[quote=hexen;67749]halen aynı tutyorum amma 15 dakk system long signal verir eyer realiz etceyim[/quote]
Hexenim, yeni avatar şık olmuş. Güle güle kullan..Kapattığında haberimiz olsun :(
Printable View
[quote=hexen;67749]halen aynı tutyorum amma 15 dakk system long signal verir eyer realiz etceyim[/quote]
Hexenim, yeni avatar şık olmuş. Güle güle kullan..Kapattığında haberimiz olsun :(
[QUOTE=Astatin;67748]sistemsiz hareket eninde sonunda yer..misal şimdi longladım ve 300 puan geri geldi? ne yapacaksın? :) kar ettiğim an alayım ters pozisyon açayım şeklindeki hareket kaybettirir bence..sistem satta..beklemeye devam...günün en düşüğünün altına inilmesi 33700 gibi rahatlatır...stop 34700[/QUOTE]
sistemine saygı duyarım uyuyorsan sorun yok
ben long devam
ralli
[QUOTE=VOBiX;67750]Bu ay vobda başarılı olanlar sizin avatardak isopalı eleman gibi olanlar oldu. Daha iyi olmuş .brv[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;67751]Hexenim, yeni avatar şık olmuş. Güle güle kullan..Kapattığında haberimiz olsun :([/QUOTE]
hosuma giti ozman kaldırmayım :)
[quote=Astatin;67743]Bu pariteler olayına aşık gördüm seni :) Sistemim al verdi mi...hımmm...hangi peryot...? ben genelde 60 dk kullanırım USDYTL de...dün fena olmayan bir yerden al verdi ama sonra ne yaptı bakmadım.. şu an terminale bakamıyorum..sınırlı net erişimi :)[/quote]
Benimkisi platonik :D DJI için işlem yapabileceğim yerli bir kurum söyleseydin bu paritelerden kurtulurdum halen söylemedin bekliyorum :)
[quote=Vob Trader;67753]ralli[/quote]
çok kötüsün :)
[QUOTE=hexen;67594][B]Sindi benim plan ne ?
napcayım ?
eyer graf plan dorusunda harket eder izleyceyim harkets ne olcak ?[/B]
gün system gore bizim short yanlıs amma teknik graf gore short ettiyim bilyorsuz
teknik graf gore cuma dı short icun son sans.
ondan short ettim. cunki graf eyer calısır 35100 yeresinden asaya min 31700..32000 yeresi gorceyiz...
31700...32000 yeresine gittimi gün system short signal vercek
[B]amma[/B]
terkar long signal verme icun 31700....32000 yeresinden terkar yukarya harket ihtimal var..ben eyer 31700..32000 yeresi gorerse ordan elimdeki shorts realiz etceyim sonra 1/2 long etceyim.
diyer yarı eyer beyenirsem long etceyim amma ettiyim longs realiz icun yer ozaman düsünceyim...
cünki 31700....32000 yeresine gider eyer ordan yukarya donme garanti yok.. short realiz sonra accayım longs stop yeresi 31700 yeresi olcak.
Yukarda yazdım yazı benim plan... Stop yeresi beli ondan ters durum icun stop şart[/QUOTE]
sindi benim plan yukarda dı...
[B]
bu plan zor etcek sorun ne di ?
[/B]
gun system long signalde olması.....
gun system destek yeresine geldik
35100 yeresi teknik direnc yereidi ordan asaya dusme potans vardı o yereden short ettimm artık direnc yeresi 34800 yeresi.
ben halen shorts tutyorum cumadan.
amma cok dikat olma gerek..
cunki gun system long signalde eyer yeter güc toplar burdan yukarya atak poans dogar ... ondan 15 dakk system long signale kadar 31700....32000 yeresine kadar shorts tutcayım amma long signal gelir eyer realiz etceyim..
Sistem Durumu :
15 dk : 34200 üzerinde flat diyor ancak şu an halen satta
30, 60 satta..
Günlük ise dün al dan falate geçmişti
kısaya devam
34150 uzlaşmaya göre uyguladığım sistemin (15 dak)aralık ayı başarısı; -500 puan...ama sadece gözlemlediğim(eski sistem) 5 dak. sistem performansı;-1700 puan...sizde durum ne alemde.
boşuna çift aylara sinir olmuyorum..tek aylarda başarı herzaman daha mükemmeldir.. sisteme göre dolar oysasaydım gayet iyi kar olacaktı.kasımda dolarda 150,aralıkta şimdilik 60 kar olacaktı..
benim 15 dak.sistem aralık ayı +3250 puan ama maalesef ben uygulayamadım.bu haftadan itibaren kesin olarak karar aldım.ne olursa olsun uygulayacağım.Benim 2 senedir bu piyasadan edindiğim tecrübe şudur:sistemsiz gelen yine sistemsiz gidiyor.
