Bugün 3 hatalı işlem zarar 750 puan benden bugünlük bu kadar
Sabahtan bu yana hiçbir işlem yapmasam tersine 400 puan kar yazacaktım ne yapalım sağlık olsun hafta başından buyana aldıklarım bugün gitti Palanın canı sağolsun
Printable View
Bugün 3 hatalı işlem zarar 750 puan benden bugünlük bu kadar
Sabahtan bu yana hiçbir işlem yapmasam tersine 400 puan kar yazacaktım ne yapalım sağlık olsun hafta başından buyana aldıklarım bugün gitti Palanın canı sağolsun
İMF si kapansın bitsede kurtulsak.Başbakan ayın 20 adb gidiyormuş İMF beklenti gene.
3 periyot birden alışta..
60 dk lık 11 eylülden beri alıştaydı zaten 58800 den.
bizim bayram tatilinde bu dow artmaya devam ederse naparız ?
59950 MALI DEHLEDİM.. BAYRAM HARÇIĞI İÇÜN YETERLİ...
kanal hedefi 61150 dibi 59000 ...
şimdiden başta kuzu üstad olmak üzere hepinizin bayramını kutlar.. nice furuşmalarda buluşmak dilğimle..
[QUOTE=activex31;148332]Merak ettiğim Fdow eksiye yaklaşırsa bizimkiler ne yapacak..[/QUOTE]
fdow bakmayalı kaç ay oldu bilsen::: valla fdova ve zisteme bakarkene hep kaybettim emme teknik trade ile özüme dönüyom gayri :::
hedef belirle stop belirle pozisyon al bekle bukadar basıt ::: gerisi hikaye dalgalar şahane
[QUOTE=bull market;148333]Yok artıkın obaraaaa, bu boynuzları yiyen endeksler yukarı yapmazda ne yapar vışşşşş... Ayılar cennetine bileti kestirmeye niyeti olan bu boğanın önünde dursun:..::..::..:
Ralli ralli ralli iiii ii.lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
bebe ayıları beslemeye devam ediyorum bull patron .. boğa sütüyle beslensinlerki .. güçlü kuvvetli olsunlar .. bayramdan sonra bebe ayılar talime başlayacak ..
[QUOTE=YAVUZHAN;148334]bende dow eksi başlarsa napacaklar diye merak ediyorum :)[/QUOTE]
Cevap yazıyorum: Yukarı kademelerdeki satışları alacaklar:)))
:..:[quote=küçük_k;148338]59950 MALI DEHLEDİM.. BAYRAM HARÇIĞI İÇÜN YETERLİ...
kanal hedefi 61150 dibi 59000 ...
şimdiden başta kuzu üstad olmak üzere hepinizin bayramını kutlar.. nice furuşmalarda buluşmak dilğimle..[/quote]
Palayı iyi kazıklamışın.:..::..::..:
59950 den ek short RTE konuşuyor imf olmaz derse çöker burası
[quote=stonhand;148335]Bugün 3 hatalı işlem zarar 750 puan benden bugünlük bu kadar
Sabahtan bu yana hiçbir işlem yapmasam tersine 400 puan kar yazacaktım ne yapalım sağlık olsun hafta başından buyana aldıklarım bugün gitti Palanın canı sağolsun[/quote]
moral,motivasyon kaybolduysa bi süre dışarda kalmak en iyisi..
dönüşte telafi edersin inşallah,sağlık olsun..
Trailing Stop 750 de.. UZUN devam..
Kocaoğlanda flattan longa geçti.