[QUOTE=abka;14917]sabahki ilk uzlaşma kaçtı..tşkler.[/QUOTE]
48550 idi yanlış hatırlamıyorsam .. Hatalıysam ltf düzeltilsin .
Printable View
[QUOTE=Ronaldinho;14916]ikinci seans imkbde güzel bir yükseliş olabilir[/QUOTE]
Zaten petrol ofisi ve doğan ikinci bir tavan yaparsa yükseliş kaçınılmaz olur, önemli olan 40500 ün geçilip geçilmeyeceği ondan sonraki hedef 41500.
Sevgiler.
[QUOTE=Ronaldinho;14916]ikinci seans imkbde güzel bir yükseliş olabilir[/QUOTE]
Zaten petrol ofisi ve doğan ikinci bir tavan yaparsa yükseliş kaçınılmaz olur, önemli olan 40500 ün geçilip geçilmeyeceği ondan sonraki hedef 41500.
Sevgiler.
[quote=abka;14917]sabahki ilk uzlaşma kaçtı..tşkler.[/quote]
48650 oldu sonra 49150
[quote=abka;14917]sabahki ilk uzlaşma kaçtı..tşkler.[/quote]
48650 oldu sonra 49150
[quote=jelibon;14919]Zaten petrol ofisi ve doğan ikinci bir tavan yaparsa yükseliş kaçınılmaz olur, önemli olan 40500 ün geçilip geçilmeyeceği ondan sonraki hedef 41500.
Sevgiler.[/quote]
persembeye kadar 44000 olur diyorum ben
[quote=jelibon;14919]Zaten petrol ofisi ve doğan ikinci bir tavan yaparsa yükseliş kaçınılmaz olur, önemli olan 40500 ün geçilip geçilmeyeceği ondan sonraki hedef 41500.
Sevgiler.[/quote]
persembeye kadar 44000 olur diyorum ben
[QUOTE=Ronaldinho;14921]persembeye kadar 44000 olur diyorum ben[/QUOTE]
Perşembe türban kararı netleşmeden bunun olacağına inanmıyorum.
[QUOTE=Ronaldinho;14921]persembeye kadar 44000 olur diyorum ben[/QUOTE]
Perşembe türban kararı netleşmeden bunun olacağına inanmıyorum.
[quote=Leblebi;14907]sayın ronaldinho cevabınızı bekleeden flata geçtim çok teşekkür ederim piyasa görüşünüz için başarılarınızın devamını dilerim.en güzel para cepteki para yazınızı göz önüne aldım[/quote]
eyvallah leblebi,
2008 tam bir al sat yılı oluyor
trend yok
belli bir yöne trend olsa alıp tutarım
ama olmayınca trend
al-sat
karı cebe koy
bu bir oyunsa,
oyunun kuralı kazandıgını cebe atmak
kazandıgımızı alırsak asla kaybetmeyiz
almazsak bir gün gelir
oyun biter
game over
[quote=Leblebi;14907]sayın ronaldinho cevabınızı bekleeden flata geçtim çok teşekkür ederim piyasa görüşünüz için başarılarınızın devamını dilerim.en güzel para cepteki para yazınızı göz önüne aldım[/quote]
eyvallah leblebi,
2008 tam bir al sat yılı oluyor
trend yok
belli bir yöne trend olsa alıp tutarım
ama olmayınca trend
al-sat
karı cebe koy
bu bir oyunsa,
oyunun kuralı kazandıgını cebe atmak
kazandıgımızı alırsak asla kaybetmeyiz
almazsak bir gün gelir
oyun biter
game over
[quote=jelibon;14923]Perşembe türban kararı netleşmeden bunun olacağına inanmıyorum.[/quote]
karara kadar sert alcaklar bence
beklenti alıncak
gercekler satılcak
ben karara kadar genelde long agırlıklı olcam
karara ise en tepeden full short gircem
[quote=jelibon;14923]Perşembe türban kararı netleşmeden bunun olacağına inanmıyorum.[/quote]
karara kadar sert alcaklar bence
beklenti alıncak
gercekler satılcak
karara ise en tepeden full short gircem
[QUOTE=Ronaldinho;14925]karara kadar sert alcaklar bence
beklenti alıncak
gercekler satılcak
karara ise en tepeden full short gircem[/QUOTE]
Bunun için türban kararı hakkında olumlu bir beklentin olması lazım. şu anki yükseliş kağıt bazlı, yükseliş için bankalara daha fazla ilgi lazım 50000 i hatta zorlayarak belki 51000 i görebiliriz perşembeye kadar daha fazlası şimdiik zor.
[QUOTE=Ronaldinho;14925]karara kadar sert alcaklar bence
beklenti alıncak
gercekler satılcak
karara ise en tepeden full short gircem[/QUOTE]
Bunun için türban kararı hakkında olumlu bir beklentin olması lazım. şu anki yükseliş kağıt bazlı, yükseliş için bankalara daha fazla ilgi lazım 50000 i hatta zorlayarak belki 51000 i görebiliriz perşembeye kadar daha fazlası şimdiik zor.
[QUOTE=Ronaldinho;14920]48650 oldu sonra 49150[/QUOTE]
Uzlaşma nasıl hesaplanıyor ?
