-
[QUOTE=Kennym;148765]kış geliyo en güzeli snowboarda başlayın :) zaten eylul geldı bu hafta dizilerde başladı "heroes" "southpark" "house" "fringe" "how ı met your mother" derken zaman geçer yaff başlama işe filan :D biz elimizdkini bıraksakmı diyoruz , çok zevkli olsa da..[/QUOTE]
İşten ayrılalı nerdeyse 1 yıl oldu bu sürede zengin olamadım, eskiden kötü de değilim. Artıları; sabah 9 da kalkıyorum, haftada bir traş oluyorum, laptop nerde iş orada., işe geç kalma, trafikte kalma derdi yok, müdür ne dedi, iş stresi yok..
Eksileri; can sıkıntısı, forumu saymazsak iş arkadaşı yok, kariyer yok, bi de "[B]sizin damat ne iş yapıyor[/B]" sorusuna hafif tebessüm ve gecikmeyle verilmeye çalışılan cevaplar...
-
[QUOTE=jerfin;148768]e artık beni de ekleyebilirsiniz listeye..:..:[/QUOTE]
hayırdır sen de mi ayrıldın işten?
-
[QUOTE=enorton;148770]hayırdır sen de mi ayrıldın işten?[/QUOTE]
evet enorton.. geçen hafta..üüü artık işin stresine dayanamıyordum, üstünede bazı tadsız olaylar gelişti... 5 yıllık borsa geçmişimi sildim.. bir daha da bu sektörde çalışmam, tövbe..
-
[quote=jerfin;148771]evet enorton.. geçen hafta..üüü artık işin stresine dayanamıyordum, üstünede bazı tadsız olaylar gelişti... 5 yıllık borsa geçmişimi sildim.. bir daha da bu sektörde çalışmam, tövbe..[/quote]
hayırlısı olsun !
-
[QUOTE=enorton;148769]İşten ayrılalı nerdeyse 1 yıl oldu bu sürede zengin olamadım, eskiden kötü de değilim. Artıları; sabah 9 da kalkıyorum, haftada bir traş oluyorum, laptop nerde iş orada., işe geç kalma, trafikte kalma derdi yok, müdür ne dedi, iş stresi yok..
Eksileri; can sıkıntısı, forumu saymazsak iş arkadaşı yok, kariyer yok, bi de "[B]sizin damat ne iş yapıyor[/B]" sorusuna hafif tebessüm ve gecikmeyle verilmeye çalışılan cevaplar...[/QUOTE]
tam benim istediğim şeyler :) işin garip tarafı bundan onceki işyerim (ki bu bikaç saat önce bankalar için alım tavsiyesi veren kurum :::) den ayrılalaı 3 ay olmuştu keşke yeni bi yere başlamasaydım dediğim oluyor voba önceden girmiş olsam hayatta başlamazdım yeni biyere.. saat 6.45 te kalk 7 de servis filan bana zor geliyo.. önceden 8 de kalk 8.15 te işyerinde ol cok kolaydı.. şimdi tek isteğim zamanımın olması.. bide kış geliyo ki benım ıcın calısmak buyuk bi pskolojik baskı olusturacak.. sadece haftasonları yetmiyo hayatı yaşamak için.. aslında en güzeli sırt cantasını alıp geze geze vobla ilgilenmek.. anadoluyu karış karış.. ihtiyaçlar : sırt cantası , notebook , wınn :D bide snowboard..nerde akşam orda sabah..
-
ciddi sermaye ile bence vob başlı başına bir iş hatta işin kralı..
ama sermaye tatminkar olmalı,hergün işlem yapacak sıkıntıya sokmamalı..
bunu bu işlerle alakası olmayan bir dostunuza söylediğinizde ise ne diyor bu manyak der gibi bakışlara maruz kalıyorsunuz oda ayrı..
enerton avantajları ve dezavantajları güzel bir şekilde yazmış,katılıyorum aynen..
-
düzenli bir iş varsa ,en güzeli borsa,hissedir..
benim yakın gelecekdeki planım bu..
ama geçimini işinden sağladığından asla borsaki paraya ihtiyacın olmayacak......
olsun 40.000 doların..yeter..
kural şu..
asla hırs yok..teknik yok..krizde imkb-3 alacan(akbnk,garbnk,işc)
hangi kriz mesela,
2001 likidite krizi..2001 deki 11 eylülde oluşan dipler...
2003 ırak savaşı
2005 e-muhtura,2009 global kriz...
veya şu..imkb-3 %60 en tepeden deger kaybetmişse alacan...
yanı kısacası..paranı bankaya koyup..gerekirse 2 yıl beklemek lazım..inanın mutlaka fırsatlar geliyor..yani gündeminde borsa olmayan 69milyon vatandaş gibi yaşayacaksın..ama baktın kriz derinleşti..ekonomistler en aptalca dipleri konuşuyorlar,o zaman imkb-3 alacan...
askerde arkadaş vardı..adam arkadaşlara para dağıtırdı..förmülü buydu..
teknik yok..web yok,hiçbirşeye gerek yok...
ama temel koşul..düzenli bir işin olacakki,bekleyeceksin..
-
üübeee alllerttt..sistemde geçici sat çıkıyı 350 den..13:00 da gel bakak
-
[quote=enorton;148766]Seyyah da var...
Listeyi güncelleyelim;
enorton, clark, sovalye, yavuzhan, gökhan fındık, seyyah...[/quote]
Bende varım benide yazın listeye :)
-
üçgen olabilir .. endeks graf .. stop yazılı ..
ahanda graf ..
[URL=http://img85.imageshack.us/i/adszvc.jpg/][IMG]http://img85.imageshack.us/img85/3184/adszvc.jpg[/IMG][/URL]
-
350 den acılan shortlar 300 den kapandı .. tırtıga devam ...
trend oyuncularının yanına yenı oyuncu cesıdı eklenecek yakında.. tırtık oyuncuları..::::::
-
[QUOTE=jerfin;148771]evet enorton.. geçen hafta..üüü artık işin stresine dayanamıyordum, üstünede bazı tadsız olaylar gelişti... 5 yıllık borsa geçmişimi sildim.. bir daha da bu sektörde çalışmam, tövbe..[/QUOTE]
Hayırlı olsun, bir kapıyı kapayan Allah başka kapıları açarmış...