Ntv spor sergen var süper,
"Brezilyada köyde yaşayan adam, beşiktaşa gelince etilerde en süper daireyi beğenmiyor" :D
Süper yorumlar hastayım valla...
Printable View
Ntv spor sergen var süper,
"Brezilyada köyde yaşayan adam, beşiktaşa gelince etilerde en süper daireyi beğenmiyor" :D
Süper yorumlar hastayım valla...
bu bollin-ger ler beni yine germeye başladı patron...
zild .. yyld .. pbld ..
şort tabiki şort bir tanem
[quote=enorton;148860]Ntv spor sergen var süper,
Süper yorumlar hastayım valla...[/quote]
bana BEŞİKTAŞ deme sinirlerim bozuluyor.iğrenç bir takım var.harcana buhar olan milyonlarca euro.başkan desen kulübü kendine borçlandırıp resmen ele geçirdi.yok böyle bişey.mahvetti kulübü bu demirören denen adam.
[quote=selçuklu;148862]zild .. yyld .. pbld ..[/quote]
çpkk, apko, çok pis kararlıyım kısada, ayıpediyon patron kısa olsana
selçuklu seni çok soğukkanlı gördüm bu seferki pozisyonda :)
günü longta kapayacan sanki :)
[quote=SEYYAH;148864]bana BEŞİKTAŞ deme sinirlerim bozuluyor.iğrenç bir takım var.harcana buhar olan milyonlarca euro.başkan desen kulübü kendine borçlandırıp resmen ele geçirdi.yok böyle bişey.mahvetti kulübü bu demirören denen adam.[/quote]
bu hafta hem 3 puanı kapacak bjk hemde averajı + ya geçirecek :)
ankarasporla oynuyor :::
Bayramdan sonra yatay açılış ve sonrasında ralli projeksiyonu ilerliyor gördüğüm kadarıyla:)
Ralli ralliii raliiiii
Ağır çekim ralli bu biraz, saygılar....
[QUOTE=YAVUZHAN;148866]selçuklu seni çok soğukkanlı gördüm bu seferki pozisyonda :)
günü longta kapayacan sanki :)[/QUOTE]
he abi bişeyler oldu bana hakkaten .. işlem yok en son 900-925 long devam .. geceyede long girecem sanırım .. bir ihtimal uzlaşabilirimde .. :D:D
fiyat 450 ama sistem hala satta **
Makas hikayedir ancak Sabahki 100 puanlık makas gitti yerine tertemiz yepis yeni 400 puanlık makas geldi. Sabah 60600 den ölümüne shortçuydum şimdi yemezler PALA yiyosa 60900 e kadar çek, gömeyim kefene kefene yatayım shortların üstüne mutlu mesut olayım kontratlarımla :D:D:D yok duruma göre ralli olacaksada tertemiz 61325 olmadı 61800 den ölümüne basayım shortları :D:D:D