[QUOTE=Astatin;451130]bugün sörfdeyim hacı...ayrıca doplantıdayım..eyi gafeinler[/QUOTE]
Hahah, neyyyyyyyy? Çok uluslu şirketin bahamalarda yapılan toplantısında mısınnn?Tamam patron ya..:..:
Printable View
[QUOTE=Astatin;451130]bugün sörfdeyim hacı...ayrıca doplantıdayım..eyi gafeinler[/QUOTE]
Hahah, neyyyyyyyy? Çok uluslu şirketin bahamalarda yapılan toplantısında mısınnn?Tamam patron ya..:..:
sabah 96600 den gavırlanan şortları 98050 den yine açtım hacı..teknik meknik tehlikeli deyur ama erken seçim gapıya gelebilür..bu gün 1-2 gasta yazarı da yazmış..du bakalım
300 puan karı gabul etmiyorum..3000 isterim..erken seçim bu..olursa boru deil
300 puan kar iyiymiş ya la...kaldı elimizde..üğww..hani graşacaktuk ayuuu..üğww
böğğğğğğğ[url]www..[/url].
piiff..ule fileks..bi rahat günümüz yok haaaaaaaa...
fileksi
bu kez verse 300 puanı alacaktım ama virmedi...-300 öneriyor...ıhh duralım az daha...
bu arada sen de beyaz gecelere takılıyon galiba..alu...
fileksss...huhu... dow tavan olmayacağına göre biz mi taban olacağız hacı..aha 15 dklık sitem fiyat 98375görünce sat verioya la..ba rkapanşını beklemiorum risk alıyorum ve 2 galdraç daha vuruorum..ettik 4 galdıraç..eüzü
Speedy trader oldun aste
uhhh, tam yerinde gılıçlar çehildi
[quote=Astatin;451175]fileksss...huhu... dow tavan olmayacağına göre biz mi taban olacağız hacı..aha 15 dklık sitem fiyat 98375görünce sat verioya la..ba rkapanşını beklemiorum risk alıyorum ve 2 galdraç daha vuruorum..ettik 4 galdıraç..eüzü[/quote]
[quote=flexy;451179]Speedy trader oldun aste[/quote]
hacı,
satın geçiciside kalıcısıda zirveye bu kadar yakın gelmişse makbuldur benim için:Dhehehehe..bar kapanılını beklesen 800 puan aşşadan şortlayacan...çok ballı action oldu hacı..yok yok bal değil..statistiğim var..zirveye yakın gelen sat sinyalleri %80 tutuyi..ha bal kısmı da var tabe..bar kapanmamıştı..:D:D:..::..:uhuhuhuhuhu..kukuriku
ohaaa..ben laklakırken 97250 ye basmışyala...haydi lilililililillili yarr..haydi lilililili yar...heheh.. hacı bi habermi var..inşallahyoktur..ben düşüşün zeki çevik aynı zamanda gerekçesiz olanını severim.... naaayyyyy erken seçimmi...