bir fincan-kulp oluştu sanki DAX ta 5 dk. grafta...5.850 min. hedefli gibi...
Printable View
bir fincan-kulp oluştu sanki DAX ta 5 dk. grafta...5.850 min. hedefli gibi...
Ralliyi yine coverle shortcuların sırtına sardılar,derviş dervişin ardına sırayla geçermiş..:)
[quote=SEYYAH;148709]bir fincan-kulp oluştu sanki DAX ta 5 dk. grafta...5.850 min. hedefli gibi...[/quote]
daı yiyim sana bişey olmasın...sen bizim 60 dklıklara bak asıl..bak ne görcen orda... :)
bu arada 600 e satış yazmıştım 575 den döndü ** üwwww...
vadeli saatlik boll açıldı ... üst bandda seyrediyoruz .. .. hayırlı uğurlu olsun .. :o
ula bir 60600 göstermediler 1 kademe gelmedi ne cenabet sayıymış be tam dedim emri bir kademe indireyim hopp 60450 insanda kısmet olacak bugünde kısmetim yok
Bankalar hala eksi... Garanti işc tekrar bir kademe alta geldiler...
seans acıldı flattım , dur bi yönü kestirelim dedik ama içimizdeki ayuya engel olamıyoruz kı pozisyon alacagım zaman hep short acayım diyorum ayu baskısı.. ha şimdi ha biraz daha derken flat flat bekliyoruz hala :) ulen bidaha cıksın bu sfer garanti shortlicam 575 den :)) yeter içimdeki ayu dizginlenemiyo..
dayanamadın 450 den short içimdeki ayu aşkı bambaşka ::::::::::::
[quote=Kennym;148716]dayanamadın 450 den short içimdeki ayu aşkı bambaşka ::::::::::::[/quote]
Aşkla meşkle shortlamamk lazım kesin veri olması lazım short için.:D
[quote=Kennym;148715]seans acıldı flattım , dur bi yönü kestirelim dedik ama içimizdeki ayuya engel olamıyoruz kı pozisyon alacagım zaman hep short acayım diyorum ayu baskısı.. ha şimdi ha biraz daha derken flat flat bekliyoruz hala :) ulen bidaha cıksın bu sfer garanti shortlicam 575 den :)) yeter içimdeki ayu dizginlenemiyo..[/quote]
Şimdide çıkmaz anasını sattımın VOB u üstada uyalım dirençte shortlayayım dedim emride koydum adamlar işi biliyor dirençten shortlamak isteyenler varsa dirence değdirmeden aşağı salıyorlar yiyosa shortla piyasası oluşuyor 1 kademe için 175 puan heba oldu ula sonunda hamama gidecem yeter cenabetlik ruhuma işlemiş üüüüüüüüü
275 e çekilme normal..daha güç toplar..yön yukarı..48000 ler denenebilir..cort tehlikelii...bankaları almıyolar..bide alırlarsa..
[url]http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=3896[/url]