bu akşam dowdan bır iş çıkmaz
ptesı futurelar bellı eder gozukuyor
ama asyada beklentım +
uzun gırdımya ))))
Printable View
bu akşam dowdan bır iş çıkmaz
ptesı futurelar bellı eder gozukuyor
ama asyada beklentım +
uzun gırdımya ))))
[QUOTE=VOBiX;67563]Özüne dönüş var sanırım.[/QUOTE]
Yok sevgili vobix
Birkaç günlüğüne ÇAKMA AYI oldum .uyk
Biliyordum böyle olacağını, eur/usd 1,3750 üzeri fazla dedim, hele 1,41 üzeri sürdirek shrt yeriydi bana göre, fakat işte dünya doları bir kenara aniden itiverenler sayesinde 1,47 görüldü o kadar, haftaya cuma günüde 1,41 altında olacaktır bu parite, kazara yukarlara giderse short yapmaktan kaçınmamalı:), saygılar.
[QUOTE=hexen;67529]sindiki durum özetleyim
................................
............
[B]sindi eyer 34700 üstesi olursa 35100 kadar yukarya harket olur amma 35100 yukarya olursa panic stop olur shorts[/B]
Ondan cok dikat olma gerek..[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;67533]34700 ...35100 arası short malyet yapmak isteyen bolgesi amma nekadar short malyet yapmak isteyen var gorceyiz..
35100 üstesi short icun tehlike olur ondan dikat olun..[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;67535]diyer 1/2 short malyet 35050 yaptım[/QUOTE]
babacım tebrik ettim görmedin herhal ... birde koyu renkle alıntı yaptıgım yeri nasıl biliyorsun yahu.teknik analizi iyice ogrenirsem bende bilebilirmiyim.... içimden geldi bikezdaha tebrik ediyorum :..:
bu paritelerde 2 senedir sanal hesaplarım oldu
hepte kazanıyorum ne hikmetse
en son pozu az önce kapattım
buying 1,3869 selling 1,3912 gains: 42 pips
tabiki yine sanal:D
[quote=bull market;67583]Biliyordum böyle olacağını, eur/usd 1,3750 üzeri fazla dedim, hele 1,41 üzeri sürdirek shrt yeriydi bana göre, fakat işte dünya doları bir kenara aniden itiverenler sayesinde 1,47 görüldü o kadar, haftaya cuma günüde 1,41 altında olacaktır bu parite, kazara yukarlara giderse short yapmaktan kaçınmamalı:), saygılar.[/quote]
1-100 ile euro usd de 600 küsür pip dayanacak birinin oturup günlerce düşünmesi lazım neyin mücadelesi yapıyorum, kime neyi ispatlıyorum diye.
Muahhh ahhhahhhhahhh... Bakında hisse nassı artarmış görün..Gözünüs gönlünüs açılsın gece gece:)
Broadpoint Securities Group, In(NasdaqGM: FACT)
Last Trade: 13.00
Trade Time: 4:00PM ET
[B][COLOR="Red"]Change: 11.68 (884.85%) [/COLOR][/B]
Prev Close: 1.32
Open: 13.20
[quote=catedral;67573]Öyle bir show yapacakki dow kapanışta.. Astatin bile şaşacak..[/quote]
Hiç bir show beni şaşırtamaz :)
Dow otomotive yardım kredisi çıkamsına rağmen baya kişiyi terse yatırmış.
[COLOR="Blue"][B]D[/B][/COLOR]ansöz [COLOR="Blue"][B]O[/B][/COLOR]ldu [B][COLOR="Blue"]W[/COLOR][/B]alla :..:
[QUOTE=catedral;67550]Tebrikler sayın Hexen:)[/QUOTE]
saol catedralim benim gecici hedef 31700-32000 yeresi sindilik ordan realiz etceyim long alcayım.. amma gün system long signalde düsme sınırda tutarsa stop olcayız demek olur :)
[QUOTE=mersiyk;67584]babacım tebrik ettim görmedin herhal ... birde koyu renkle alıntı yaptıgım yeri nasıl biliyorsun yahu.teknik analizi iyice ogrenirsem bende bilebilirmiyim.... içimden geldi bikezdaha tebrik ediyorum :..:[/QUOTE]
gormedim mersiykım saol.grafs cok detayda bakma kolay bak ozaman daha iyi gorusun amma gorduyun sadce ihtimal olur b plan yapma unutmasın..
[QUOTE=hexen;67590]saol catedralim benim gecici hedef 31700-32000 yeresi sindilik ordan realiz etceyim long alcayım.. amma gün system long signalde düsme sınırda tutarsa stop olcayız demek olur :)[/QUOTE]
Hexen im bende grafik incelemeleri yaptım.. ÇALIŞTIM..:) Senin gibi bir aşağı bekliyordum fakat... Düşmenin sınırlı olacağı kanaatine vardım.. Hatta fdow un artı açması durumunda 34.300 - 34. 100 seviyeleri bile çok kısa belki görülebilir gibi geldi..
