spotun 73600 kapaması işini kolayladı palanın..
ekranı kapasakmı :)
Printable View
spotun 73600 kapaması işini kolayladı palanın..
ekranı kapasakmı :)
tobo hedefine vardı diyelim düş ulennn
teorik fiyata geldi namıssız bu pala yaaa çok kıl oldum ühühühüh
stratejist patron bende uçar diye düşiniyorum ama bakalım üwwwwwwwww :(
ema55...........73.516
[quote=seagate;265767]tobo hedefine vardı diyelim düş ulennn
teorik fiyata geldi namıssız bu pala yaaa çok kıl oldum ühühühüh
stratejist patron bende uçar diye düşiniyorum ama bakalım üwwwwwwwww :([/quote]
Beni short'lar için asıl DAX üzüyor... Huyunu suyunu çok iyi bilirim, 6250'yi tekrar test etmeden düşmez o alçak, o da düşeceği varsa... Bizim için minimum tekrar 75.000 demek bu... üvvv...
74050 den 74500 e kadar önü boş..
bunalımdayım lan bu son 1 haftada 3 oldu be...yazıklar olsun be...biz +300 lere tav oluyoruk malı kaptırıyoruk...gahretsin...
mal koptu be...sabah 73.275 ten LONG tuk anasını satayım böyle işin...
gudurdu PALA...
[quote=TÜRKOĞLU;265775]bunalımdayım lan bu son 1 haftada 3 oldu be...yazıklar olsun be...biz +300 lere tav oluyoruk malı kaptırıyoruk...gahretsin...
mal koptu be...sabah 73.275 ten LONG tuk anasını satayım böyle işin...[/quote]
dünkü gibi 300 puan gevşeme rica et paladan patron,belki 1000 çakar yine :D
sağlık olsun !
Long'lar da 74.050'den flat... Yemişim Fibonacci'yi... :)
Bugünlük daytrading karım 850 puan oldu... Çok karlı işmiş bu daytrading yaw... :..: Swing işiyle kendime boşa mı işkence ediyorum ne... :)))
bende flatladiydim üwwww 600 den shortladım geri ühühühüüh vay anasını üwwwwwww :(
500 puvan zarar üwwwwwwww bi dünyaa adette yüksek ühühüühhü moral 0 üühühüühühühhü
[quote=The Tatar;265776]dünkü gibi 300 puan gevşeme rica et paladan patron,belki 1000 çakar yine :D
sağlık olsun ![/quote]
moralim bozuldu yaw...üwww :o:o
[quote=Strategist;265777]Long'lar da 74.050'den flat... Yemişim Fibonacci'yi... :)
Bugünlük daytrading karım 850 puan oldu... Çok karlı işmiş bu daytrading yaw... :..: Swing işiyle kendime boşa mı işkence ediyorum ne... :)))[/quote]
stropatron sana demiştim ben...:D
sen doğuştan daytradersin abim...:cool:
[quote=TÜRKOĞLU;265780]moralim bozuldu yaw...üwww :o:o[/quote]
Patron sana daha iyi bir flat'leme stratejisi lazım. Bu Bollinger Stoch olayları senin yapına uymadı...
Mesela 2 önceki barın en düşüğünden trailing stop falan yapmayı denesen? Ya da WMA 6 WMA 10'u ters yönde kesene dek çıkmasan falan?