dow bunların maskesini bu gece iyi düşürecek sanırım.
Printable View
Yine Ayari Verdiler 38000 Kapaniş Yaptilar
Yine Ayari Verdiler 38000 Kapaniş Yaptilar
Abd'de Haziran Ayi Philadephia Fed Imalat Sanayi Endeksi -17.1 Oldu- (beklenti -11.4, önceki -15.6) (19/06/2008 - 17:00:34)
Abd'de Haziran Ayi Philadephia Fed Imalat Sanayi Endeksi -17.1 Oldu- (beklenti -11.4, önceki -15.6) (19/06/2008 - 17:00:34)
teknik olarak sabah destek çok güzel çalıştı ama direnç bolgesinde (46350 kısmında) resmen it dalaşı oldu.
Akşama short veya flat girmek bana gore en mantıklısı.
Short için ilk etapta 46350 altında durdugumzu surece 45700 civarı hedef gozukuyor daha aşağısı için oranın kırılması alzım.
46350 üzeri bu potansiyel mahfoluyor tabiki.
teknik olarak sabah destek çok güzel çalıştı ama direnç bolgesinde (46350 kısmında) resmen it dalaşı oldu.
Akşama short veya flat girmek bana gore en mantıklısı.
Short için ilk etapta 46350 altında durdugumzu surece 45700 civarı hedef gozukuyor daha aşağısı için oranın kırılması alzım.
46350 üzeri bu potansiyel mahfoluyor tabiki.
Sat Efg E Sat Anca Satarsin
Sat Efg E Sat Anca Satarsin
Haziran vadeli 30 kontratlarında önemli direnç 47100 oldu, yarından itibaren artı yapmaya başlarsak 47100 üzeri al olacak, 38000 i bugün kapanış itibarı ile tekrar bulmamız beni shortlardan soğuttu, yurtdışı bugünde az eksi yaparsa yarına düşerek başlarız ve bize son düşüş yaşatmış olacaklar diye düşündüm, yinede kısadayım, fakat 47100 üzerinde vazgeçer uzuna dönerim, saygılar.
Haziran vadeli 30 kontratlarında önemli direnç 47100 oldu, yarından itibaren artı yapmaya başlarsak 47100 üzeri al olacak, 38000 i bugün kapanış itibarı ile tekrar bulmamız beni shortlardan soğuttu, yurtdışı bugünde az eksi yaparsa yarına düşerek başlarız ve bize son düşüş yaşatmış olacaklar diye düşündüm, yinede kısadayım, fakat 47100 üzerinde vazgeçer uzuna dönerim, saygılar.
[B]Geceye de long kaldım[/B]
[B]Geceye de long kaldım[/B]
Ben Kisa Girdim Artik Ne çikarsa Bahtimiza
Ben Kisa Girdim Artik Ne çikarsa Bahtimiza
Sn Vob Tüccari Son Durumda Haziran Tüm Takas Alabilirmiyiz Paylaşimlariniz Için çok Teşekkürler
Sn Vob Tüccari Son Durumda Haziran Tüm Takas Alabilirmiyiz Paylaşimlariniz Için çok Teşekkürler
Piyasanın içine etti bugün deutche, yazıklar olsun. 12000 in daha doğrusu 11960 ın kırılmaması lazım.
Garanti niye sağlam durdu diyorsanız rüçhan yarın sonuçlanıyormuş.
Sevgiler.
Piyasanın içine etti bugün deutche, yazıklar olsun. 12000 in daha doğrusu 11960 ın kırılmaması lazım.
Sevgiler.
Dayanamadım ağustos vadeli yükselince 47400den shortladım tekrar
geceye full short
Dayanamadım ağustos vadeli yükselince 47400den shortladım tekrar
geceye full short
bir stresli gün daha bitti 325 ten actıgım uzunu 425 ten kapatabıldım ama sistemim flat kalmamı önerdi bene flatim herkese iyi akşamlar
bir stresli gün daha bitti 325 ten actıgım uzunu 425 ten kapatabıldım ama sistemim flat kalmamı önerdi bene flatim herkese iyi akşamlar
geceye long kalanları tebrik ederim
iyi cesaret
ben short yine
bugün anlaşılan baya zor bir seans olmuş herkes icin
ben elektrikler gittigi ve short oldugum icin güzel bi gün oldu :)
geceye long kalanları tebrik ederim
iyi cesaret
ben short yine
bugün anlaşılan baya zor bir seans olmuş herkes icin
ben elektrikler gittigi ve short oldugum icin güzel bi gün oldu :)
Sn Vob Tüccarı rica etsem ağustos vadenin takasını da ekleyebilir misiniz? Teşekkürler.
Sn Vob Tüccarı rica etsem ağustos vadenin takasını da ekleyebilir misiniz? Teşekkürler.
