gi bu ozguru ellemeyin...karsi gorussuz forum olurmu hic....
Printable View
gi bu ozguru ellemeyin...karsi gorussuz forum olurmu hic....
benimde boy 1.50, kilo 150..:..: voborsa ağırsiklet şampiyonluğuna adayım..::::::
[QUOTE=jani;148621]gi bu ozguru ellemeyin...karsi gorussuz forum olurmu hic....[/QUOTE]
doğru diyorsun guzum.. yazsın tabiki.. yazmazsa ben kendimi kötü hissederim zaten.. ama bizleri kışkırtıcı yazı yazmasın.. kopasıca dilime hakim olamıyorum bazen..:(
[QUOTE=jani;148621]gi bu ozguru ellemeyin...karsi gorussuz forum olurmu hic....[/QUOTE]
özgür karşı görüş değil..longa inanan pek çok kişi var ayrıca trend yukarı long daha çok düşünülmeli..trend nerde biter bilemeyiz..
ama işte şöyle kazandım..siz aval aval bakın falan..kışkırtıcı konuşmalar..yok bilmem ne kaarlık adammmışş..bernarke söylemeden hiç bi tüyoya inanmam..:p2000 aşağı yukarı çalkalasa ağa..kendi longda durabilecekmii
[quote=QUEEN;148620]gı guzu..ne işin var alamanyada..soğuktur gı ora..ben yazın gitmiştim..o zaman bile bulutluydu..şimdi ben plaja karşıyım..plaj full..klima açıyoruz gündüz..şimdi balkondayım..aşağı ana baba günü..yıkılıyo bura..tatil için bu mevsim the best..ben bekliyorm
borsacı özgür devamlı aynı şeyleri yazıyodu gına geldi valla..cistem senin dediğini zaten gösterir..borsacı özgür..
yarın..59500 altı longlar tehlikeye girer..59 altı sarkmalar..şortlara iyi kar bırakır..60300 -500 üzeri long olmalı..
ama %75 primli borsayı almaya pek yanaşmıyolar..dışarda satış başlarsa imkb hiçde geri kalmayacaktır..
şu an önemli bir gap görünmüyor..
boy 1.75 kilo 60 bu arada..haha..[/quote]
yok giz...munih cok sicakti...damla yagmur vede bulut yoktu....bavyerali gacilar o muhtesem lokal kiyafetleri icinde....adami dinden imandan cikarir bi vaziyettelerdi...zaten bende ikiside azdir....bunnarin wiesbeer inden cekince....eyicene silkinip kendime geldim....gacinin guzelligini oyle bi ovmusum ki...ayaklari yerden kesilip bizim enver hocanin ihlasi gibi goklere suzuldu....indirinceye kadar anamdan emdigim sut burnumdan geldi....
[QUOTE=jani;148625]yok giz...munih cok sicakti...damla yagmur vede bulut yoktu....bavyerali gacilar o muhtesem lokal kiyafetleri icinde....adami dinden imandan cikarir bi vaziyettelerdi...zaten bende ikiside azdir....bunnarin wiesbeer inden cekince....eyicene silkinip kendime geldim....gacinin guzelligini oyle bi ovmusum ki...ayaklari yerden kesilip bizim enver hocanin ihlasi gibi goklere suzuldu....indirinceye kadar anamdan emdigim sut burnumdan geldi....[/QUOTE]
gı.. brezilyaya gitmelisin..ordaki okulların şovu..bilirsin...lelele
ben kaçtım.. yarın conilerle harpde dinç olmam lazım..:)
[quote=QUEEN;148626]gı.. brezilyaya gitmelisin..ordaki okulların şovu..bilirsin...lelele[/quote]
oraya subat veya martta gidiyorum...deniz urunleri muhtesem...yemegi ve baligi restoranlarda kilo ile satiyor latinolar....10 gun kalip dondugumde 5 kilo aliyorum....
eger gelen hafta havalar guzel olursa senin oraya inecegim....oradan datcaya gecip simiye gidecegim....erosun afroditi dosunden nasil furdugunu....ve furduktan sonra omur boyu iflah olmadigini...bu gaci islerini o *****nun abarttigini....ve bu islerden cani yananlarinin simiye gidip...erosun ruhuna bela okuduklarini duydum...benimde kalbim karacaahmet mezarligina dondu....hep o eros *****sunun yuzunden...
sende gel gi....
[QUOTE=jani;148628]oraya subat veya martta gidiyorum...deniz urunleri muhtesem...yemegi ve baligi restoranlarda kilo ile satiyor latinolar....10 gun kalip dondugumde 5 kilo aliyorum....
eger gelen hafta havalar guzel olursa senin oraya inecegim....oradan datcaya gecip simiye gidecegim....erosun afroditi dosunden nasil furdugunu....ve furduktan sonra omur boyu iflah olmadigini...bu gaci islerini o *****nun abarttigini....ve bu islerden cani yananlarinin simiye gidip...erosun ruhuna bela okuduklarini duydum...benimde kalbim karacaahmet mezarligina dondu....hep o eros *****sunun yuzunden...
sende gel gi....[/QUOTE]
hiç güleceğim yoktu..ilahi..evet bütün suç erosda..:D
bu fıçır..60 puan geridemii..9800 ler olsa kapanış..şimdiki değeri..9830..o zaman biraz pozitif açılış olur..sabaha kadar eksilmezse..
[quote=QUEEN;148629]hiç güleceğim yoktu..ilahi..evet bütün suç erosda..:D[/quote]
hikaya simide basliyor queenn...ama orada bitmiyor...delos adasinda bitiyor....
bu ***** eros...gidip afroditi zeus a sikayet ediyor...beni perisan etti...yandim bittim diye....zeus unda afroditle iliskisi var tabii...sikayeti dinliyor ama bisey yapmiyor...bu sefer bu serefsiz eros...dogruca zeus un karisi hera ya gidiyor...onada yandim bittim filan afroditi kesiyor...hera zeus a baski yapip...delosta tum tanri ve tanricalari topluyor....aski tartisiyorlar....
o gun bugundur....HALA TARTISIYORLAR INSANLAR....
DONELIM BORSAYA....
borsada biz digerlerinden koptuk...onlarla fazla isimiz yok...cin le biz ayri kulvarda kosuyoruz.....