-
[QUOTE=Astatin;450940]ohaa da..ule fileks senin elinin ayarı yokmu arkadaş...:) bılgır pilavını 3 porsiyon yapmışın...hehehe.. yalnız suda yiterince beklettin inşallah..gece Sivastopol gıyılarını dövmeyek sonra...hehehe..
şindi yalnız bu graşış benim matruşka takozdan m ı oldu yohsam sen mi becerdin..yok yok gurur meselesi yaptığımdan deil..sendense söyle de, uğraşmayak bir daha grafik leyin meyin..vobu sana teslim edek ben grafik yerine bol bol çokonat upload edem sana..he.....he de hacının yerine gidelim[/QUOTE]
eyi demledim eyi :p çokonat çokonat dedik cidden canım çekti ha ne kdr zaman sonra :D ilk market temasında edinicem patron bi dene.. .lelele
-
-
[quote=flexy;450944]asti ne sildin ha? hah?[/quote]
son işlemi ceptem gecikmeli 300 gördüm, kapanış 775 ne ayak diyeceydim de, uzlaşma olayıymış..oydu yani..sıkıntı yok... istersen dow u da sana emanet edip gideyim he..istermiyin
-
haci bu arada bi haber filan gelmedi dimi..yani kendi doğal dengesi içinde düştü dimi..?eyleyse dow a hiç bakmayak devamı varrr....bırrr..bizim haftalık grafı öne alabilecekmiyiz acep yarın ahuşam
-
[QUOTE=Astatin;450945][B]son işlemi ceptem gecikmeli 300 gördüm, kapanış 775 ne ayak diyeceydim de, uzlaşma olayıymış[/B]..oydu yani..sıkıntı yok... istersen dow u da sana emanet edip gideyim he..istermiyin[/QUOTE]
şimdi aynı olay için noluyo yaw diyodum..
-
[QUOTE=Astatin;450946]haci bu arada bi haber filan gelmedi dimi..yani kendi doğal dengesi içinde düştü dimi..?eyleyse dow a hiç bakmayak devamı varrr....bırrr..bizim haftalık grafı öne alabilecekmiyiz acep yarın ahuşam[/QUOTE]
Yok yaw sanmıyorum haber maber..kendi halinde kelebekler gibi graştı..
-
Matriks'te sinyaller kaybolup geri geliyor falan diye konuşuyoduk ya zamanında.Arayınca, ya sorunu anlamıyolardı yada ispatlayınca hee bi bakalım biz ona diyolardı ama sonuç yoktu.Otomatik işlem olayları başlayınca ellerinde patlıcak mecburen çözecekler demiştim bi ara..An itibariyle patlamış hacı..Umarım artık çözerler yoksa millet dava açar kurtulamazlar..
Ne adamlar yahu, 3-4 sene önce bikaç hafta telefonda dil döktüm böyle böyle diye..
-
[quote=Astatin;450945]son işlemi ceptem gecikmeli 300 gördüm, kapanış 775 ne ayak diyeceydim de, uzlaşma olayıymış..oydu yani..sıkıntı yok... [B]istersen dow u da sana emanet edip gideyim he..istermiyin[/B][/quote]
hacı...aceba bu mesajı yannışmı ifade ettim...ne iş +170 dow filan
-
[QUOTE=Astatin;450974]hacı...aceba bu mesajı yannışmı ifade ettim...ne iş +170 dow filan[/QUOTE]
tünele giriyorum :D
-
[quote=flexy;450987]tünele giriyorum :D[/quote]
manş tüneline deil herhalda.. :D
-
dobre....vandalyüs..şahsen +1000 puan bekliddim...biraz abartman yaptı...gaplan boynumuzdan yakalamış olabilir filex... ah ah ..alacaydık o pianları.... bir trend hayali uğruna ya Rab ne tradeler gaçıyor
-
[QUOTE=Astatin;450990]dobre....vandalyüs..şahsen +1000 puan bekliddim...biraz abartman yaptı...gaplan boynumuzdan yakalamış olabilir filex... ah ah ..alacaydık o pianları.... bir trend hayali uğruna ya Rab ne tradeler gaçıyor[/QUOTE]
Abi, şimdi o pıvanlar kaçıyo gibi geliyoda çiz altını onun, bi çiz altını :D