-
[B][U]Tüyoyu aldığımda dow 9460 tı[/U][/B] vob 56500 -57000 aralığındaydı... (Şunu düşündüm ben gıçı kırık bi küçük yatırımcıyım. Adam da trilyon dolarla uğraşan bi kurumda para yöneticcisi .. üstelik arkadaşımın da samimi müşterisi hayvanını tedavi ettiriyor. Bana neden yalan söylesin ki..)
9650 kırınca dediler ki 9700 den döner...Dedim güçlü desteği 50 puan için mi kırdı ? En az 200 puan dedim. Alın size 9850..
[U]Şimdi de söylüyorum. Burayı da kırarsa 10200 e kadar gider..[/U]
57000 den beri her gece ve hala inatla longum.
Asıl piyango bayramdan sonra başlar bence....
-
[QUOTE=Larossıan;148459]Bayramda nöbetçiyim arkadaşlar arada sırada uğrayında çay kahve ikram edeyim.[/QUOTE]
bayramda bende evdeyim laros.. akşama kadar senle karşılıklı tavla atarız artık..:)
-
Dow dondu mu yaw? Yoksa erken falan mı kapandı bu akşam??
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;148469]
[U][B]Üstelik tüyoyu da almışken.[/B][/U] (herkes biliyor bilmeyen var mı )
Siz hangi mantığa dayanarak short kalıyorsunuz.
Biri bana açıklar mı ? . Ben de bileyim..[/QUOTE]
"Sen hangi mantıkla aşağıdaki tabloya rağmen DOWa bakıp VOBda işlem yapıyorsun?" şeklinde bir soru ile karşılaşabilrisin. Fazla heyecan yapma Çarşambaya daha çok var. Ne olacağı belli olmaz.
[QUOTE=VOBiX;148022]Tarih 20.08.2009 VOB kapanışı 59,675 DOWun anlık değeri 9300
Tarih 01.09.2009 VOB Kapanışı 59,900 DOWun anlık değeri 9514
Tarih 17.09.2009 VOB Kapanışı 59,525 DOWun anlık değeri 9836
Özet : DOW 9300den 9836ya %5 yükslediği halde VOB yerinde sayıyor.[/QUOTE]
-
[QUOTE=VOBiX;148478]"Sen hangi mantıkla aşağıdaki tabloya rağmen DOWa bakıp VOBda işlem yapıyorsun?" şeklinde bir soru ile karşılaşabilrisin. Fazla heyecan yapma Çarşambaya daha çok var. Ne olacağı belli olmaz.[/QUOTE]
Yaw hem o bıyıklı amcası demiştiki dow 11000 e gidecek ama Türkiye tüm dünyadan hızlı yükselecek demişti ama en yavaş biz yükseliyoruz :D
-
[QUOTE=enorton;148477]Dow dondu mu yaw? Yoksa erken falan mı kapandı bu akşam??[/QUOTE]
Yok yawf kıpır kıpır [url]http://finance.yahoo.com/[/url] 9840idi 9841e ralli yaptı. .kom
-
[quote=enorton;148479]Yaw hem o bıyıklı amcası demiştiki dow 11000 e gidecek ama Türkiye tüm dünyadan hızlı yükselecek demişti ama en yavaş biz yükseliyoruz :D[/quote]
[quote=enorton;148477]Dow dondu mu yaw? Yoksa erken falan mı kapandı bu akşam??[/quote]
1- amca dedi ki dünyadan hızlı yükseleceğiz Evet gerçekten de yükseliş yüzde miz bir çok ülkeyi geride bıraktı..
Dow yüzde 1 yaptığı gün biz yüzde 3,84 yaptık. 2,5 öndeyiz O yüzden şimdi yerimizde sayıyoruz...lelele
[U]Daha düne kadar sen de LONG tun enortoncum. 1 günde ne değişti ? Bilmediğimiz bi kriz felan mı çıktı ?[/U]
Daha bugün dow 60 puan düştü kapanışta bizi yerimizde tutup deli gibi mal aldılar sen görmedin..
2 - Dow dondu mu yaw? ''Hayır donmadı .. yükselecek ya. Ölü taklidi yapıyor..:):)
-
[B][COLOR="Red"]İran Türkiye'yi şikayet etti![/COLOR][/B]
18 Eylül 2009 Cuma 17:30
İran Türkiye gümrüğünde buhar olduğunu iddia ettiği 18,5 milyar dolar parasının peşine düştü. Sonunda IMF'ye şikayet yolunu seçti.
