-
[quote=Cornetto;67664]30.000Mİ????
Dostum senin ufkun hiç genis degil.
Endeks gün gelcek 100 bini gececek..30 bin nedir yaa?
Konjonktur nedeniyle dustu borsamız.
Yoksa bizim sirketler yerinde duruyor.
Basbakan ayni Cumhurbaskani ayni.
Konjonktur nedeniyle kotu ortam.
Aynı ülke...
Pozitif olalim.
Ulkemize guvenelim.
Karamsar olmayalim.
Biz gelisen ulkeyiz.
Mortgage sıkıntımız yok.
Biz büyük bir milletiz, nice badireler atlattık, bu dönemi de atlatırız.
Her şey çok güzel olacak...
Pozitif düşünmekte fayda var[/quote]
Uzun vadede hepimiz öleceğiz demiş...keynes di sanıorum :) badireyi mutlaka atlatırız..ama burası VOB, burdan çıkış yok diyesim geldi..neysi burası VOB sadece
dakikalarla ilgiliyiz :) sattlerle belki biraz da..
Bu arada Beşiktaşlı arkadaşlar neden bizi tebrik etmiyor yaf
-
[QUOTE=Astatin;67666]Uzun vadede hepimiz öleceğiz demiş...keynes di sanıorum :) badireyi mutlaka atlatırız..ama burası VOB, burdan çıkış yok diyesim geldi..neysi burası VOB sadece
dakikalarla ilgiliyiz :) sattlerle belki biraz da..
Bu arada Beşiktaşlı arkadaşlar neden bizi tebrik etmiyor yaf[/QUOTE]
valla herkes cebine koydugu kazanca bakar.
-
teşekkür ederim sn.Cornetto :)))
bende cuma gününden SHORT pozisyonda bekliyorum
bol kazançlar dilerim,
[quote=Cornetto;67657]hoşgeldiniz aramıza...
sevgiler[/quote]
-
[quote=sazan;67665]Kurt Adam Grafiği :
Mavi Dolunay 12 aralık günü oldu. Şimdi grafikte var olan mavi dolunaylardan sonra ne olmuş bakalım.
Her mavi dolunay tarihinde yada 1 gün sonrası bir yana dogru trend olmuş. Mavi dolunay günü dahil trend 4 yada 5 iş günü sürmüş.
Mavi dolunay sonrası trend'in her seferinde en az %61'i geri alınmış.
Mavi dolunay sonrası oluşan trendin 4. yada 5. günde ulaştığı max nokta ya bir daha hiç geçilememiş, yada turuncu dolunaya çok az bir zaman kala geçilebilmiş.
Önümüzdeki günlerin yorumunu bu bilgiler ışığında size [COLOR=red]bırakıyorum.[/COLOR]
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6325/dolunayyt6.png[/IMG][/URL][/quote]
Bence bize brakma yorumu...:)
-
[quote=Astatin;67658]Sn Sazan,
Şüphesiz ki tercihlerinize saygım var. Ancak sanırım önceki daha karizmatikti :) Ayrıca bu bir balıktan ziyade "alık" a benziyor..İllede bir balık kullanacaksanız köpk balığı falan deneyin..hem onda da bir ironi olur... sazan'ım ama nah böyle bir sazanım şeklinde mesaj vermiş olursunuz..[/quote]
Sanırım dogru avatarı buldum. Vermek istediğim mesaj,
Ben bir [U]sazanım[/U]
Sadece ada bakanlar beni okumasın
(düşük kafiyeye dikkatinizi çekerim)
Bu günlük mesaj limitimi doldurdum. Toplantı maratonu beni bekler. Herkese bol kazançlar.
-
ben de kaçtım..Forum pek bir keyifsiz..
-
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8300 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
-
değişik aracı kurumlardan beni arıyorlar.komikomsyon oranını 1 ytl altına düşürebiliriz diyerek..eee tabi vob 30.000 olunca indirirsiniz..onbinde 0.25 yapsanız kontrat başı yaklaşık 0,75ytl olur..ya vob 70.000 olunca aynı oran ne olur...yaklaşık 1,5 ytl olur..bu yiğitliği sanko vob 60-70.000 ken yaptı..o zaman azıcık indirin deyince yok dediler..şimdi yürüyün benden size müşteri olmaz..herkes ''şark kurnazlığı !!peşinde.