[QUOTE=Ronaldinho;14920]48650 oldu sonra 49150[/QUOTE]
Uzlaşma nasıl hesaplanıyor ?
parite herşey bilir
güzel aldılar 103.9dan yukarı
ikinci seans sert yukselir artık heralde
parite herşey bilir
güzel aldılar 103.9dan yukarı
ikinci seans sert yukselir artık heralde
[quote=jelibon;14928]Bunun için türban kararı hakkında olumlu bir beklentin olması lazım. şu anki yükseliş kağıt bazlı, yükseliş için bankalara daha fazla ilgi lazım 50000 i hatta zorlayarak belki 51000 i görebiliriz perşembeye kadar daha fazlası şimdiik zor.[/quote]
alakası yok
o karara kadar alıyorlar
mesela Nisan 2007yi cumhurbaskanlıgı surecini hatırlayın? piyasa yükseldi ralli oldu degilmi..shortcular marging call yedi
yani piyasa neyse o olmak lazım
trade what you see not what u think diye amerikanlar boşuna dememiş
[quote=jelibon;14928]Bunun için türban kararı hakkında olumlu bir beklentin olması lazım. şu anki yükseliş kağıt bazlı, yükseliş için bankalara daha fazla ilgi lazım 50000 i hatta zorlayarak belki 51000 i görebiliriz perşembeye kadar daha fazlası şimdiik zor.[/quote]
alakası yok
o karara kadar alıyorlar
mesela Nisan 2007yi cumhurbaskanlıgı surecini hatırlayın? piyasa yükseldi ralli oldu degilmi..shortcular marging call yedi
trade what you see not what u think diye amerikanlar boşuna dememiş
[quote=hilm;14929]Uzlaşma nasıl hesaplanıyor ?[/quote]
%1 lik değişim yada 1000 kontrat işlem
[quote=hilm;14929]Uzlaşma nasıl hesaplanıyor ?[/quote]
%1 lik değişim yada 1000 kontrat işlem
[QUOTE=Ronaldinho;14931]alakası yok
o karara kadar alıyorlar
trade what you see not what u think diye amerikanlar boşuna dememiş[/QUOTE]
Tabii ki piysanın yönünde olacaksın bende yükseliş bekliyorum anlaşamadığımız nokta belirttiğin yükseliş seviyesinde, 44000 diyorsun perşembeye kadar hemde, zaman gösterir ne olacağını.
o karara kadar alıyorlar
Tabii ki piysanın yönünde olacaksın bende yükseliş bekliyorum anlaşamadığımız nokta belirttiğin yükseliş seviyesinde, 44000 diyorsun perşembeye kadar hemde, zaman gösterir ne olacağını.
o karara kadar alıyorlar
sizi kafamda cok farklı degerlendirmisim (diger taraftan) gayet saygılısınız cool1
o karara kadar alıyorlar
sizi kafamda cok farklı degerlendirmisim (diger taraftan) gayet saygılısınız cool1
sayın haguan son hareket ışıgında piyasa yorumu alabilirmiyiz teşekkürler bol kazançlar.
sayın haguan son hareket ışıgında piyasa yorumu alabilirmiyiz teşekkürler bol kazançlar.
325 kısaldım ben... stop 49650..
bu vadeli çok canımı sıkıyor çok..
aynı yerde 3 gündür gel git yapıyoruz...
325 kısaldım ben... stop 49650..
bu vadeli çok canımı sıkıyor çok..
aynı yerde 3 gündür gel git yapıyoruz...
vadeli ve fdow 5 dak uyumsuzdu o yüzden....
vadeli ve fdow 5 dak uyumsuzdu o yüzden....
[quote=jelibon;14934]Tabii ki piysanın yönünde olacaksın bende yükseliş bekliyorum anlaşamadığımız nokta belirttiğin yükseliş seviyesinde, 44000 diyorsun perşembeye kadar hemde, zaman gösterir ne olacağını.[/quote]
evet çok zor degil bence
piyasa yapıcı istedikten sonra bi günde %8 bile olur
[quote=jelibon;14934]Tabii ki piysanın yönünde olacaksın bende yükseliş bekliyorum anlaşamadığımız nokta belirttiğin yükseliş seviyesinde, 44000 diyorsun perşembeye kadar hemde, zaman gösterir ne olacağını.[/quote]
evet çok zor degil bence
piyasa yapıcı istedikten sonra bi günde %8 bile olur
Arkadaşlar; vobda usd ve avro kontratlarında teminatlar düşürülürken, u30 un düşürülmemesi için bir yorum rica edebilir miyim ?
Arkadaşlar; vobda usd ve avro kontratlarında teminatlar düşürülürken, u30 un düşürülmemesi için bir yorum rica edebilir miyim ?
[quote=mersiyk;14935]sizi kafamda cok farklı degerlendirmisim (diger taraftan) gayet saygılısınız cool1[/quote]
önyargılı olmamak lazım ;)
sevgiler
[quote=mersiyk;14935]sizi kafamda cok farklı degerlendirmisim (diger taraftan) gayet saygılısınız cool1[/quote]
önyargılı olmamak lazım ;)
sevgiler