ing bankalar için tavsiyesini yükseltti bi anda bankalar çöktü :D adamlar tanıyo kurumu :))
baskı bellli küskü belli dimi selçuklu hocam :)
ayularrrrr ayularrrrrrr şimdi gözümde canlandılarrrrrr ayularrrrrrr ayularrrrr bu akşam dowu ağlattılar...
Printable View
ing bankalar için tavsiyesini yükseltti bi anda bankalar çöktü :D adamlar tanıyo kurumu :))
ayularrrrr ayularrrrrrr şimdi gözümde canlandılarrrrrr ayularrrrrrr ayularrrrr bu akşam dowu ağlattılar...
VOB un gözü torpağamı bakorrr abe trakyanım nerdesin sesin çıkmaz bir turlu....yada thracian ım...
Şimdide sabahtan beri 60,000 üstünde longlayanları istediği gibi çarp,böl,parçala piyasası hemde sindire sindire çarpki kimse kaçmasın
yahu sıkıcı oluyorum biliyorum ama 1 kademe be sabahtan beri 1 kademe için gül gibi poz kaçtı geçen cuma dip ve tepeden poz kapamalar üstüne bugün 1 kademe ile 300 puan kaçtımmı bende sağlam bir sorun var demekki ula gene istemeden birinin ahınımı aldım be bi haltmı yedim ya
Ara bilgi..
GARAN ve ISCTR'de OYAK Yatırım 2'şer milyon lotun üzerinde satış yapmış..
İlk 5 kurum para giriş-çıkışı
GARAN -7.990.644 ..
ISCTR -5.938.293 ..
450 shortlar 250 den kapandi :) vurkaça devam agaya selam :))
0 işlem 925 uzun devam . .projeksyon belli .. ralli .. zild yyld .. :D:D
[QUOTE=Kennym;148733]ing bankalar için tavsiyesini yükseltti bi anda bankalar çöktü :D adamlar tanıyo kurumu :))
ayularrrrr ayularrrrrrr şimdi gözümde canlandılarrrrrr ayularrrrrrr ayularrrrr bu akşam dowu ağlattılar...[/QUOTE]
[QUOTE=martoniki;148736]Ara bilgi..
GARAN ve ISCTR'de OYAK Yatırım 2'şer milyon lotun üzerinde satış yapmış..
İlk 5 kurum para giriş-çıkışı
GARAN -7.990.644 ..
ISCTR -5.938.293 ..[/QUOTE]
ING tavsiye yükseltiyo oyak yat satıyor bu işte terslik yok mu :D
[quote=enorton;148739]ING tavsiye yükseltiyo oyak yat satıyor bu işte terslik yok mu :D[/quote]
yok...asıl terslik alış tarafında olsa olurdu :::
[QUOTE=stonhand;148735]Şimdide sabahtan beri 60,000 üstünde longlayanları istediği gibi çarp,böl,parçala piyasası hemde sindire sindire çarpki kimse kaçmasın
yahu sıkıcı oluyorum biliyorum ama 1 kademe be sabahtan beri 1 kademe için gül gibi poz kaçtı geçen cuma dip ve tepeden poz kapamalar üstüne bugün 1 kademe ile 300 puan kaçtımmı bende sağlam bir sorun var demekki ula gene istemeden birinin ahınımı aldım be bi haltmı yedim ya[/QUOTE]
hocam direnclere alım yada satım koymaktansa direncin 1 alt kademesini dene bunları.. yanı ne bileyim stop lossuda aynı şekilde direncin 2-3 kademe üstüne yerleştirmek gibi.. 1 -2 kademe zararı olur ama totalde stratejine uygun yakalayıslar bulabilirsin.. ben de cok sık direnc bekleyiciydim ama artık dırencten 1 2 kademe altta yapıyorum hamleleri.. özellikle short için.. tabi direnci kırarsa fırlıyo stopp loss mutlak gerekli bu kısımda :..::..:
60 bin üstünü sağlama alabilecekmiyiz bakalım ?
[QUOTE=Astatin;148734]VOB un gözü torpağamı bakorrr abe trakyanım nerdesin sesin çıkmaz bir turlu....yada thracian ım...[/QUOTE]
Bence de yere bakar yere:)
Ayni seyleri düsünürüz be Asti...
üwwwww.....yine histemli şortldım 400 den..napayım duygusal bir insanım..üwwwww..boyumda 1.75 değil. üwwww...acil 30000 puan lazım..üww de ww :) :) :)