-
[QUOTE=abka;67673]değişik aracı kurumlardan beni arıyorlar.komikomsyon oranını 1 ytl altına düşürebiliriz diyerek..eee tabi vob 30.000 olunca indirirsiniz..onbinde 0.25 yapsanız kontrat başı yaklaşık 0,75ytl olur..ya vob 70.000 olunca aynı oran ne olur...yaklaşık 1,5 ytl olur..bu yiğitliği sanko vob 60-70.000 ken yaptı..o zaman azıcık indirin deyince yok dediler..şimdi yürüyün benden size müşteri olmaz..herkes ''şark kurnazlığı !!peşinde.[/QUOTE]
maalesef kontrat başına 12 ytl(poz.açma kapama) alanlarda bu tanıma giriyor.
Sanko bu konuda bizim gibi ky nin yanında oldu.şimdimi akılları başlarına geldi.
benden de onlara müşteri olmaz.
-
[QUOTE=Ardasu;67674]maalesef kontrat başına 12 ytl(poz.açma kapama) alanlarda bu tanıma giriyor.
Sanko bu konuda bizim gibi ky nin yanında oldu.şimdimi akılları başlarına geldi.
benden de onlara müşteri olmaz.[/QUOTE]
adam gibi indirseler birşey demem..yok bu kadar işlem yapmalısın,yok oran olarak vereceğiz..vob yarın 80.000 olsa kontrat başı neredeyse 2 ytl olur...tahammül edemediğim şey''vatandaşı basit kurnazlıklarla,ali-cengiz oyunlarıyla kekkelemektir''..
-
[QUOTE=abka;67673]değişik aracı kurumlardan beni arıyorlar.komikomsyon oranını 1 ytl altına düşürebiliriz diyerek..eee tabi vob 30.000 olunca indirirsiniz..onbinde 0.25 yapsanız kontrat başı yaklaşık 0,75ytl olur..ya vob 70.000 olunca aynı oran ne olur...yaklaşık 1,5 ytl olur..bu yiğitliği sanko vob 60-70.000 ken yaptı..o zaman azıcık indirin deyince yok dediler..şimdi yürüyün benden size müşteri olmaz..herkes ''şark kurnazlığı !!peşinde.[/QUOTE]
ee musteri kalmadı yoldular tavukları..
simdide kucuk yatırımcı azaldı
milleti arıyorlar
-
15 dakk long signal olursa 34900 yeresine yukselme potans olcak..
systems
5 dakk long signalde 15 dakk sınır gun system long signalde
-
[QUOTE=hexen;67677]15 dakk long signal olursa 34900 yeresine yukselme potans olcak..
systems
5 dakk long signalde 15 dakk sınır gun system long signalde[/QUOTE]
bir plans yapalım sayın hexen
-
[QUOTE=Cornetto;67678]bir plans yapalım sayın hexen[/QUOTE]
plan aynı halen amma artık shorts stop 34900 yeresi
-
[QUOTE=hexen;67679]plan aynı halen amma artık shorts stop 34900 yeresi[/QUOTE]
sizinle gercek hayatta tanismak isterdim sayin hexen :)
istanbuldamisiniz?
-
[QUOTE=Cornetto;67680]sizinle gercek hayatta tanismak isterdim sayin hexen :)
istanbuldamisiniz?[/QUOTE]
istanbul evet allah izin verir eyer gorururz
-
[QUOTE=hexen;67681]istanbul evet allah izin verir eyer gorururz[/QUOTE]
Allah izin verirde İstanbula gelince gorusuruz. Kismetten ote kismet olmaz...
-
son zamanların en sıkıcı,yatay seyrini izliyoruz sanırım.korkarım bu yıl böyle geçecek....