Fdow ve uzakdoğunun eksi olması halinde bir ihtimal daha aşağılar görülebilir. Ama derhal toplayacaktır..
Detay bakınca 33.500 ün maksimum alt seviye olduğu bende kesinleşti.. Haftasonuna kısa girmek pek akıl karı değilmiş.. Bende kısa girdim..
Bence bir daha grafikleri incele.. Diğer planını tekrar düşün derim..35.100 üstü piyasa net yukarı.. Hatta 34.650 üstü bile yukarıyı netleştirir.
[QUOTE=catedral;67592]Hexen im bende grafik incelemeleri yaptım.. ÇALIŞTIM..:) Senin gibi bir aşağı bekliyordum fakat... Düşmenin sınırlı olacağı kanaatine vardım.. Hatta fdow un artı açması durumunda 34.300 - 34. 100 seviyeleri bile çok kısa belki görülebilir gibi geldi..
Fdow ve uzakdoğunun eksi olması halinde bir ihtimal daha aşağılar görülebilir. Ama derhal toplayacaktır..
Detay bakınca 33.500 ün maksimum alt seviye olduğu bende kesinleşti.. Haftasonuna kısa girmek pek akıl karı değilmiş.. Bende kısa girdim..
Bence bir daha grafikleri incele.. Diğer planını tekrar düşün derim..35.100 üstü piyasa net yukarı.. Hatta 34.650 üstü bile yukarıyı netleştirir.[/QUOTE]
33500 ihtimalin doru bende gün system destek yeresi 33500.. short icun zorluk bundan..
bizim short icun basta bela 33500 yeresi gün system destek yeresi..
[B]Sindi benim plan ne ?
napcayım ?
eyer graf plan dorusunda harket eder izleyceyim harkets ne olcak ?[/B]
gün system gore bizim short yanlıs amma teknik graf gore short ettiyim bilyorsuz
teknik graf gore cuma dı short icun son sans.
ondan short ettim. cunki graf eyer calısır 35100 yeresinden asaya min 31700..32000 yeresi gorceyiz...
31700...32000 yeresine gittimi gün system short signal vercek
[B]amma[/B]
terkar long signal verme icun 31700....32000 yeresinden terkar yukarya harket ihtimal var..ben eyer 31700..32000 yeresi gorerse ordan elimdeki shorts realiz etceyim sonra 1/2 long etceyim.
diyer yarı eyer beyenirsem long etceyim amma ettiyim longs realiz icun yer ozaman düsünceyim...
cünki 31700....32000 yeresine gider eyer ordan yukarya donme garanti yok.. short realiz sonra accayım longs stop yeresi 31700 yeresi olcak.
Yukarda yazdım yazı benim plan... Stop yeresi beli ondan ters durum icun stop şart
[QUOTE=mozkan;67586]1-100 ile euro usd de 600 küsür pip dayanacak birinin oturup günlerce düşünmesi lazım neyin mücadelesi yapıyorum, kime neyi ispatlıyorum diye.[/QUOTE]
1-10 dan fazlası bana yaramaz:))), her zaman buna göre konuşurum, 1-100 pozisyon taşıyacak adamda akıl yoktur bana göre, saygılar.
[LIST][*][IMG]http://img185.imageshack.us/img185/6848/11111111111111111oz7.jpg[/IMG]ARKADASLAR VOB VE X BANK SAATLIKDE ALDA AMA SINIR 30 SPOT SATA GEÇMİŞ SALI GSYH VAR ABDE DE ÖNEMLİ VE KÖTÜ BEKLENİYOR BEKLENTİM GELMEDEN PZT DEN DOWU YIKARLAR[/LIST]
[quote=catedral;67592]Hexen im bende grafik incelemeleri yaptım.. ÇALIŞTIM..:) Senin gibi bir aşağı bekliyordum fakat... Düşmenin sınırlı olacağı kanaatine vardım.. Hatta fdow un artı açması durumunda 34.300 - 34. 100 seviyeleri bile çok kısa belki görülebilir gibi geldi..
Bence bir daha grafikleri incele.. Diğer planını tekrar düşün derim..35.100 üstü piyasa net yukarı.. Hatta 34.650 üstü bile yukarıyı netleştirir.[/quote]
Sen eskiden böle değildin. Kısaladınmı yallah 3000 pun atardık cebe..Genlerin mutasyona uğramış, ayı sezgilerini kaybetmişsin demek olacak eğer piyasa yukarı gidip terse yatırırsa seni.. E uyarmadı diyemezsin..