Py 4000 Long Açtı Sabah Sabah Kısır Piyasa Ne Aldılar Ne Verdiler Bakalım
Tüm Takasdaki Ilk 3 49000 Almıs 49000 Satmıs
Sn. SAZAN,
Gurt Taburlarını göreve yollasanız diyorum...Hatta şöyle diyeyim;
"Eğer payitaht-i saltanatın sahibi zatı aliniz ise, ayu ordularınızın başına geçiniz, yok tezatı düşüncenizde hasıl olyorsa ve bu vazife için bana teveccüh ettiyseniz, zatı alinizden rica ediyorum teşrif buyurun ordulara kumandanlık ediniz"
II. Mehmet :)
Benzetmede hata oldu ise affola
mbm kardeşim nerdesin ?
düşmeye pek niyeti yok gibi piyasanın :(
SHORT'ları tutuyorum ama çok rahat değilim.sanki bugünde birkaç kez çarpma tokatlama olacak gibi :(
[quote=hexen;67765]mbm kardeşim nerdesin ?[/quote]
düzeltmişsin türkçeyi :)
[QUOTE=Astatin;67767]düzeltmişsin türkçeyi :)[/QUOTE]
amma yukarda ne yazdın anlamadım astatinim .heyk
[quote=hexen;67768]amma yukarda ne yazdın anlamadım astatinim .heyk[/quote]
O biraz Osmanlıca hexenim :) Sazan'ın Planetery Harmonics veya diğer adıyla Gurt Taburlarını yardıma çağırdım :)..zaten anladığın üzere :)
Ayrıc Hexenım,
Bu 33750 altına düşmediği sürece, post nispetinde kıllarım olacak yatay piyasada
pasta 4.000 kontrat alıcılar üstün gözüküyor..
evet sn.abka pastanın DİĞER kısımlarına bakarsak gelen geçen gariban şortlamış büyükler toplamış gibi.ancak vade sonu çok yakın bu yanıltıcıda olabilir.
[quote=abka;67771]pasta 4.000 kontrat alıcılar üstün gözüküyor..[/quote]
aralıkda sistem kazançları ne kadar?.sadece puan lazım..cuzi zarar var..ama ekranın başında bir ay geçti..
[QUOTE=Astatin;67770]Ayrıc Hexenım,
Bu 33750 altına düşmediği sürece, post nispetinde kıllarım olacak yatay piyasada[/QUOTE]
33600 de gun system destek yeresi amma eyer olur short signal verir 31700..32000 asayasından asaya çok heves olmasın....
sindi cok asaya gitcese eyer shorts stop etirme gerek bunu systems long signal verip yapyorlar
amma ise teknik graf bakan traders kanmıyor bu harkets
.......
amma
[B]tam ters yukarya gitcese ?[/B]
teknik graf bakan traders kanması icun direnc döndü numarası yapma gerek oda 35100 yeresidi amma 35100 den bi bolme traders short etti onlar disiplin yuksek teknik graf bakan traders..
sindi diyer kalan traders short etme icun gun system short signal verme gerek.. bu 31700...32000 yeresine gitemele olur.
orya kadar short etmeyen trader olmaz cunki gun systemde short signal verir..
amma spot 100 grafta pozitif uyumsuz graf var.. ondan max 31700.32000 yeresi yeter bunara.
[QUOTE=hexen;67775]sindi cok asaya gitcese eyer shorts stop etirme gerek bunu systems long signal verip yapyorlar
.......
amma
teknik graf bakan traders kanması icun direnc döndü numarası yapma gerek oda 35100 yeresidi amma 35100 den bi bolme traders short etti onlar disiplin yuksek teknik graf bakan traders..
sindi diyer kalan traders short etme icun gun system short signal verme gerek.. bu 31700...32000 yeresine gitemele olur.
amma spot 100 grafta pozitif uyumsuz graf var.. ondan max 31700.32000 yeresi yeter bunara.[/QUOTE]
yukardaki ihtimals stop etme şart cunki benim plan uygun olmaz hep
MAŞALLAH HEPSİ BUGÜNE TOPLANMIŞ
23 Aralık Salı
Japonya piyasaları tatil nedeniyle kapalı olacak
11:00 – AB Cari Denge (Ekim) - Önceki Veri: -€10.6 milyar / Beklenti: m.d.
