[QUOTE=enorton;148739]ING tavsiye yükseltiyo oyak yat satıyor bu işte terslik yok mu :D[/QUOTE]
eft asıl alım yapsa terslik olurdu.. bende bi sure calıstım bu kurumda hem oyakken hem ıng iken her işleri ters ...
Printable View
[QUOTE=enorton;148739]ING tavsiye yükseltiyo oyak yat satıyor bu işte terslik yok mu :D[/QUOTE]
eft asıl alım yapsa terslik olurdu.. bende bi sure calıstım bu kurumda hem oyakken hem ıng iken her işleri ters ...
[quote=thracian;148743]Bence de yere bakar yere:)
Ayni seyleri düsünürüz be Asti...[/quote]
abe trakyanım, çatalkaram çingenem, sipalili barom...
aynı şeyleri düşünürüzde aynı şeyleri içemeyiz bir türlü be...
(nooldu bizim rakı:..::..::..:)
60550 geçilirse rahat 61000 olur
Arkadaşlar ben iş aramaya karar verdim, sıkıldım artık bu işlerden... Uzun vadeli trend yatırımcısı olucam hem, ekran başında vakit öldürüp duruyorum. İstanbula dönüp başvuru yapmaya başlıyorum. Tekliflere açığım :) SSK, Ticket olsun yeter ha bi de akbil ama full akbil ha metrobüse binecem :D
[QUOTE=Altan;148687]tayyip abd de ağbi..short olunmaz..bence bugün..[/QUOTE]
Valla tam tersi de olabilir...
[url]http://w9.gazetevatan.com/Newyorkta_Gergin_Gece/260687/1/Manset[/url]
Neredesin enorton şimdi.
[QUOTE=Astatin;148746]abe trakyanım, çatalkaram çingenem, sipalili barom...
aynı şeyleri düşünürüzde aynı şeyleri içemeyiz bir türlü be...
(nooldu bizim rakı:..::..::..:)[/QUOTE]
Dedim ya, gelir gelmez memlekete getirecem sana diye!
2010`a kadar nadiren gelebiliyorum Türkiye`ye. 2010`da buradaki sürem bitecek, her hafta getiririm o zaman sana rakilari.dng
[QUOTE=Larossıan;148750]Neredesin enorton şimdi.[/QUOTE]
Abi Burdurdayım bayrama geldik, yarın dönüyoruz inşallah... Ama iş konusunda ciddiyim, sıkıldım bu vobdan...
[QUOTE=enorton;148748]Arkadaşlar ben iş aramaya karar verdim, sıkıldım artık bu işlerden... Uzun vadeli trend yatırımcısı olucam hem, ekran başında vakit öldürüp duruyorum. İstanbula dönüp başvuru yapmaya başlıyorum. Tekliflere açığım :) SSK, Ticket olsun yeter ha bi de akbil ama full akbil ha metrobüse binecem :D[/QUOTE]
bence çok iyi bir karar vermişin enorton patron ... hayırlı olsun .. .brv
Vobla işyerinden benim gibi arasıra haşırneşir olursun çaktırmadan.
[QUOTE=selçuklu;148753]bence çok iyi bir karar vermişin enorton patron ... hayırlı olsun .. .brv[/QUOTE]
Vallaha kafayı yiyecem yataydayken hiç çekilmiyor bu piyasa, tvde de desti izdivaçtan başka bişey yok... .kom
[quote=enorton;148749]Valla tam tersi de olabilir...
[URL]http://w9.gazetevatan.com/Newyorkta_Gergin_Gece/260687/1/Manset[/URL][/quote]
Hepsini sırayla hallediyoruz,davos,newyork ..................:D :D :D ..