olmaları olabilir mi?[/quote]
Hemen test edelim...
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8470 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
CC: Sn. SAZAN
[QUOTE=catedral;67551]Hafta sonuna short girdim Astatinnn :)
Forum kızı irma[/QUOTE]
Özüne dönüş var sanırım.
[QUOTE=abka;67554]vıx e bakın...44,25 in altında kapanırsa 2 li büyük tepeler onaylanır..o zaman vix de çok sert aşşağılar gözükür..borsalarda ralli..vıx şu anda 42,07 de..[/QUOTE]
Vix bu ara hikaye dün de eksiydi vix ama dowun %2,5 düşmesine engle olamdı. Onda da başka dolaplar dönüyor. Opsiyon vs bir şeyler olabilir.
[QUOTE=serkanyurttas;67561]:dben Açıkçası Yardım Paketini Beğenmedim Devlette Haklı Her Batana Para Vere Vere ülke Yimi Batırsınlar Adamlar Batarsa Otomotiv Den 3 ün 2 Si Batar 1 Le Yola Devam Eder :d Yada Birlesirler Bi şekilde :d[/QUOTE]
Petrole dayalı otomotiv endüstrisini alternatif yakıtlarla çalışana raçlar üreten eni otomotiv sektörüyle değiştirmek için bundan iyi fırsat olmaz. Bahaneleri de kriz vardı ondan oldu.
ARGGHHHHHHHHHHH Ciğerim yanıyor...138 den bir kaç kez tokatladığım ve 136, 134, 128 hedefleri koyduğum GBPJPY olmuş 132.8......argghhhhhhhhhhhh......... taktığım penceyi çekmeseymşşim *6 :(
bu akşam dowda 9000 beklentıme uygun olarak uzun gırdım
son yarım saatte show beklıyorum
gerçı ona dansoz dow demışler
umut fakırın ekmeğı
Astatin sorma kaçan fırsat çok oldu fx'te, eur-jpy 131 görmüştüm kısalsaydık keşke, eur-usd halen düşüyor dur diyen yok var mı tavsiyen paritelerde? Bir de dolar ne olur ? :D
[QUOTE=okansak;67571]bu akşam dowda 9000 beklentıme uygun olarak uzun gırdım
umut fakırın ekmeğı[/QUOTE]
Öyle bir show yapacakki dow kapanışta.. Astatin bile şaşacak..
astatın ufurdumu bılmıyorum ama akıllara zarar bır show beklıyorum
geçen uzlaşmada son bır hafta boyle yaty devam edıp
son ıkı gun show yapmıştı
downu pek takmamıştık
aralık ve subat makastan yararlanmak
en ıyısı galıba yerıen gore 600 puan bırakıyor
hemde rısk yok
quote=okansak;67571]bu akşam dowda 9000 beklentıme uygun olarak uzun gırdım
umut fakırın ekmeğı[/quote]
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/9931/screenhunter2ga3.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://g.imageshack.us/img84/screenhunter2ga3.jpg/1/"][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/screenhunter2ga3.jpg/1/w320.png[/IMG][/URL]
Son dakikalara hazırlık yapıyorlar gibi 8700 üzeri kapatmak için.
euro/usd parıtesınde adamlar ıyı para goturduler
1.60 naraları atarken ıyı çaktılar
son yarım saate kalmayacak galıba
Show Basladı Arkadaslar Doğru :) 33000 Açsakda Longlasam Nerde Py Long Olduğundan Asırı --- Açılıs Dönüs Habercisi çok Az ---- Asağı Gidilecek Habercisi Olur Kapanısa Bakmak Lazım Dow Da :)
öyle çok Sert De Vermiyolar 8600 Bile Kapanabilr