11:30 – İNGİLTERE Cari Denge (Kasım) - Önceki Veri: -₤11 milyar / Beklenti: m.d.
11:30 – İNGİLTERE GSYH Büyüme Oranı – Nihai Veri (3. çeyrek) - Önceki Veri: -%0.50 / Beklenti: m.d.
12:00 – AB Yeni sanayi siparişleri (Ekim) - Önceki Veri: -%3.90 / Beklenti: m.d.
15:30 – ABD GSYH Büyüme Oranı – Nihai Veri (3. çeyrek) - Önceki Veri: -%0.50 / Beklenti: -%0.50
17:00 – ABD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Kasım) - Önceki Veri: 59.1 / Beklenti: 57.5
17:00 – ABD İkinci el konut satışları (Kasım) - Önceki Veri: 4.98 milyon adet / Beklenti: 4.93 milyon adet
17:00 – ABD Yeni konut satışları (Kasım) - Önceki Veri: 433 bin adet / Beklenti: 420 bin adet
17:00 – ABD Richmond FED İmalat Endeksi (Kasım) - Önceki Veri: -38 / Beklenti: m.d.
19:30 – AB ECB Başkanı Trichet konuşma yapacak
24 Aralık Çarşamba
Noel öncesi Almanya piyasaları kapalı, İngiltere ve Fransa piyasaları ise yarım gün açık olacak.
10:00 – TR yabancı ziyaretçi artış oranı (Kasım) - Önceki Veri: %14.40 / Beklenti: m.d.
15:30 – ABD Kişisel Gelirler (Kasım) - Önceki Veri: %0.3 / Beklenti: %0.0
15:30 – ABD Kişisel Harcamalar (Kasım) - Önceki Veri: -%1.0 / Beklenti: -%0.7
15:30 – ABD Çekirdek PCE (Kasım) - Önceki Veri: %0.0 / Beklenti: %0.1
15:30 – ABD Dayanıklı Mal Siparişleri (Kasım) - Önceki Veri: -%6.2 / Beklenti: -%3.0
15:30 – ABD Dayanıklı Mal Siparişleri - Çekirdek (Kasım) - Önceki Veri: -%3.1 / Beklenti: -%4.4
15:30 – ABD Haftalık İşsizlik Başvuruları - Önceki Veri: m.d. / Beklenti: m.d.
25 Aralık Perşembe
Noel nedeniyle ABD ve Avrupa piyasaları kapalı olacak
01:50 – JAPONYA BoJ Toplantı tutanakları açıklanacak
26 Aralık Cuma
ABD ve Avrupa piyasaları kapalı olacak
01:30 – JAPONYA TÜFE – Yıllık (Kasım) - Önceki Veri: %1.70 / Beklenti: m.d.
01:30 – JAPONYA Sanayi Üretimi (Kasım) - Önceki Veri: -%3.10 / Beklenti: m.d.
17:30 – TR TCMB Kısa Vadeli Dış Borçlar – Özel Sektör Dış Borcu (Ekim)
[QUOTE=abka;67759]34150 uzlaşmaya göre uyguladığım sistemin (15 dak)aralık ayı başarısı; -500 puan...ama sadece gözlemlediğim(eski sistem) 5 dak. sistem performansı;-1700 puan...sizde durum ne alemde.[/QUOTE]
sistemim yok.
kazanıyoruz Allah'a şükür
[QUOTE=abka;67773]aralıkda sistem kazançları ne kadar?.sadece puan lazım..cuzi zarar var..ama ekranın başında bir ay geçti..[/QUOTE]
sistem takip etmiyorum ama izlediğim bir sistem var +2200 ama kom hariç. onun getirisi de bayram sonu
30800 long 34200 şort sinyali olmasına rağmen
Yuh diyorum bizdeki manipülatörlere...hatta...
[B]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NKMVAS[/B] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
Yanlış anlama olmasın M: Manipülatör
benim sistem 60 dk. EYLÜL-EKİM-KASIM 3 ayda (55.000-27.000 düşüşünde) yaklaşık 39.000 puan kar var.ama ARALIK ayını yok sayıyorum +2300 civarı şu ana kadar.belkide ay sonuna kadar bu aldığınıda verir.bu kadar vasat geçen bir ayı yakın zamanda hatırlamıyorum.
OCAK ayından çok umutluyum ama bence düzgün bir TREND oluşacak.aşağı veya yukarı konusunda bir fikir yürütmek istemiyorum.TRADER geleceğe yönelik tahminler yürütmekle vakit kaybetmez etmemeli.ROBOT laşmak lazım.acaba MATRİKS yetkilileri bizi dünya gözüyle [B][COLOR=red]AUTOMATED TRADING[/COLOR][/B] ile tanıştıracaklar mı?bunu bekliyorum.sistemi kur gerekli parametreleri gir sermayeyi koy, kaldıracı ayarla ve START a bas.sonrasında çık gez dolaş.hatta 2-3 farklı hesapta farklı farklı sistemlerde işlem yap.bugünler çok mu uzak ya da ben çok şey mi istiyorum bilemiyorum.belkide ortada yolunacak tavuk kalmaz düşüncesiyle bu işi yapmıyorlar.yoksa ben bunun yapılamayacak bişey olduğuna inanmıyorum.
şu halimle %100 uyamıyorum sisteme bazen kendim çıkıyorum sinyal beklemeden.ama %70 uyuyorum sistemime.yükseklerde uçanda kaçanda gözüm yok.
eminim çok daha başarılı sistemlere sahip arkadaşlar vardır aramızda.
[QUOTE=hexen;67775]sindi cok asaya gitcese eyer shorts stop etirme gerek bunu systems long signal verip yapyorlar
.......
amma
amma spot 100 grafta pozitif uyumsuz graf var.. ondan max 31700.32000 yeresi yeter bunara.[/QUOTE]
babacım tecrübeni paylaşıyorsun cok guzel ama bence tam detaylı yazma gercekten okuyorlar buraları planın dogruysa bile degistirirler yollarını vallaha sen ucundan kosesinden yaz detaylı yazma bence. .lelele
ayrıcada 3 kere okudum anlayabilmek icin belki anlayamazlar .lelele ama dikkatli okuyunca mucevher cıkıyo yazından :D
34050 yi aşağı geçebilsek biraz hareket olacak gibi.
ben çok şahit oldum bunlar şartlı stopları bile görüyorlar.şartlı stopu nereye koysam oraya kadar indirip onu alıp tekrar yukarı ya da aşağı yapıyorlar.o nedenle bu hafta karar aldım eğer ekran başında isem şartlı stop koymuyorum.dünden bu yana elimdeki kısayı kaptırmadım.
arkadaşlar deniz yatırımdan dowfuture işlemi yapılabiliyormuş 1 lot (6200 $ civarı) komisyonu 15 $ mış fikri olan var mı? Tabi al ve sat için ayrı ayrı 15 $ ödüyorsunuz. Özelime de yazabilirsiniz tavsiyenizi
fdow al verdi...8550 den..vob kısaları kapattım..sıkıcı gün..31 aralığa kadar tatil edeyim..
[QUOTE=abka;67773]aralıkda sistem kazançları ne kadar?.sadece puan lazım..cuzi zarar var..ama ekranın başında bir ay geçti..[/QUOTE]
30 dk. sistem, 3 short, 2 long toplam 5 işlem, 3500 puan artıda. Son sinyal dün 34450 den kısa.
[quote=Astatin;67764]Sn. SAZAN,
Gurt Taburlarını göreve yollasanız diyorum...Hatta şöyle diyeyim;
"Eğer payitaht-i saltanatın sahibi zatı aliniz ise, ayu ordularınızın başına geçiniz, yok tezatı düşüncenizde hasıl oluyorsa ve bu vazife için bana teveccüh ettiyseniz, zatı alinizden rica ediyorum teşrif buyurun ordulara kumandanlık ediniz"
II. Mehmet :)
Benzetmede hata oldu ise affola[/quote]
TO: BAY SAZAN
Saldır Gurt. Parçala oğlum Bizans'lıları. (Tarkan'dan alıntıdır.)
Ps : Sn Astatin, Gurt'u saldım üstlerine. İkinci seans dağıtamazsa, sürüsünü çağırmaya göndereceğim.
Bir de şu espriyi yapayım. Dolunay yok mu etrafta dolunay (Kavgada taş arayan adam esprisinin Gurtadam versiyonu.)
4 Aylık karı %450 olan sistemin 2 aralıktan bu yana kaybı, %7. (Puan yok, üzgünüm sn Abka) Çok uzun süre sistemlerle trade edenler bilirler ki, sistemler ne zaman çokça ve ardışık sapıtmaya başlamışşsa, bir tarafa dogru büyük bir trend gelecektir. Tam bu noktada sistemden asla kopmamak gerekir.