akşama konuyu aydınlatacam,
Printable View
akşama konuyu aydınlatacam,
destekleriniz için teşekkür ederim, cümleten iyi akşamlar,
indi teşekkürler güzel bir gündü kendi adıma bilgilerini paylaştığın için sağol
[quote=indregandi;241723]Bundan sonrası için birikimlerimizi teknik, taktik, sistem ve gerektiğinde macro olarak buradan paylaşacağız, elden geldiğince ..........
hoşgeldiniz,....brv[/quote]
Abi hayırlı olsun en yakışıklısından 5 yıldızıda ekliyelim ki degeri belli her zaman emege saygı ellerin dert görmesin :)
[quote=EMCİ;242338]indi teşekkürler güzel bir gündü kendi adıma bilgilerini paylaştığın için sağol[/quote]
umarım faydalı olmuşumdur, şimdi aklınıza gelenleri yazın, hem py hakkında hemde izlediğimiz yol hakkında,
genel düşüncem günlük graf üzerinden 5 dakikalık sistemin takibi şeklinde, çünkü bu 5 lik sistem günlüğü 5 dakikalık olarak izliyor, zararı bir sinyalden diğerine gaplı olarak atlanırsa 620 puvan benim gözlemlediğim maxsimum, bu ayarında ise ayın 3 den bu yana o da yok,......
hayırlısı,.....
[quote=kimseo;242347]Abi hayırlı olsun en yakışıklısından 5 yıldızıda ekliyelim ki degeri belli her zaman emege saygı ellerin dert görmesin :)[/quote]
teşekkürler kimse o, umarım pozisyonun iyi gidiyordur,
[quote=indregandi;242349]umarım faydalı olmuşumdur, şimdi aklınıza gelenleri yazın, hem py hakkında hemde izlediğimiz yol hakkında,
genel düşüncem günlük graf üzerinden 5 dakikalık sistemin takibi şeklinde, çünkü bu 5 lik sistem günlüğü 5 dakikalık olarak izliyor, zararı bir sinyalden diğerine gaplı olarak atlanırsa 620 puvan benim gözlemlediğim maxsimum, bu ayarında ise ayın 3 den bu yana o da yok,......
hayırlısı,.....[/quote]
İndi, cok tesekkürler sen yazdıkca hicbirsey bilmedigimizi anlıyoruz,seans icinde yazman cok hos ve degerli..
[quote=elstock;242353]İndi, cok tesekkürler sen yazdıkca hicbirsey bilmedigimizi anlıyoruz,seans icinde yazman cok hos ve degerli..[/quote]
stock teşekkürler sıkıntı bitmiştir inşallah,...
[quote=indregandi;242356]stock teşekkürler sıkıntı bitmiştir inşallah,...[/quote]
Abi ufak ufak atlattım..kafa kafaya su an bundan sonrası kar veya zarar yazar..
[quote=indregandi;242349]umarım faydalı olmuşumdur, şimdi aklınıza gelenleri yazın, hem py hakkında hemde izlediğimiz yol hakkında,
hayırlısı,.....[/quote]
Öyle değerli bilgiler veriyorsunki bu bilgileri parayla almaya kalksan bu kadar olmaz.Ben şahsım adına takip ediyorum ve uyguluyorum analizden filan anlamam 2007 den beri direk takip ederek birşeyler öğrendim sayenizde öğrenmeye devam ediyorum nekadar teşekkür etsem azdır çok sağol :)
[quote=elstock;242357]Abi ufak ufak atlattım..kafa kafaya su an bundan sonrası kar veya zarar yazar..[/quote]
sevindim,
benim şimdi günlük karım %10 oldu, düşen çıkan py farketmiyor, stop falan bunlar yok, poza gir karı al ver, piyasa nöbetçiliği yok, nöbetçi yatırımcılık yok,...nöbetçi ağadır, biz misafiriz, gelir çayını kahvesini içer, muhabbetimizi yapar gideriz,..........
Bende sayenizde şu anda kafa kafaya geldim bundan sonra hepberaber bol kazançlar İNŞALLAH....