herkeSin bayramını kutlarım. büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımın yanaklarından öperim.:) SEVGİYLE KALIN
Printable View
herkeSin bayramını kutlarım. büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımın yanaklarından öperim.:) SEVGİYLE KALIN
[quote=ÖZGÜR EFE;148431]Geçen bayrammıydı tam hatırlamadım inan.Uzun bir tatil vardı onda terse gelmiştin ,umarım bu sefer terse gelmezsin hepimiz gelmeyiz umarım.Gapların telafisi zor oluyor çünkü.
Alıntı yapmamışım Sayın Borsacı Özgür e yazdım.[/quote]
İşte short girmiştim o bayrama. Terse gelmiştim çok pis..
[U]Tekrar terse gelmek istemiyorum[/U]....Bu sefer uyandım.. Terse gelmek istmiyorsan mantığa aykırı oynayacaksın....
[U]Short için aşırı yükselmesi ve psikoloji dışında hiçbir gerekçem yok..[/U] [U][B]Bu gerekçesizlik de önceden bana çok kaybettirdi[/B][/U]
Düşündüm bulamıyorum. .. Neye göre aşırı yükselme zaten dow 16 bin mi oldu ?...
Long içinse çok gerekçem var. Buradan 65000 ciddi bir kar rakamı ya da zarar.... Alttaki imzayı oku...
saygılar..
..
DEMEKKİ NEYMİŞ...
bugün ve pazartesi...dow çıktıkca...biz hep bir agızdan ne diyecegiz...
HAY MAŞALLAH...HAY MAŞALLAH...diye inliyecegiz...sinsi sinsi....
salı günü yıkılmazsa....birbirimizle vedalaşıp intihar edecegiz....
celcuki ve maraşalı ben bizzat furur sonra intihar ederim...yoksa bizden sonra ikiside long olur....
arkadaşlar...
bayramınız kutlu ossun...hep böyle neşeli ve güzel ossun...
dow 9827 de çıkıyor...HAY MAŞALLAH HAY MAŞALLAH....ha ha ha
[quote=jani;148450]dow 9827 de çıkıyor...HAY MAŞALLAH HAY MAŞALLAH....ha ha ha[/quote]
opsiyon yapıyorum dowa...9812 üzerindeki kapanmaz diyorum..aksini iddia edenlerle buyurun iddiaya..
(ayrıca kapanış tahminim 96xx dir....
xx=yy+5
2xx+2yy=295
xx i bu denklem sistemini çözerek bulabilirsiniz..ekkiiiiii
.leleleBayramınız bu günden kutlu olsun.lelele
[quote=Astatin;148453]
opsiyon yapıyorum dowa...9812 üzerindeki kapanmaz diyorum..aksini iddia edenlerle buyurun iddiaya..
xx=yy+5
2xx+2yy=295
xx i bu denklem sistemini çözerek bulabilirsiniz..ekkiiiiii[/quote]
İddiayı kabul ediyorum astatincim. Neyine istersen sen söyle hesabına geçiyim )
9600 lü herhangi bir rakamda kapansın . arabamı bile veririm.
[quote=BORSACIOZGUR;148455]İddiayı kabul ediyorum astatincim. Neyine istersen sen söyle hesabına geçiyim )
9600 lü herhangi bir rakamda kapansın . arabamı bile veririm.[/quote]
arabanın markası modeli ve yılını alayım?
[quote=Astatin;148453]opsiyon yapıyorum dowa...9812 üzerindeki kapanmaz diyorum..aksini iddia edenlerle buyurun iddiaya..
xx=yy+5
2xx+2yy=295
xx i bu denklem sistemini çözerek bulabilirsiniz..ekkiiiiii[/quote]
bugün olmasada ptesi kapatır.:o
Çarşambayı bekleseydik flat eyi olacaktı arkadaşlar neyse hayurlusu olsun artukun.Bayramda stres yapacaksınız şimdi adi Dow ve pala yüzünden
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/18/6220.bmp[/img][/url]
Beni al diye bağırmış garip son dakikalarda.
Bayramda nöbetçiyim arkadaşlar arada sırada uğrayında çay kahve ikram edeyim.