-
[QUOTE=Astatin;148956][IMG]http://i33.tinypic.com/2rp49w4.jpg[/IMG]
Yok yok indikler yanıltıcı olmasın iyi bakın..Genelde fiyatla hareket etmişler..Yani NU PU falan yok sıkışma var.. Bi tarafa kırılacak..Sistem alda kalmış..Ben satta...** :) Sadece YEŞİL HALKA ya güvendim..TGG fiyat aynı iken löönk diye 4 den 2 ye düştü..artık kader...Benden başka kısa yokmu yawww...şşşşşş[/QUOTE]
Kara Murat benim .dng
hexa şahidim :::
-
[quote=martoniki;149072]yağmırdan dolayı nehirlerde sular yükselmiş, karşıya geçemiyoz, Mimar Sinan sağ olsaydı geçici bir köprücük şeettiriverirdi bizim için.. askerler de huysuzlandı don cansın kırmızı çizginin altına inince.. yakın zamanda bööle bi hareket olmadıydı sanırsam.. way anasını.. üwwww.. :( üüü :o[/quote]
sizin ordu tırtmış patron...nehir geçemeyen orduyu ben needem...benim esir kızlar birliği ne köprüler yapıyo bir bilsen..üwwww
madem tırt çıkacadınız selçuklu patronu nedne yoldan çıkardınızüüüüüü
-
Orduların başına tekrar döndüm ters bir manevrayla arkadan kuşatmaya başladım.
-
[QUOTE=selçuklu;148973]projeksyonu ve boğayı tekrar gündeme aldık ..
dow kapanış tahmini vermeyi unutmuşum .. .10.011.31 kapatır dow .. kayıtlara geçsin .. ..
projeksyon belli boğa belli .. bu tür boğaların eti yenmiyomuş .. o yüzden kesimden vazgeçtik ..etinden faydalanamayacaz ..ama binek olarak kullanılabilir .. 65000 e götürür bizi bu boğa .. sonrada keser bebe ayılara mama yaparız .. üüüüüüüüü
enorton patron golu atacaz inşallah bu gece 21:15 ..üvvvvv :o:o
[CENTER][IMG]http://3.bp.blogspot.com/_SqhhJb_P3Kk/SDzUSjXGFvI/AAAAAAAAAzw/RjRLH6vBZzs/s400/bull+with+largest+horns.jpg[/IMG][/CENTER][/QUOTE]
Bursa ET çalışanalrı görmesin o boğayı patron hemencecik kesiverirler. üüü üüü üüü
-
[quote=Astatin;149074]patron sen bizim saflarda olacaktın yaww..olmadı böyleüüüüüüüüü 24 deki tony almeida gibi hissettim seni bir an üüüüüüüüü[/quote]
marasalim....
acima buna...bunu yarin sultanahmet meydaninda asariz....alame ibret ucun....
-
[quote=Astatin;149068][COLOR=red]Daha herşey bitmedi[/COLOR]..Daha yarım saat var herşey olabilir. Fıçır ola hayrola...
Saat 23:00 da bu DJ eksiyse ben Esir Birliğiyle köşeem çekilirim.. Jani veya SAZAN devralsın nöbeti...Mareşal bu boru deeeelll..Sabaha kadar nöbetmi tutacazzz bideeee..:)[/quote]
Astatinim yapma yawww,
Tophane berduşu formasyonu olmiştir,anladın sen onu...:)
-
[QUOTE=Astatin;148978]Bay SAZAN da kısaymış...azız ama yeteriz patron...(rakıyı laf kalabalığına, balığı göl alabalığına getirenlerden hazzetmem :D:D:D)[/QUOTE]
Kısada olan başka tandııklarım var. Nick versem ayıp olur diye vermiyorum.
-
[quote=Larossıan;149077]Orduların başına tekrar döndüm ters bir manevrayla arkadan kuşatmaya başladım.[/quote]
yaşa, varol, nurol, berhüdar ol, ne olursan ol, 9919.19'a yaklaşıver gaari.. (9916'dan döndü meret) :..: :p
-
[QUOTE=enorton;148979]Asti biz de hala mail bekliyoruz senden :D Şimdi de iki bayram arası mail gönderilmez dersin...[/QUOTE]
Evet Ramazan ile Kurban arası bir de Kurban ile Ramazan arası mail gönderilemz. Bayram vakti de bayramlaşmak lazım o zamn heç göndeirlmez .dng
Sen ona sürekli sat veren sistem vereceğim sana de mail bonbardımanına tutar seni. .kom
-
[quote=VOBiX;149081]Kısada olan başka tandııklarım var. Nick versem ayıp olur diye vermiyorum.[/quote]
kime ayıp olur? bana mı onlara mı:D:D:D
-
Dow tepeyi buldu sanki. Harç bitti yapı paydos... Artık uzun ve sıkıcı bir düşüş trendi olacak diye düşünüyorum. Kısadan para kazanmakta çok zor olacak...
-
[quote=jani;149079]marasalim....
acima buna...bunu yarin sultanahmet meydaninda asariz....alame ibret ucun....[/quote]
980x'i gören çalıların arasından gösteriyor kendini..
selçuklu petron uzlaşalım bu uzunlarla yaww.. üwwww :..: