-
[quote=sazan;148685]Sazan güne flat başlar, hala da flat devam eder.
(Tatil paralarının 3/4'ü çıktığından, daha sakin bir avatar gelir.)[/quote]
Bay SAZAN,
Süper loto yine devretmiş..yani temiz 8 milyon TL var... uzatmayayım...1 ile 54 arasında 3 adet sayı alayım lütfen.. ;)
-
VOB da baskıyı gene garanti ile kuruyorlar bir taraftan longlarken diğer taraftan garanti ile baskı oluştur sonrasında hopp dirence kadar yukarı az biraz direnci geç sonra bas aşağı böyle olursa 60600 short noktam olur 61,000 de stobum
şuan 60200 direnci 100 puan geçilsede çalışıyor
-
[quote=Astatin;148696]Bay SAZAN,
Süper loto yine devretmiş..yani temiz 8 milyon TL var... uzatmayayım...1 ile 54 arasında 3 adet sayı alayım lütfen.. ;)[/quote]
Dostum,
Öyle süper durumlar benim IQ seviyemi aşıyor,ben ancak sayısal takılabiliyorum..:D
-
[QUOTE=ERGEN;148693]Dostlar,
Hep shortcularımı dövecekler,longa sopa yokmu ?[/QUOTE]
esas sopayı longörler yiyecek Ergen patron ... şu ralli bitsin .. ayıları çıkaracam ortaya .. iyice büyüdü keratalar .. :):)
-
350 de son günlük drenç var sonra haftalıklarda buluşuruz.:)
Aralardakini sayayımda ona göre 60600-61050-61350 bunlar haftalık.
-
Sazan, 60.475'den longlar.
-
[quote=Astatin;148696]Bay SAZAN,
Süper loto yine devretmiş..yani temiz 8 milyon TL var... uzatmayayım...1 ile 54 arasında 3 adet sayı alayım lütfen.. ;)[/quote]
33,17 ve 21 (Bak sadece 1'i fibo)
-
shortlar badem oldu yine...bafilediler lem asti shortları...
-
ahanda bu projeksyonu tekrar gündeme alıyorum .. ralli ralli ralli ..
[QUOTE=selçuklu;148217]475 uzun devam .. ralli ralli ralli ... yeni tepe görecez bence hedef 65000 üstü .. sonra çökecez ..
ahanda projeksyon ..
[URL=http://img35.imageshack.us/i/adszoyv.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/9307/adszoyv.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
bende kesin long alerjisi var...300 den longlayıp heemn 375 den kapadım **..hay**
-
[quote=sazan;148702]33,17 ve 21 (Bak sadece 1'i fibo)[/quote]
biri fibo, biri asal, biri de mükerrer tek....
dur bakalım....olurmu olur..şimdiye kadar böyle büyük para kazananların hep enteresan bir hikayeleri olmuştur :) kimi
çalıştığı illerin plakasını yazmıştır, kimi işten atılınca son bordrosundaki rakamları felan... bizim hikayemizde bu olsun :)
-
[QUOTE=Astatin;148706]bende kesin long alerjisi var...300 den longlayıp heemn 375 den kapadım **..hay**[/QUOTE]
yaw cuma günü 59000 desteğine değmiş ama kırmamış değil mi longla işte ordan .dng Yok a.q. şelale olacak diyor ya beyin, bayramda yurtdışı göçecek ya .dng