Bu şortlarla bayramı güneyde geçirmek lazım.
Herkese iyi bayramlar. Nice bayramlarada sağlık huzur ve paralı olarak kavuşmanız dileği ile.
Printable View
Bu şortlarla bayramı güneyde geçirmek lazım.
Herkese iyi bayramlar. Nice bayramlarada sağlık huzur ve paralı olarak kavuşmanız dileği ile.
Geçen bayrammıydı tam hatırlamadım inan.Uzun bir tatil vardı onda terse gelmiştin ,umarım bu sefer terse gelmezsin hepimiz gelmeyiz umarım.Gapların telafisi zor oluyor çünkü.
Alıntı yapmamışım Sayın Borsacı Özgür e yazdım.
usaglar harb bitti...
az gittik uz gittik arpa boyu yol gittik...tam maliyetime geri geldi kapadı...59 700....
sıfıra sıfır elde var sıfır....
demir de olmazsa havayı tam alacaktık...
usag akıllı...
baktıkı en kolayı gacı esir almak...düştü onların peşine....hepsi onda...
maraşal bu tatil boyunca demir in peşinde....
çoğunluk kısa gibi .. voborsa işini bilir ..
[quote=SEYYAH;148417]tavuk değil sanırım PİLİÇ olsa gerek :::
nerden biliyon diycen sazan abi bana da bir BUT ayırın demişti.ordan şeetim :::[/quote]
hee sazan but dediydi ama esirin saçlarını bile bulamadık..bi dizkapağı kalmış esirin oda herhalde gözünden kaçtı sazanın
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;148431]Geçen bayrammıydı tam hatırlamadım inan.Uzun bir tatil vardı onda terse gelmiştin ,umarım bu sefer terse gelmezsin hepimiz gelmeyiz umarım.Gapların telafisi zor oluyor çünkü.
Alıntı yapmamışım Sayın Borsacı Özgür e yazdım.[/QUOTE]
Bak ben bi ara yazarım dediydim sen benden önce davrandın, bayram sonrası gaplı açılış olmaz ve yatay açılış sonrası yavaş yavaş yukarı giden bir piyasa olur:), yani kısacıların telafi şansı olacak inşallah diyorum :))), saygılar....
şimdi dua edelimde dow bu gece 10 000 ossun...bize ne....isterse 110 000 ossun...ipimdeyse namerdim....
emme....salı günü yıkılsın...bu yeter bize....
degilse...paralarıda esir gacılarıda özgüre teslim ederiz....
bundan sonraki agamız o olur...ONU ANASINDAN DOGDUGUNA PİŞMAN EDERİZ....
short...shooooorrrrtttt....shoooooorrrrrrrrrrrrrrrtttttttt....
cortlamazsak iyidir...
hesap kitap yaptım.en mantıklısı SHORT gibiydi.bende öyle yaptım.kutumuzdan ne çıkarsa razıyız.
herkeşe iyi baryamlar...büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim...
Dow bugün %3 düşüp tüm nuları halledecekmiş Pazartesi Salı her gün %5 çıkacakmış. - SDHA- Süt Danası Haber Ajansı
DOW yükslemeye devem edecekmiş Salşı günü çökecekmiş. - YAHA- Yavru Ayı Haber Ajansı
DOW düşüp kalkıp kötü yola düşecekmiş ama VOB yatay açılackamış. - FHA- Flatos Haber Ajansı
Tatil boyunca sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız mutlu ve kutlu olsun. -VHA- VOBiX Haber Ajansı
[QUOTE=SEYYAH;148439]short...shooooorrrrtttt....shoooooorrrrrrrrrrrrrrrtttttttt....
cortlamazsak iyidir...
hesap kitap yaptım.en mantıklısı SHORT gibiydi.bende öyle yaptım.kutumuzdan ne çıkarsa razıyız.
herkeşe iyi baryamlar...büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim...[/QUOTE]
SEYYAH kutusuna gienelr havayı alıyor son zamanlarda. Hele bir bayan teklife bir YOKUM dedi. Acun'u dövecek sandıydım.
ahanda bayram kartı .. o boynuzluyu kestik .. bayramda dağıtacaz etini .. hhehehhe :D:D:D
cümleten hayırlı bayramlar ..
[CENTER][URL=http://img140.imageshack.us/i/520581180414f2f54d2.jpg/][IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2159/520581180414f2f54d2.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]
[quote=jani;148433]usaglar harb bitti...
az gittik uz gittik arpa boyu yol gittik...tam maliyetime geri geldi kapadı...59 700....
sıfıra sıfır elde var sıfır....
demir de olmazsa havayı tam alacaktık...
usag akıllı...
baktıkı en kolayı gacı esir almak...düştü onların peşine....hepsi onda...
maraşal bu tatil boyunca demir in peşinde....[/quote]
komutan saldım esirleri yenisini tazesini alacam .lelele