uşaklar nasıl girsek bayrama..
ahada kısaldım..kısa gireceğim..
Printable View
uşaklar nasıl girsek bayrama..
ahada kısaldım..kısa gireceğim..
[QUOTE=Astatin;148404]ne paylaşıyosun demir, tavuk mu paylaşıyosun..gelirim oraya yıkarım oraları..nerde benim esirlerim..5 diri esir istiyorum..yakarım forumuda orayıda :)[/QUOTE]
maraşelim .. esirler senin . ...pen olsun .. orduyu topla ..
projeksyon değişti .. baskı belli küskü belli .. şelale şelale şelale
[QUOTE=selçuklu;148375]canın sağolsun jani patron .. sabahtan savaş muhabbetlerine çok daldık .. üüüüüü .. bende alamadım düşüşten .. mallık ettim .[/QUOTE]
[QUOTE=Xmen;148377]Oluyor öyle.. arada bir..
Ben dün fena çarpıldım..
Bugün anca çıktı.. Kısmetin bağlanmış bugün kuzum..[/QUOTE]
işte iki dene adam gibi adam..... olay bu işte karşıkinin durumuynan alay etmek yerine sımsıkı destek oluyorlar..
bu arada guzum yanındayım gayri 59925 [B][COLOR="Red"]cortingaleyim[/COLOR][/B]
[QUOTE=mbm;148407]uşaklar nasıl girsek bayrama..
ahada kısaldım..kısa gireceğim..[/QUOTE]
ahanda ordu toplandı .. kısa abi .. ben son kararım ..
olan arada dolar long poz.na oldu kaptırdık .inşallah çok üzülmem.
[quote=Astatin;148404]ne paylaşıyosun demir, tavuk mu paylaşıyosun..gelirim oraya yıkarım oraları..nerde benim esirlerim..5 diri esir istiyorum..yakarım forumuda orayıda :)[/quote]
abi kızma tekrar şorta döndük savaş başladı. sana en tazesinden en çıtırından en lolitasından esir alacam. merak etme sennnnn merak etme sennn :D
ahanda imzayıda değiştim .. baskı belli ralli belliydi .. baskı belli küskü oldu ..
agam haysiyetsizdir...bayram haçlıgı bile vermedi...bunun katli vaciptir....malda yani shortta girecegim gene...nu ugursuz shortlardı bunnar bea....ugruna ne civanlar telef oldu....
baaa bag demir...o elindeki ingiliz gacıları hemen haremime yolla...ikisi senin ossun...
herkese şimdiden hayırlı bayramlar.. flat ola hayrola :))
YySd
Cumleten Herkesin bayramını şimdiden kutlarım...
[quote=Astatin;148404]ne paylaşıyosun demir, [B]tavuk mu paylaşıyosun[/B]..gelirim oraya yıkarım oraları..nerde benim esirlerim..5 diri esir istiyorum..yakarım forumuda orayıda :)[/quote]
tavuk değil sanırım PİLİÇ olsa gerek :::
nerden biliyon diycen sazan abi bana da bir BUT ayırın demişti.ordan şeetim :::
[B][U]59600 bayram sonrası için ek long yaptım. Bayram sonrası FULL LONG...[/U][/B]
[B][U]Gene rahat bırakmadılar. Öyle bir tuttular ki sıkıştırıp mal aldılar piyasayı. gözlerimle gördüm. Hazırlık oldu....agamı tebrik ederim...[/U][/B]
İşallah önümüzdeki hafta anlaşma açıklanır da bayram sonrası yukarı 2000 puan gap lı açılırız. Zengin olurum harbiden...
Kısalar daha çoook gap yiyecekler gibi duruyor. Sermayeyi sıfırlayabilirler..