3 kere altın düş desek düşmez mi acep :::::::::::: düğün mevsimide bitiyo ya hadi hayırlısı ::::::::::::
Printable View
3 kere altın düş desek düşmez mi acep :::::::::::: düğün mevsimide bitiyo ya hadi hayırlısı ::::::::::::
[QUOTE=cırcır;148608]astatini indireyim zirveden??? pozitif olacaksan :D[/QUOTE]
yok yok uğraşmaya değmez cırcırım.. hem ben halkın arasında olmak istiyorum..:D:D
sen yakınlarımda olursan zaten ben pozitif olurum merak etme..:)))
Şu dakkalar itibariyle bayram bitti, köprüler ve otoyollar tekrar paralı.. :::
[B]Geçmiş bayramınız kutlu olsun bacılar, hacılar ve tüm patronlar..[/B] :..:
Ben tatile biraz daha devam edicem, yarın fulltime ekran başındayım..
Malum bayram masraflarını telafi etmek gerek..
20şer 50şer dağıttık harçlıkları bayram dönüşü agayı soyacağız diye..::: ::: :::
Sabah ola hayrola, ona göre pozisyon alıcam..
İyi geceler olsun buralardaki herkese..
[quote=jerfin;148610]yok yok uğraşmaya değmez cırcırım.. hem ben halkın arasında olmak istiyorum..:D:D
sen yakınlarımda olursan zaten ben pozitif olurum merak etme..:)))[/quote]
:D:D:Dmesafe koymak lazım biraz halkla fazlası zarar.
[QUOTE=Kennym;148609][COLOR="Red"]3 kere altın düş desek düşmez mi acep [/COLOR]:::::::::::: düğün mevsimide bitiyo ya hadi hayırlısı ::::::::::::[/QUOTE]
altın yerine dow'a 3 kere düş düş desek daha makbule geçecek kennym..::::::
[QUOTE=jerfin;148613]altın yerine dow'a 3 kere düş düş desek daha makbule geçecek kennym..::::::[/QUOTE]
ben flatım o yuzden o tarafla ılgılenmıyodum ama genede sizin için derim maksat cumadan shortcular zarar gormesin .. biz de yenı trendımıze kavusalım artık..
dow düş:dü: dow düş:dü: dow düş :dü:.. hadı bakalım yarın acılıstan -100 points olcak dow .. ahan da buraya yazdım .. :::::::::::::
agaya selam sisteme devam .. daha sistemim yok ama olsun :)
Tüyolar yemleme olmadığı ve süreklilik arz ettiği sürece iyidir. aracı kurum çalışanalrının bir avantajı da bu tüyolara vaktinde erişebilmelidir. Hani derler ya o işi o akdar biliyorsa orada çalışmasın kendi hesabını yönetsin diye. aracı kurum çalışanalrına güniçi işlem yapma yasağı vardır. AL SAt yapamazlar fakat aracı kurum çalışanı mesleği gereği zaten tüm gün ekran başında başka bir kruumd aaçtırdıüı hesaptan kendi portföyünü yönetmesine engel yok. Üstüne bir de ay sonunda maaşını ve sodexhos ticketını alır, sigortası ödenir. Şanslıysa doğru hareketler yapan müşterileri izleme ya da belirli grupalra yakın müşteirlerinden bilgi alma şansı vardır.
Tüyo vermek için bilmem kaç milyon dolarlık yalılarda oturmaya ya da bilmem ne kurumunda onbinlerce doalr maaşla çalışmaya gerek yok. En basitinden Gökhan yalıda da oturmuyor herhangi bir kurumun onbinlerce doalr maaşlı elemanı da değil. Yasağı birtince vahşli batıya girdi. Bugün düşeceğiz başka yolu yok dedi. Ondan öncesinde haber linkini koyarak kendini tanıttığı için çekemyenler onu dışladı ve ceza almasına neden oldu ama öğlen olduğunda VOB 700 puandan fazla düşmüştü. Gökhan bunu tecrübesine dayanarak söyledi ve bilmem kaç harfli kurumlarla bir alakası yoktu.
Sanırım geçtiğimiz iki yıl içinde piyasaya raporlarıyla yön verecek büyüklükte olup da ard arda batan ya da kamulaştırılarak ya da başka şirkete devredilen milyarlarca dolarlık dev YATIRIM BANKALARInı unuttuk. Bu yüzden etikete aldanmayın derim.
[QUOTE=Kennym;148580]tüyo değil yahu cocukluktan beri arkadasım , öylesine muhabbet ediyoduk , yoksa her fırsatta dikkatli olmamı soyler hatta uzak durmamı fx piyasalarından :) biseyler bilmesi konusunda tereddutum yok zira çok şey biliyor ve bunu biliyorum.. sadece bana söyleneni aktardım , kaldıkı paritelerle filan ilgilenmediğimi de daha önce söylemiştim :) bahsettiğim arkadas sadece fx piyasalarında işlem yapan yüklü hesapları olan müşterilere tavsiye veren birisi.. yoksa bankada müdür filan değil.
neyse söylediklerimi yok sayın sadece paylasmak istemiştim yanlıs anlasılabiliyomus demek ki ..
sisteme devam agaya selam.. :::::::::[/QUOTE]
Yok hocam yanlış anlaşılmadın aslında laf başkasınaydı, neyse...
