-
[QUOTE=jani;148291]celcuki...
en alttaki noktadan bi parelel daha çız....saat 16 30 da tam orada olacagız...[/QUOTE]
bence 17:00 üst bandda oluruz jani patron yani spotta 60000 üstü .. .. hehhe :D:D:D .. oradanda kapatırz ..
oradan kapatırsak .. long girmeyebilirim geceye .. bakacaz artık .. alt band kırılırsa zaten stop olmuş olurum .. hayırlısı olsun .. zor yereler buralar ..
-
Bayrama short ve dolar long girecektim ama sabah düşür, sonra ağar ağar çıkart,spot para girişi ... en iyisi flat galiba.
-
yok aga bayram oncesı kımseye harclık vermeyecem ustune ustluk cebınızdekıler bana verın dıyo bugun resmen.. :D
lan kıtapsız aga bayramda bebecuklerı sevundursene :::
neyse nasılsa flatım .. aga az kaldı bugun gedık hesabım da acıldı.. bırazdan program ıcınde ararlar.. bayram dönüşü
-- return of the kenny , "the last bang at the head of aga.. " ile at the cinemas olucam...::::::
-
Selçuklu patron 60025 hedefli fincan kulp oldu 5 dklıklarda
-
Görüyorsun değilmi Yavuzhan adi Palayı..dng
-
[QUOTE=VOBiX;148301]Selçuklu patron 60025 hedefli fincan kulp oldu 5 dklıklarda[/QUOTE]
farkettim abi .. çalışacakmı bakalım ..
-
-
[quote=Larossıan;148302]Görüyorsun değilmi Yavuzhan adi Palayı..dng[/quote]
evet abi,700 de takılıyormuş gibimi yapıyor ne ?
valla korkulur paladan,60 bin üstü kaparsa yok artık diyecem :)
-
[QUOTE=VOBiX;148301]Selçuklu patron 60025 hedefli fincan kulp oldu 5 dklıklarda[/QUOTE]
15 dk grafta nu da var vobix patron .. hangisi galip gelirse .. formasyonmu çalıacak numu çalışacak .. görecez .. bence formasyon çalışacak .. çünkü baskı belli projeksyon belli .. :D:D:D
-
[quote=selçuklu;148283]uzun devam .. Projeksyon belli .. Boğa belli ... Baskı belli ... Ralli belli ..[/quote]
aynen ... Sabah erken düşmüştüm ama yeniden bindim..
Bayramı malsız geçirmeyelim
-
Beyler, pala gevşedi bakın şunun icabına.
-
dax eksiye eçti .. vob artıda .. alış baskısı bu heralde ...düşmeyen borsa çıkar ..
baskı belli ralli belli ..