İranlı bir işadamının Türkiye'ye gönderdiği ve gümrükte buhar olduğu iddia edilen 18.5 milyar doların hayaleti yeniden hortladı.
Aralarında eski Dışişleri Bakanı İbrahim Yezdi'nin de bulunduğu İranlı üç politikacı Uluslararası Para Fonu IMF'ye mektup yazarak, paranın İran'a iade edilmesini istedi.
The Guardian gazetesinin haberine göre, İran eski Dışişleri Bakanı İbrahim Yezdi ile İran Özgürlük Hareketi'nin lideri Ahmed Sadr Hac Cevadi ve Milli Dinci Parti Genel Sekreteri İzzetullah Sahabi, önceki gün IMF Direktörü Dominique Strauss-Kahn'a bir mektup gönderdi.
[B]PARAYI TIRLA TÜRKİYE'YE GÖNDERDİK[/B]
Mektupta, İranlı işadamı İsmail Seferyan'ın tırlarla Türkiye'ye gönderdiğini öne sürdüğü paranın İran halkına ait olduğu savunularak, paranın Türkiye'den geri alınıp İran'a iade edilmesi için gerekli girişimin yapılması istendi. Mektupta, “Gönderdiğimiz belgelerde bu paranın sahibi olduğunu iddia eden kişinin adı geçmekle beraber, paranın asıl sahibi İran halkıdır" denildi.
The Guardian'a mektubun içeriği hakkında bilgi veren Yezdi, konuyla ilgili olarak bir süre önce Başbakan Tayip Erdoğan'a bir mektup gönderdiklerini belirterek, mektuba cevap alamadıklarını söyledi.
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=207815[/url]
-
[QUOTE=VOBiX;148480]Yok yawf kıpır kıpır [url]http://finance.yahoo.com/[/url] 9840idi 9841e ralli yaptı. .kom[/QUOTE]
Matrikste 9842 dondu kaldı 1 saattir...
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;148481]1- amca dedi ki dünyadan hızlı yükseleceğiz Evet gerçekten de yükseliş yüzde miz bir çok ülkeyi geride bıraktı..
Dow yüzde 1 yaptığı gün biz yüzde 3,84 yaptık. 2,5 öndeyiz O yüzden şimdi yerimizde sayıyoruz...lelele
[U]Daha düne kadar sen de LONG tun enortoncum. 1 günde ne değişti ? Bilmediğimiz bi kriz felan mı çıktı ?[/U]
Daha bugün dow 60 puan düştü kapanışta bizi yerimizde tutup deli gibi mal aldılar sen görmedin..
2 - Dow dondu mu yaw? ''Hayır donmadı .. yükselecek ya. Ölü taklidi yapıyor..:):)[/QUOTE]
Yaw kardeşim vobix yazdı işte adamlar 9400 lerdeyken biz yine buralardaydık. Kriz falan çıkmadı yoo ama bizde sorun var yükselemiyoruz. Nedenlerimi yukarda yazdım, biraz geçmiş mesajları okuma zahmetine katlan lütfen...
-
[B]MERKEZ BANKASI’NIN DURUMUNU TASVİP ETMİYORUM[/B]: IMF bize “Gelir İdaresi’ni özerk hale getirin” diyor. Reforme edeceğiz ama asla özerk yapmayacağız. Nitekim bazı özerk kuruluşlar var ki şu anda bizim için sıkıntı kaynağı. Mesela ben şu anda Merkez Bankası’nın durumunu tasvip etmiyorum. Çünkü hesabını, faturasını iktidar olarak ben ödeyeceğim ama özerk kalacak. Enflasyonun hesabını kim veriyor arkadaşlar? Yılsonunda kimse enflasyonun hesabını Merkez Bankası’na soruyor mu? Hayır gelip bize soruyor. Ama enflasyonu indirmek isteyen kim? O... Ama biz sürece müdahale etmeyelim dedik aynen bu şekilde yine devam ediyoruz.
Başbakan Erdoğan, “Davul bizde tokmak onlarda yani” sorusuna “Evet aynen öyle” karşılığını verdi.
Başbakanın dün akşam yaptığı koşmadan alıntıdır...
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=207745[/url]
-
Artık benim de midem bulanıyor bu işlerden...
[url]http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=955073&Date=18.09.2009&CategoryID=77[/url]