550 den bir kurtarma timi daha şort
Printable View
550 den bir kurtarma timi daha şort
[IMG]http://i29.tinypic.com/mcrn0n.gif[/IMG]
[QUOTE=Astatin;148200]FX de işlem yaptıran Akses isimli firma 20 milyon tl çarpıp ortadan kaybolmuş diyolarr...Anadolu FX adıylada işlem yapıyormuş galiba...[/QUOTE]
gerçektenmi.......yazık olmuş üüü :mad:
60.200 den kısa devam..bayrama kısa..
sistem kısada..
yes şelale ...
geldim 500 stop oldum otomatik .. 475 manuel long ..
karşı tarafa geçtim yeni tepe görecez bence .. .. üvvv ...
[QUOTE=Astatin;148200]FX de işlem yaptıran Akses isimli firma 20 milyon tl çarpıp ortadan kaybolmuş diyolarr...Anadolu FX adıylada işlem yapıyormuş galiba...[/QUOTE]
Allah bilir gavura kaptırmayın paraları yerlilere çalıştırın diye milliyerçilik de yapılmıştır pazarlama esnasında. İsim Anadolu Bankı da çağrıştıryor. Hedef online'ın Hedef Menkulü çağrıştırması gibi.
550 den yollanan kurtarma timleri, 500 den. filatos..475 ler duruyo
[quote=selçuklu;148206]geldim 500 stop oldum otomatik .. 475 manuel long ..
karşı tarafa geçtim yeni tepe görecez bence .. .. üvvv ...[/quote]
astatin sana kurtarma timi gönderdi hemde 2 tane ama sen anlaşmayı imzalamışsın bile :D
Yurt dışıda yeşillendi 59,000 yıkılacaksa yurt dışı yeşilken pozitif haberler düşmüş hazır alıcı varken kırılmalı
Şimdi klasik KY mantığı longla yavrımmmmm der neden görünüm arttırıldı piyasa yukarı gitti üstüne yurt dışı yeşillendi bizde gidicez der eğerki Palaa karşı düşüncelerimizi eğitirsek ikinci seans tam basılacak seans aslında ama mühim olan maliyet.
Bu arada hala cenabet stoba bakıyorum yahu hiç işlem yapmasam 500 puan zarar olmayacaktı sabah sabah senmisin Forumun tersine giden dedi iyi gömçürdü AGA
Sazan, ricat eden askerlere ve generale ragmen cephede hala furuşmaktadır.
(Short devam)
475 pasiflerimde geldi...flat..kurtarma timleri 50 puanla geri döndüler..ama bi daha selçuklu patrona kurtarma timi göndermiycem..bizim timleri saldığımız yerede -475-550..selçuklu pusudysmış bizim timlere..neyseki zamanında akçtılar..üüwww
[quote=sazan;148211]Sazan, terk eden askerlere ve generale ragmen cephede hala furuşmaktadır.
(Short devam)[/quote]
terk etmedik patron, strateji gereği geri çekildik..:) gayrı nizamı savaştık 3 günlük kastırmaya 700 puan aldık yeter...lelele.lelele