ote yandan....
IMF kapisina dayanmis bi ulkenin notunu artirmalari ise...IMF ye ihtiyac yok demektir zaten....
Printable View
ote yandan....
IMF kapisina dayanmis bi ulkenin notunu artirmalari ise...IMF ye ihtiyac yok demektir zaten....
[QUOTE=jani;148815]ote yandan....
IMF kapisina dayanmis bi ulkenin notunu artirmalari ise...IMF ye ihtiyac yok demektir zaten....[/QUOTE]
ralli jani patron .. ralli ralli ralli . :):) zild yyld pbld ...
[quote=selçuklu;148814]abi yeni tepemiz 64000 üstü olacak bence .. hayırlı uğurlu olsun .. :D:D[/quote]
olur celcuki....
64 000 olursa ne kadar vetan evladinin belesten shorta bineceginide hesapladin ni....diyelim 64 000 de shorta bindim...BI DAHA INERMIYIM....
[QUOTE=jani;148817]olur celcuki....
64 000 olursa ne kadar vetan evladinin belesten shorta bineceginide hesapladin ni....diyelim 64 000 de shorta bindim...BI DAHA INERMIYIM....[/QUOTE]
abi oraya gidersek shortcoverlarla gideriz zaten ..
ümit biter düşüş başlar bence .. hayırlısı olsun .. :o:o
[quote=jani;148817]olur celcuki....
64 000 olursa ne kadar vetan evladinin belesten shorta bineceginide hesapladin ni....diyelim 64 000 de shorta bindim...BI DAHA INERMIYIM....[/quote]
65.000 de inersin :::
[quote=jani;148817]olur celcuki....
64 000 olursa ne kadar vetan evladinin belesten shorta bineceginide hesapladin ni....diyelim 64 000 de shorta bindim...BI DAHA INERMIYIM....[/quote]
ne yani şindi zuzu 64.000 den SHORT ladın diyek mal 30.000 oldu inmeycen mi?::: ya geri 60.000 e çıharsa bakırköy ruh ve sinir hastalıklarından mı buluruk seni yohsam balıklı rumdan mı? :D
her binişin bir inişi var zuzu :p
[quote=selçuklu;148801]mesaj sayım 10.779 gözüküyor .. O kadar mesajım yok benim ..baktım teşekkür edince mesaj sayım artıyor . .. Bi yanlışlık var .. Sn hellim sistemde bi sıkıntı var .. Sistem kontrolcüsü olarak ilgilenebilirmisiniz .. Ben doğru mesaj sayımı öğrenmek istiyorum .. üvvv :):)[/quote]
2222 :..:
o ne la?
teşekkür ediyorum mesaj sayım artıyor :::
61500 tepe olsun
Bşb. Amerikadayken kaçak kesim olabilir, duyarlı olmak lazım
ben ne çok teşekkür etmişim vay anasını .9333 olmuş .. . üvvvv :D:D:D
[B] selçuklu
Kardeşimiz Üyelik tarihi: Apr 2008
[U][B][COLOR="Red"]Ettiği Teşekkür: [B][COLOR="Red"]9.333[/COLOR][/B][/COLOR][/B][/U]
2.223 Gönderisine 5.606 Kere Tesekkür Edildi
Durumu:[/B]
skakylln.....sistem kısa asti kısa yemişim longu longda neymiş...
efiksci nerde yaww