mali kural ekime de yetişmeyebilirmiş..
seçim geliyor tabi,kendi ayağına kurşun sıkmak olur iktidar için..
bu iktidar için demiyorum kim olsa aynı şeyi yapardı..
Printable View
mali kural ekime de yetişmeyebilirmiş..
bu iktidar için demiyorum kim olsa aynı şeyi yapardı..
[QUOTE=Strategist;265838]üvvv.. Patron şu avatar piyasanın durumuna daha uygun olacak sanki... üvvvvvvvv.....[/QUOTE]
düzelttim patron .. ters olmuş dediğin gibi .. üvvvvvvvv
[QUOTE=Strategist;265832]Hiç kısacı kalmasaydı piyasa düşerdi. Piyasa yükseldiği sürece kısacılar var veya yeni kısacılar geliyor demektir. Son kısacı da "lanet olsun düşmeyecek bu" dediğinde şelale başlar... ;)[/QUOTE]
dün onu ddiydik patron , nasıl bastılar 1 saat aralıksız... bu seferde herkes sattı satan yenı kısı kalmayınca tekrar yukseldık :) sımdı herkes aldı .. sonumuz hayır olsun :)
5 dakkalık daily gunluk 1000 point hedefıne ulasıp flatledı (opsiyonel reverse short acılabılıyor )
saatlık alda devam edıyor.. bakalım ucuracakmı pala pıyasayı...
[QUOTE=unlimitted;265803]abi eğer pozisyonum yoksa, göstergelerin yorumunu direkt yazınca olmuyor, etkilenen oluyor. e madem göstergeler öyle diyor, neden poz yok diye sormazlar mı adama...
o yüzden satır aralarına gizliyordum ben herkes pozisyonunu kendi değerlendirsin diye. benim piyasa yazılarımın çoğu, pozisyonda olan arkadaşlar terste kaldığında stoploss'larını daha kısa kessinler diye yazılmış yazılardır.[/QUOTE]
Anladım patron arada uyarman iyi oluyor. yani şöyle sabah uzamıştım hatta
nasıl odu bilmiyorum az bi kontrat alacaktım yanına sıfır eklemişim nasıl oldu hala anlamadım e uzunlar geldi 2,3 dk sonrada senin yazı geldi moralim biraz düzeldi.
yanlışlıkla aldıklarımı yüksekten kapadım.
yarılarına devam et . Faydalı oluyor.
Elmas scenario... live...
(Hadi long'cular bu kıyağımı unutmayın... :) )
[quote=Strategist;265846]Elmas scenario... live...
(Hadi long'cular bu kıyağımı unutmayın... :) )[/quote]
:) abi grafik elmas çizmemişki . sen üstünden rütuş yapmışın .kom uydurmasyon olmuş :p
[quote=trader38;265849]:) abi grafik elmas çizmemişki . sen üstünden rütuş yapmışın .kom[/quote]
Patron normal elmas 1.500-2.000 puan minimum ralli getiriyor... Sahtesi de 700-800 getirse long'daki dostlar sebeplenir biraz işte diye düşündüm... :..:
Herhangi bir forumda elmas formasyonu yapıştırıldıktan sonra piyasanın düştüğü bugüne kadar hiç görülmemiştir... :p
S&P TURKIYE ANALISTI GILL: MALI KURALIN DEGERI COK FAZLA ABARTILMAMALI - CNBCE
-MATRIKS-
nası işlerine geliyorsa ***********
pehhhhh
[quote=The Tatar;265841]mali kural ekime de yetişmeyebilirmiş..
bu iktidar için demiyorum kim olsa aynı şeyi yapardı..[/quote]
Sabah bakan çağlayan "mali kural olsa da olmasa da bütçe kısıtlamaları olacak" türü bir laf ediyordu...Bu tip lafların sonunda hep vazgeçiyorlar....dng
Buyrun buradan yakın bu olmadı başka bi şey buluruz diyor..
S&P TURKIYE ANALISTI GILL: MALI KURALIN DEGERI COK FAZLA ABARTILMAMALI - CNBCE
-MATRIKS-
[quote=a.kaya;265635]nedense bende bugün bayağı bir artı kapayacağız gibi bi his var demek ki göççecez .dng ama şimdi ben ky isem böyle düşünüyosam bazı arkadaşlar ise benim düşünceminin tam tersini düşünüyor eee şimdi ky ne düşünüyor oluyor ::: ::: :::[/quote]
saat 11 de yazmışım ,acaba bende pala gibimi düşünmüye başladım :..: sanırım aştım artık kendimi ky likten çıktım ::: ::: ::: ama kapital konusunda da bi aşabilsem ky likten :( kısmet diyek demi
[COLOR=darkred]74600 ayuların son kalesi.Onu da alırsak bugün kısalar için hüsran olacak.[/COLOR]