[QUOTE=serkanyurttas;18550]Sn Vob Tüccari Son Durumda Haziran Tüm Takas Alabilirmiyiz Paylaşimlariniz Için çok Teşekkürler[/QUOTE]
iğrenç bir gündü piyasayı mahfettiler kanlı ellerinizi bulaştırmayın piyasaya be kardeşim haram paranızla piyasamızı kirletmeyin
[IMG]http://img372.imageshack.us/img372/7056/dagilimrr0.png[/IMG]
[QUOTE=serkanyurttas;18550]Sn Vob Tüccari Son Durumda Haziran Tüm Takas Alabilirmiyiz Paylaşimlariniz Için çok Teşekkürler[/QUOTE]
iğrenç bir gündü piyasayı mahfettiler kanlı ellerinizi bulaştırmayın piyasaya be kardeşim haram paranızla piyasamızı kirletmeyin
[IMG]http://img372.imageshack.us/img372/7056/dagilimrr0.png[/IMG]
[QUOTE=sentinus;18556]Sn Vob Tüccarı rica etsem ağustos vadenin takasını da ekleyebilir misiniz? Teşekkürler.[/QUOTE]
buda agustos :)
[IMG]http://img385.imageshack.us/img385/2339/dagilimajl8.png[/IMG]
[QUOTE=sentinus;18556]Sn Vob Tüccarı rica etsem ağustos vadenin takasını da ekleyebilir misiniz? Teşekkürler.[/QUOTE]
buda agustos :)
[IMG]http://img385.imageshack.us/img385/2339/dagilimajl8.png[/IMG]
vay be nasıl ayarlıyorlarsa
imkb tam 38 bin kapatmıs
vay be nasıl ayarlıyorlarsa
imkb tam 38 bin kapatmıs
Sn Vob Tüccari Ilk 5 Satici Gördüğüm 2 Günde 9000 Kontrat Azaltmiş Ve Nette 10000 Kontrata Düşmüşler 19000 Den Eğer Ağustos Vadeyide Yollayabilirseniz Durumu Daha Net Anlayabiliriz Eğer Kapatmalar Devam Ediyorsa Dönüş Yakin Demektir Teşekkürler
BU ARADA YOLAMIŞSINIZ
Sn Vob Tüccari Ilk 5 Satici Gördüğüm 2 Günde 9000 Kontrat Azaltmiş Ve Nette 10000 Kontrata Düşmüşler 19000 Den Eğer Ağustos Vadeyide Yollayabilirseniz Durumu Daha Net Anlayabiliriz Eğer Kapatmalar Devam Ediyorsa Dönüş Yakin Demektir Teşekkürler
BU ARADA YOLAMIŞSINIZ
[QUOTE=vobbook;18536][B]Hocam piyasayı iyice bozdular ama biraz sakinleştikten sonra düşün istersen, geri dönersin, flat kalıp dinlenmek iyi gelecektir.
Mücadeleye devam etmek lazım, olmuyorsa sonunda bırakırız ama henüz erken bence. [/B][/QUOTE]
yok murat ..piyasa piyasalıktan çıktı....
tamamen bel altı oldu...
dsi 200 e set çekmişti..6000 tane kısaldıydı... nerde hani..
anasını bellediler...
karombole oynuyorlar..karombolde ky hata yapacak onlarda toplayacak...
tamamen şerefsizlik ya...
sabah kısa ile başladık... 950 den de uzuna döndük....
sonra sıkıştırdılar piyasayı... *****liklerinden..çalkaladılar durdular....
hala ayaktayız..ama böyle giderse kimseyi bırakmazlar....
bundan sonra gündüz olmayacagım..sabahları gabımı alıp kenara çekilecegim...
bugün düşündüm bunu.. sabah 700 den flatladım..
sonra dayanamadım 825 kısaldım..... teknik olmadıgı için yazmadım..
gündüz kendileri tepişsinler adiler.......
10 geceden 6 sını tutturruz herhalde....
bu geceye uzun girdim....net olmasamda.. bakalım elmi yaman beymi yaman...
[QUOTE=vobbook;18536][B]Hocam piyasayı iyice bozdular ama biraz sakinleştikten sonra düşün istersen, geri dönersin, flat kalıp dinlenmek iyi gelecektir.
Mücadeleye devam etmek lazım, olmuyorsa sonunda bırakırız ama henüz erken bence. [/B][/QUOTE]
yok murat ..piyasa piyasalıktan çıktı....
tamamen bel altı oldu...
dsi 200 e set çekmişti..6000 tane kısaldıydı... nerde hani..
anasını bellediler...
karombole oynuyorlar..karombolde ky hata yapacak onlarda toplayacak...
tamamen şerefsizlik ya...
sabah kısa ile başladık... 950 den de uzuna döndük....
sonra sıkıştırdılar piyasayı... *****liklerinden..çalkaladılar durdular....
hala ayaktayız..ama böyle giderse kimseyi bırakmazlar....
bundan sonra gündüz olmayacagım..sabahları gabımı alıp kenara çekilecegim...
bugün düşündüm bunu.. sabah 700 den flatladım..
sonra dayanamadım 825 kısaldım..... teknik olmadıgı için yazmadım..
gündüz kendileri tepişsinler adiler.......
10 geceden 6 sını tutturruz herhalde....
bu geceye uzun girdim....net olmasamda.. bakalım elmi yaman beymi yaman...
[QUOTE=jelibon;18551]Piyasanın içine etti bugün deutche, yazıklar olsun. 12000 in daha doğrusu 11960 ın kırılmaması lazım.
Sevgiler.[/QUOTE]
içine etse iyi.... dahasını yazmıyorum..
[QUOTE=jelibon;18551]Piyasanın içine etti bugün deutche, yazıklar olsun. 12000 in daha doğrusu 11960 ın kırılmaması lazım.
Sevgiler.[/QUOTE]
içine etse iyi.... dahasını yazmıyorum..