-
:..::..:[quote=jerfin;148534]zamanın birinde bizde de oluşmuştu öyle dev bir takoz ve net uyumsuzluklar.. o dev takoz uğruna can verdi yüzlerce ky..:) dow'daki takoz yukarı kırıldığında NU larda mafiş olur..[/quote]
cık onlar ya 60 dk daydı ya günlükde...haftalıkdaki NU eninde sonunda çalışır..amma haftalık grafla trade edilmez o ayrı.. haftalık grafda tek barda adamı 5 kere batırabilirler... elbet küskü bar gelecek birgün... enginlere sığmam şortlarım:..::..::..::..:
-
Mardukçuılara yeni haber : [URL="http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=208056&page=1"]Maya takviminin kehaneti çözüldü[/URL]
2012 değil 2011
Çöküş değil başlangıç
-
[quote=BORSACIOZGUR;148530]
İyi ki biz açık değiliz..
Şimdi bu FDOW a göre 9680 koyun ortalama 40 puan DOW akşam 9720 felan açılması lazım...
Yoo FDOW her zamanki gibi sabah abartı eksi açılıp toparlayacak.
[B]9700 ün üstüne çıkacak.[/B] [B]Bari biraz forexten de para kazanayım[/B].[/quote]
Hey yavrum DOW a bak bee nasıl da toparladı... tam 80 puan...
Shortçulara üzgünüm ama [U]20 gündür düşmez diyoruz burası[/U] . [U][B]Aşağıdaki imza gerçekleşmeden düşmez.[/B][/U]
Neden düşmesini bekleyeyim ki. Önceden bekliyordum ama Deli olmam lazım bu bilgiyi aldıktan sonra....
FDOW 9734 ü gördü. Sattım.. Ben aldığımda 9687 idi...Bugünlük bu kadar yeter... Yarına da para lazım )))
Esas tüyo bende yarına...taze taze ohh misss.. bugün açılışını yaptım ama gizli )
-
gızlar..hehe..bayramınız kutlu olsun..marmaris çok sıcak..deniz güneş turistler.. disco disco...
gı borsacı özgür..dereyi görmeden paçaları sıvama gı..dow 9620 civarını hedeflemiş...hhe
-
[QUOTE=QUEEN;148540]gızlar..hehe..bayramınız kutlu olsun..marmaris çok sıcak..deniz güneş turistler.. disco disco...
gı borsacı özgür..dereyi görmeden paçaları sıvama gı..dow 9620 civarını hedeflemiş...hhe[/QUOTE]
seninde bayramın kutlu olsun canım..naptın yerleşebildin mi..
-
[QUOTE=jerfin;148541]seninde bayramın kutlu olsun canım..naptın yerleşebildin mi..[/QUOTE]
yok yerleşemedim daha.. sizi bekliyorm yardıma::::::..uzun sürecek gibi..tatil haavasına girdim..işler bekliyoo:o:o..
-
[QUOTE=QUEEN;148542]yok yerleşemedim daha.. sizi bekliyorm yardıma::::::..uzun sürecek gibi..tatil haavasına girdim..işler bekliyoo:o:o..[/QUOTE]
he ya sana yardıma gelecektik dimi.. ıııı şey kem küm..:o:o:..: vallah guzu dedi sen kıpraşma, yol üstündesin güneye inerken uğrar alırım seni de dediydi.. 4 gündür bekliyorum ha bugün gelecek, ha yarın gelecek diye.. ırakı peşine düştü galiba:..::..:
-
bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ?
-
[QUOTE=jerfin;148543]he ya sana yardıma gelecektik dimi.. ıııı şey kem küm..:o:o:..: vallah guzu dedi sen kıpraşma, yol üstündesin güneye inerken uğrar alırım seni de dediydi.. 4 gündür bekliyorum ha bugün gelecek, ha yarın gelecek diye..:..::..:[/QUOTE]
çarşamba sabah gaple..::: guzuyu kurtlar kapmazsa.dng..guzu gelir..guzu bu..boru deel..:D
-
[QUOTE=YAVUZHAN;148544]bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ?[/QUOTE]
deli gibi..::::..:
-
[QUOTE=YAVUZHAN;148544]bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ?[/QUOTE]
bayram tatili 4 gün ohh yatarız dinleniriz mis gibi diyoruz.. nerdeee sabah 8 den bu yana ayaktayım..üüü üüü
en güzeli kaçacaksın tatile aslında.. ha diyoruz eş dost akraba bayramdan bayrama görüşebiliyoruz:))) gelenek göreneklerimizi yaşatalım, ailemizden kopuk bir bayram geçirmeyelim istiyoruz işte..
-
[QUOTE=QUEEN;148546]deli gibi..::::..:[/QUOTE]
nasıl deli gibi.. sabahlara kadar discolarda kafa mı sallıyosun gız..:D:D