[quote=jerfin;148541]seninde bayramın kutlu olsun canım..naptın yerleşebildin mi..[/quote]
[quote=QUEEN;148542]yok yerleşemedim daha.. sizi bekliyorm yardıma::::::..uzun sürecek gibi..tatil haavasına girdim..işler bekliyoo:o:o..[/quote]
[quote=jerfin;148543]he ya sana yardıma gelecektik dimi.. ıııı şey kem küm..:o:o:..: vallah guzu dedi sen kıpraşma, yol üstündesin güneye inerken uğrar alırım seni de dediydi.. 4 gündür bekliyorum ha bugün gelecek, ha yarın gelecek diye.. ırakı peşine düştü galiba:..::..:[/quote]
[quote=QUEEN;148545]çarşamba sabah gaple..::: guzuyu kurtlar kapmazsa.dng..guzu gelir..guzu bu..boru deel..:D[/quote]
jerfin....
ben bunu gitmeden once senle birlikte yemege davet ettim....bu dediki siz magmagise gelin...ben anladim bu bi aya yerlesemez oraya...
actim haritayi onume...bayramda yagis olmuyan yer olarak frankfurtla munihi buldum...munihde octoberfest var...alaman gacilar siyirir bu festivalde...gedip nasibe duseni alayim dedim....oradanda frankfurta vardim...daks i giz orada biliyorsun....giz beni gorunce seytan gormuse dondu....
lem guzu...utanmiyormusun....ikide bi...daksi giz donsuz oynuyor diye yaziyorsun...yok daksi giz E-5 e cikar...yok daksi giz su bu diye yaziyorsun serefsiz dedi....
alindim tabiii...icimden...ahhhh jerfinim buralarda olsaydida senin sacini basini bi yolsaydi dedim emme....belli etmedim kinimi....
dedimki...soyle bakalim carsamba zabahi E-5 cikicanni giz....pis pis bakti....sanki cigerimi sokecekmis gibiydi....
[QUOTE=YAVUZHAN;148587]ben 98 eylülünde askerden döndüğümde 72 kg idim.askerede 77 kg gitmiştim.18 ayda hafif bir realize sadece :D
sonrası 11 yıllık baba bir trend :::[/QUOTE]
Askere 75 kg gittim 67 kg geldim şuanda 83 kg dayım ama vermeye çalışıyorum. İş yerinde çalışırken 88 kg bile çıktım ama işten çıkınca ev yemekleri falan düzelttik durumu... Boy 1.73 buarada...
[QUOTE=jani;148617]jerfin....
ben bunu gitmeden once senle birlikte yemege davet ettim....bu dediki siz magmagise gelin...ben anladim bu bi aya yerlesemez oraya...
actim haritayi onume...bayramda yagis olmuyan yer olarak frankfurtla munihi buldum...munihde octoberfest var...alaman gacilar siyirir bu festivalde...gedip nasibe duseni alayim dedim....oradanda frankfurta vardim...daks i giz orada biliyorsun....giz beni gorunce seytan gormuse dondu....
lem guzu...utanmiyormusun....ikide bi...daksi giz donsuz oynuyor diye yaziyorsun...yok daksi giz E-5 e cikar...yok daksi giz su bu diye yaziyorsun serefsiz dedi....
alindim tabiii...icimden...ahhhh jerfinim buralarda olsaydida senin sacini basini bi yolsaydi dedim emme....belli etmedim kinimi....
dedimki...soyle bakalim carsamba zabahi E-5 cikicanni giz....pis pis bakti....sanki cigerimi sokecekmis gibiydi....[/QUOTE]
queen tatil modundan çıkamamış daha, 1 ayı geçtim 1 yılda yerleşebilirse yine iyi..:)))
he yaa daksi kız sana öyle sayıp dökecek de bende kendime otokontrol yapabileceğim haa... guzuma laf yok der, vallah yolardım saçını başını..:D zaten çizdirmişiz imajı, çirkef jerfin olma yolunda ilerliyoruz..:D:D
gı guzu..ne işin var alamanyada..soğuktur gı ora..ben yazın gitmiştim..o zaman bile bulutluydu..şimdi ben plaja karşıyım..plaj full..klima açıyoruz gündüz..şimdi balkondayım..aşağı ana baba günü..yıkılıyo bura..tatil için bu mevsim the best..ben bekliyorm
borsacı özgür devamlı aynı şeyleri yazıyodu gına geldi valla..cistem senin dediğini zaten gösterir..borsacı özgür..
yarın..59500 altı longlar tehlikeye girer..59 altı sarkmalar..şortlara iyi kar bırakır..60300 -500 üzeri long olmalı..
ama %75 primli borsayı almaya pek yanaşmıyolar..dışarda satış başlarsa imkb hiçde geri kalmayacaktır..
şu an önemli bir gap görünmüyor..
boy 1.75 kilo 60 bu arada..haha..