-
[QUOTE=Nafiz;67683]son zamanların en sıkıcı,yatay seyrini izliyoruz sanırım.korkarım bu yıl böyle geçecek....[/QUOTE]
haftaya christmas cart curt var buralarda.
haftaya daha beter seanslar bizi bekler
-
longları shorta çevirdik pehh
-
34425 den long pozisyonda bekliyorum.1 saatttir ne ileri ne geri ,yatayda geziniyor.
-
[QUOTE=Ardasu;67686]34425 den long pozisyonda bekliyorum.1 saatttir ne ileri ne geri ,yatayda geziniyor.[/QUOTE]
stop loss kaç?
-
gerçekten çok sıkıcı bir gün.bu piyasa adamı çok afedersiniz maymuna çevirir.hala SHORT bekliyorum ama hakikaten fenalık geldi.
-
[QUOTE=SEYYAH;67688]gerçekten çok sıkıcı bir gün.bu piyasa adamı çok afedersiniz maymuna çevirir.hala SHORT bekliyorum dow ama hakikaten fenalık geldi.[/QUOTE]
dow jones açılınca geçer sıkıntı :)
-
yemekteyiz izliyorum gun gecmiyo...
systems
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde.
teknik graf direnc yeresi artık 34900 yeresi ora üstesinde short tutmaycayım.. amma asayasında shorts tutcayım..
-
[QUOTE=Cornetto;67687]stop loss kaç?[/QUOTE]
takip ettiğim zamanlarda stop kullanmıyorum.çünkü çok kaptırdım.sistem sat verene kadar tutuyorum,sonra da kısa ya geçiyorum.
-
-
[QUOTE=hexen;67690]yemekteyiz izliyorum gun gecmiyo...
systems
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde.
teknik graf direnc yeresi artık 34900 yeresi ora üstesinde short tutmaycayım.. amma asayasında shorts tutcayım..[/QUOTE]
ben short halen
systems
5 dakk short signal 15 dakk short signal gun system long signal
gun system asayadan yukarya ityo teknık graf yukardan asaya ityor..
sıkınıtı seyans
-
[QUOTE=Cornetto;67692]short devam[/QUOTE]
aynen devam :dü:
-
eyer 15 dakk system gun sona long signal olur ben 1/2 short realiz etceyim.. gece 1/2 short yatcayım..
-
Maşallah bugün pek bi hacimliydi (!) piyasamız.
-
34275 shorta geçtim,geceye short gireceğim
-
DOLARIN DÖNÜŞÜ..3 aralıktan beri(1,604) ilk defa sistem dolarda long oldu..3-22 aralık arası kısa aç,kısa kapat vardı..
-
systems
5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gün long signalde..
gun cok sıkıntıdı
-
bu gece kısalarda rahatım.. dolar al da..endeks spot sat da...gece girerken baktığım vob sistem sat da. kendi has sistemim sat da..normalde okkalı düşüş olmalı..
-
dolarda , endekste gün içi en düşük ve en yüksek rakamlarında kapattı. hacimde yok zaen. 1 hafta yatay piyasa olur. geçen yılda bu tarihte öyle olmuştu.
-
Sizin günlük sistem ne zaman short sinyal verir sn. Hexen?
[QUOTE=hexen;67699]systems
5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gün long signalde..
gun cok sıkıntıdı[/QUOTE]
-
[QUOTE=thracian;67702]Sizin günlük sistem ne zaman short sinyal verir sn. Hexen?[/QUOTE]
33500 asayasında amma eyer short signal verse uzun surmeycek sanıyorum terkar long signale donme olabilir..
cunki imkb 100 spot graf pozitif uyumsuz max imkb30 31700...32000 yeresi potans halen var amma sıkınıtda gidiyo
-
Astatin ben de dua edeyim ama senin duandan bu defa farklı olacak üzüldüm :D Hayal gibi biliyorum fakat gece dow % +2 ile kapatsaydı keşke veya dow future % +1 olsa da fena olmaz :D Hayal işte :D
-
Sistemler shortta kapattı ama ben 34.450 maliyet longlarımla ellemeden devam ediyorum.. :)