[QUOTE=YAVUZHAN;149049]astatin patron 30 puanlık bi güdümlü füze yolladı valla :)[/QUOTE]
yok ondan değil .. demirci küskü göndermiş el altından walstreete .. üvvvv .. :o:o
yarın sorarız demirciye bunun hesabını ... :D:D
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;149049]astatin patron 30 puanlık bi güdümlü füze yolladı valla :)[/QUOTE]
yok ondan değil .. demirci küskü göndermiş el altından walstreete .. üvvvv .. :o:o
yarın sorarız demirciye bunun hesabını ... :D:D
[QUOTE=selçuklu;148801]mesaj sayım 10.779 gözüküyor .. o kadar mesajım yok benim ..baktım teşekkür edince mesaj sayım artıyor . .. bi yanlışlık var .. sn hellim sistemde bi sıkıntı var .. sistem kontrolcüsü olarak ilgilenebilirmisiniz .. ben doğru mesaj sayımı öğrenmek istiyorum .. üvvv :):)[/QUOTE]
5000 civarı.
[quote=enorton;149025]Valla seni dinlemedik trend sistemini bıraktık hem 400 puan zarar ettik hem de stres yaşadık gereksiz yere... Artık sisteme devam 59200 kırılana kadar long devam...[/quote]
Demiştim demeyi sevmem ama trend trader olmak çokkk ama çokkkk zordur.
Önünüzde hergün bir ton fırsat gelir geçer kafayı yedirtir ancak sonunda trend olursa mükafatı çok ama sağlam olur.
Cans üstat 58,000 den bu yana longum diyor 59,000 altına sağlam gelmedikçe longları bozmam diyor. Diyelim yarın 64,000 gördük adamın kılını kıpırdatmayacağına direkt bahse girerim ancak diyelim pivotu 62,000 de isede 64,000 den 62,000 e gelene kadar 2000 puan için kıpırdamaz 62,000 göründüğü anda da shortlar
Kısacası trend traderlık zor iş Take Profit yapmayacaksın, belli pivot noktalar seçip duygusuzca pozisyon değiştireceksin, geceye pozisyonsuz girmeyeceksin, günlü hareketlerle işin gücün olmayacak falan filan zamanında denedim 2500 puan karı almayınca benide psikolojimide bozdu bıraktım becerebilenede helal olsun.
Kızmak yok birde cans işini uzatıyorum ancak bu işi yani trend traderlığı ondan daha iyi yapanıda daha görmedim, adamda duygu namına hiçbirşey yok, gün içi 1000 puan git gel olur gün sonu sadece tek cümle kurar oda sıfır işlem long yada short devam olur :::::::::.
[QUOTE=martoniki;148806]Ben de takıldım sen haber verdikten sonra..
[B]-Benim için kilo verir misin? [/B]
anında film koptu tabiii :..: :..: :..:[/QUOTE]
[url]http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-kusuma-bakar-misin-/767336[/url]
secret missile :) :)
[QUOTE=Astatin;148844]üwwww..98 olmuşum yaww..benim yaşım, milletin boyundan bile büyük olmuş..üwwwwwwwww[/QUOTE]
Sakalların bile ağarmış madalyalı paşam .dng
erkenmi konuştuk dow için ne ?
brezilyada % 1 kayba geçti..
Dow eksiye geçecek utanmasa her fed faiz kararında olduğu gibi dow yine abuk sabuk hareket etmeye başladı...
[QUOTE=SEYYAH;148864]bana BEŞİKTAŞ deme sinirlerim bozuluyor.iğrenç bir takım var.harcana buhar olan milyonlarca euro.başkan desen kulübü kendine borçlandırıp resmen ele geçirdi.yok böyle bişey.mahvetti kulübü bu demirören denen adam.[/QUOTE]
Fenerin izinden gidiyor işte. Bir sürü para harca sonuç alama...
[quote=VOBiX;149052]5000 civarı.[/quote]
Ettiği Teşekkür: 9.475
Gerçek Mesaj sayısı = 10971 - 9475 = 1496 :cool:
[quote=enorton;149059]Dow eksiye geçecek utanmasa her fed faiz kararında olduğu gibi dow yine abuk sabuk hareket etmeye başladı...[/quote]
+ kapatırsada sabah future lar tatsız olabilir zira gün içi yükseğinden epey uzaklaştı..
[quote=VOBiX;149056]Sakalların bile ağarmış madalyalı paşam .dng[/quote]
Hocam Kamuda ne yapacaksın Allah Aşkına, Adamlar en ufak mülakatlarında bile malum tanıdık isterler, gidersin 5000 kişide ilk 100 e kalırsın mülakat yapanlara direkt Ankaradan telefonlar gelmeye başlar istersen 1 nci ol gene almazlar.
Ben zamanında kamu düşündüm baktım zor iş üstüne maaşıda az bir tonda adam sokacaksın falan filan düşündüm düşündüm gittim 1,5 ayda 5000 sayfa kitap kastım SMMM sınavına girdim kazandım, şimdi stajın bitimine 7 ay yeterlilik sınavına 10 ay kaldı kısmetse gelecek yıl Mali Müşavir olucam sonrasında Yeminliye kadar yolu var.
Belge aldığımda sadece şuan çalıştığım yerde kalsam Kamudaki genel müdür kadar temiz bir maaş alırım, en olmadı büromu açar mükellef kovalarım aradada VOB a bakarım nasılsa meslek SERBEST Muhasebeci Mali Müşavir
adında belli Serbest:::::::::