arkadaşlar ben flatoss um
59700 den tüm shortlar kapandı...
bu hafta ve bu ay baya bi güzel geçti..
ramazanın bereketi bu olsa gerek...
HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...
Printable View
arkadaşlar ben flatoss um
59700 den tüm shortlar kapandı...
bu hafta ve bu ay baya bi güzel geçti..
ramazanın bereketi bu olsa gerek...
HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...
Hayranım bu Para Agaları grubuna ben... Gerçekten hayranlık göstermemek elde degil..
Dow 60 puan yukarı yaptı. Bana mısın demedi yükseltmediler...
Şİmdi de aşağıya gelirken tutmaya çalışıyorlar.
Canları ne isterse o abijim. İşlerine ne gelirse. Dow mow hikaye gördük..
Burda tuttuklarına göre bi daha mı yukarı yapacaklar acep ??
İş yatırım aldı aldı aldı.. Destek çıktı napıcak ki bu malları ? Turşusunu mu kuracak..
Dow 9990 mu olacak yoksa )) Vardır bi bildikleri. Bakalım yön ne olacak )
Amerika nın bastığı para yüzünden piyasalarda aşırı likitide bollluğu..bitene kadar . Dolar sıkıntısı başlayana. Dolar değer kazanana Bernanke faiz artımı yapmak zorunda kalana dek , Para borsadan başka değerlendirme aracı bulana dek , Türkiye ve IMF anlaşması imzalanması kesinleşene (ki kesinleşecek ) kadar Longa ve Ralliye devam...Beni uyandıran, beni yanlıştan döndüren İstanbul da yaşayan Dünya Bankası üst düzey yöneticisine teşekkürü borç bilirim..
muahahaha ben daha yeni gördüm..... :-)))
[QUOTE=VOBiX;148382]Halo da 1-3 seans ya da saat 14:40a kadar dye zaman veriyordu. O geldi birden aklıma. enorton da yolda.[/QUOTE]
Zaman önemli bir kavram tabiii, fakat kıymetini bilene:)))
[B][U]Valla kırdı 9820 yi de.. 9850 yi de geçerse 10200 e kadar birşey yok..[/U][/B]
Oha be abi ya. Bayrama flat girecektim. Long sokacak beni şerefsiziler..
[B][U]Şunun şurasında anlaşmaya kaç gün kaldı. Sayılı gün..[/U][/B]
[U][B]Süper oyun bence aga dow düşerken tutup millet SATARKEN bayram sonrası IMF anlaşma için mal alacaklar. [/B][/U]
Agalara bak bee.. Vay cengizler. Yer miyiz biz bunu ?
Bayram sonrası dow 10200 olursa 2000-3000 puan GAP lı açılabiliriz..
IYM MRS EFG Babalar alıyor valla ben bunu gördüm...
Ralli ye yeni gaz.. Modifiye VIN VIN VIINNNN... Gelsin biraz aşağıya.. FULL long yapıcam... Şerefsizler bırakmıyor.. OF be bayram sonrası da 2000 puan gap yaparsa değmeyin keyfime. Ben o yabancının ayaklarını öperim.
[quote=security;148373]BOĞA arenada olduğu müddetçe net hedef 62.300 korunuyor,
bunun için 59500 ve üstü kapanışlar destek sağlıyor,62300 ün
krılması durumunda piyasanın seert ve son bir ralli yapacacağına inanıyorum...
Daha yukarısı için Eğer bu piyasada 70.000 nin şartları varsa 65000
neden olmasın ......
Tersi durmda [I]58500[/I] kırıldığında ise py AYU laşır,
[I]57300[/I] de AYU ların sayısı artar,
Bu duruma ilk tepki 56.200 den gelir,eğer AYU iyice azarsa
[I]53500 [/I]ilk ciddi tepkidir, buradan tepki [I]56.200[/I] kadar olup,
peşine BEBE AYU larıda alup [I]47.500[/I] kadar ayuların egemenliği başlar
nasıl ama yukarısıda belli deyil aşaağısıda, belli olan ise iki hedefede
henüz piyasa inanmıyor, işte tam bu noktadayız, bu nedenle bayram
sonrası çok önemli olacak,
BU ARADA FUTURE LAR DAX NÖBETİNE DEVAM EDİYOR.....[/quote]
EUR-USD ajanının hedefi haftalık grafta 1.5600-1.5700 seviyesi ki şu anda (1.4724)buraya mutlaka değdirecekler diye düşünüyorum; bu esnada biz kaç isek yükselen trend buradan sonlanacaktır ve ayuların egemenliği başlayacaktır.......journal a işlensin.........
[quote=BORSACIOZGUR;148387][B][U]Valla kırdı 9820 yi de.. 9850 yi de geçerse[COLOR=red] 10200 e kadar birşey yok[/COLOR]..[/U][/B][/quote]
orada bişey olmayabilirde burada baryam tatili var...dabrukatör baryam :::
bu ne lemmm.iki saat boş bırakmaya gelmiyo...60200 e fantazi şort yazmıştım nerdeyse o bile gerçekleşecekmiş..ortalığı boğa basmış..açılın bi bakem.. 725 şort takviye basın yiğitlerim...
özgürborsacı tüyo varmı 3 harfli yöneticiden
Bayrama yarım pors. short. Dow günlükleri çok şişti. Çarşambaya dow'un leşini bekliyorum.
vay vay vay..jani bile pişmanlık türküleri söylemeye başlamış..al biraz dah aşort...
[quote=activex31;148385]Amerika nın bastığı para yüzünden piyasalarda aşırı likitide bollluğu..bitene kadar . Dolar sıkıntısı başlayana. Dolar değer kazanana Bernanke faiz artımı yapmak zorunda kalana dek , Para borsadan başka değerlendirme aracı bulana dek , Türkiye ve IMF anlaşması imzalanması kesinleşene (ki kesinleşecek ) kadar Longa ve Ralliye devam...Beni uyandıran, beni yanlıştan döndüren İstanbul da yaşayan Dünya Bankası üst düzey yöneticisine teşekkürü borç bilirim..
muahahaha ben daha yeni gördüm..... :-)))[/quote]
Keşke daha önce 57 bindeyken göreydin yaaa... 3000 puan karda olacaktın ))))))