Şaka bir yana;
Maalesef ki bir kaç oto üreticisi daha üretime ara verdi Türkiye'de.. :(...Diğer yandan şöyle de bir şey var...Malum bono faizleri düşüyor..Bir bakmışsınız bizim Bankalar bono portfoylerinden güzel kar yazmışlar falan..Abiler buna oynayabilir mi Banakalarda bilemiyorum. Ama şu kesinki sanayi endeksi banka endeksinden daha fena göçecek kısa vadede...
günaydın bol kazanclı bır hafta diliyorum
Uzakdoğu:
Lucy Lui : %1.57
Ping Pong : -%.175
Sittiret Zamanları : -%0.99
Fdj : %0.66 :(
pek düşürmeyecekler herhalde ama nereye kadar kacacaklar bilmiyorum enınde sonunda düşecek bu pıyasa
Haydee longcular arttırın pzoisyonları..!!!!!!!!!!!!!!! Ne kadar alıcı o kadar çabuk aşağı...hayde geel 400000 e 1 - 2
Benim 60 dakikalık sistem : Eğer 34175 altında saatlik kapanış olursa "dehşet sat" a geçecek ve 2000-25000 arası daha düşüş diyecek..Evet evet benim sistemimin sat ları iki kategoride, sıradan ve dehşet olmak üzere....Stoploss 35200... u can stop vob but u cant stop rock'n roll diye bir şerkı vardı..neydi mötley crue idi gliba söyleyenlerde..
Eğer bugun VOB güzel eksi kaparsa longculara Whisky gurubunun "yak bizi" şarkısının linkini gönderecem. Yukarı yaparsada, "minareden at beni aşağı in tut beni" nin linkini kısacılara göndereceğim..
ben de 34300'den kisayim...:)...
yine ekranım gitti...vob30 da fiyat kaç arkadaşlar..???????????????
34350
[QUOTE=Astatin;67608]yine ekranım gitti...vob30 da fiyat kaç arkadaşlar..???????????????[/QUOTE]
[quote=thracian;67609]34350[/quote]
saol traciyanım... forumda ikimiz kaldık galiba..ben de demir alacağım yavaş yavaş..öyle görünüyo
Çarşamba avrupa tatil, perşembe amerika tatilmiş fakat amerika cuma açılıyormuş :)Dolar-ytl için günlük öngörüsü olan var mı? Astatin eur-usd yine hafif yukarı gitmiş var mı pozisyon? :)
Hazir kimse yokken gelsin artik su 2000 puanlik düsüs iste ne güzel+.
[QUOTE=Astatin;67610]saol traciyanım... forumda ikimiz kaldık galiba..ben de demir alacağım yavaş yavaş..öyle görünüyo[/QUOTE]
[quote=hexa;67611]Çarşamba avrupa tatil, perşembe amerika tatilmiş fakat amerika cuma açılıyormuş :)Dolar-ytl için günlük öngörüsü olan var mı? Astatin eur-usd yine hafif yukarı gitmiş var mı pozisyon? :)[/quote]
fx de pozisyonum yok...vob30 da kısayım..full kısayım..
Whisky elemanlarını tünelde görürdüm çok seviyorsun anlaşılan :D Ben de sana wasp-"sleeping in the fire" şarkısını gönderiyorum "yak bizi"den daha kötü :D Dolarda 1.532 önemli kırarsa yukarı ama bence aşağı gidecek gibi duruyor.
ralli
VOB um treydırım ralli derken !!!! sen de kısa değil miydin en son?
[quote=hexa;67614]Whisky elemanlarını tünelde görürdüm çok seviyorsun anlaşılan :D Ben de sana wasp-"sleeping in the fire" şarkısını gönderiyorum "yak bizi"den daha kötü :D Dolarda 1.532 önemli kırarsa yukarı ama bence aşağı gidecek gibi duruyor.[/quote]
yoo aslında çok da sevmem..sadece olayın manasına uygun olur diye şeettim...tabi "painkiller", "grinder" gibi daha iyi seçimler olabilir
bende buradayım
Bugünkü tek önemli veri EUR Sanayi Yeni Siparişleri (a/a) (Eki) 12:00 . Noel tatillerinde yabancı borsalar genelde yukarı yaparmış fakat durumlar farklı bu yıl, acaba bizi de etkiler mi.
[QUOTE=Astatin;67617]VOB um treydırım ralli derken !!!! sen de kısa değil miydin en son?[/QUOTE]
350 den döndüm uzuna sabala:)
Bugünde sıkıcı bir gün olacak galiba.
[QUOTE=sazan;67622]Bugünde sıkıcı bir gün olacak galiba.[/QUOTE]
Sn Sazan EW ye göre kısa vade analiziniz nasıldır, yılsonu kapanışı ne bekliyorsunuz ?
[quote=sazan;67622]Bugünde sıkıcı bir gün olacak galiba.[/quote]
Sayın Bay Sazan,
Ben sıkıcı olacağını düşünmüyorum. Hatta bugün ciddi bir kırılma yaşayacağımızı düşünüyorum. Daha doğrusu sistemim öyle düşünüyor.. Kırılmanın aşağı olmasının koşulu 34200 altında saatlikde bir kapanış. Buradan başlayacak hareketin 2500 puan civarında "şekil" yapacağını düşünüyorum. Yukarıda da en az 2500 puan ekler buradan, bu yüzden kısaların stopu 35200 dür..Hissiyatım yönün aşağı olduğunu söyler..
150 puanlık bantta 30000 konratta kırılım teorisini destekliyor bay sazan
King Regards :)