[QUOTE=ttcetinkaya;148917]arkadaşlar vob un kapanış saati değişti mi ?[/QUOTE]
Soru kaynamış arada.
VOBun işlem saatleirnde bir değişiklik yok.
İMKB'de ikinci seans 19 Ekim'den itibaren saat 17.30'da kapanacak. Daha bir aya var.
Printable View
[QUOTE=ttcetinkaya;148917]arkadaşlar vob un kapanış saati değişti mi ?[/QUOTE]
Soru kaynamış arada.
VOBun işlem saatleirnde bir değişiklik yok.
İMKB'de ikinci seans 19 Ekim'den itibaren saat 17.30'da kapanacak. Daha bir aya var.
[QUOTE=demir;148990]aşağgıdaki sistem sonradan sinyal veriyor bunu düzeltmenin yolu yordamı yokmu arkadaşlar.
long
[FONT=Times New Roman TUR]TroughBars(1,MACD(),100)=1[/FONT]
[FONT=Times New Roman TUR]short[/FONT]
[FONT=Times New Roman TUR][FONT=Times New Roman TUR]PeakBars(1,MACD(),100)=1[/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
TroughBars ytazan yerleri çıakrt düzelir. .dng
[quote=jani;149079]marasalim....
acima buna...bunu yarin sultanahmet meydaninda asariz....alame ibret ucun....[/quote]
üüüüüüüüü üwwww....yok yaw selçuklu patronun Ayı diyarlarında çok emeği geçmiştir kıyamam ben..üwwwww..ayrıca sağlam komik:D:D:D alırız geri...ama şimdi bizim saflarda olaydıüüüüüüüüü
ha bu arada jani paşam, nasıldı keyifler... saatlerdir forumda tek ayı olarak fink atıyoruzda...dj düşmese oynatılan ayı pozisyonu alacaktık.. siz ..nizi küle gömmüş uyurken biz burda bi tarafdan DJ le vuruşup, öbür tarafda Esir Bağyanlardan teşkil orduma dadanan sapıkları savuşturmakla meşguldum...:D:D
özel birlikler .. gece operasyon yapıp janiyi alın .. sağ istiyorum .. astatin komutana dokunmayın .. o dow tepedeyken cephede savaşıyordu .brv.brv ..jani zafer anı belirdi ..hazıra kondu .. üvvvv
bu yuzden marasalsin iste....
[QUOTE=stonhand;149005]Ula bernanke helikopterini ters çevireyim emi yetmedimi ula dağıttığın paralar looooooo
Bizim shortlar şimdiden tanga oldu üvvvvvvvvvvvvvv şarapsız DOW kapanışta göç ula göçççç üvvvvvvvv
Ben yatar daha fazlasını görmeye yürek dayanmaz bunun yarın sabahıda var üvvvvvvvvv[/QUOTE]
Erkan konuşmayın yawf. Dah bunun sabahı avr ama şimdilik gerek klamamış gibi 9800 oldu dow.
celcuki...
hic givranma...yarin seni asacagiz....gecmisin hatiri var emme....ihanet affedilmez....
[quote=selçuklu;149090]özel birlikler .. gece operasyon yapıp janiyi alın .. sağ istiyorum .. astatin komutana dokunmayın .. o dow tepedeyken cephede savaşıyordu .brv.brv ..jani zafer anı belirdi ..hazıra kondu .. üvvvv[/quote]
patron...:(:(:( sizde operasyonel gücü olan birlik kalmadı galiba:(:(
üzüldüm patron..senin bu tarafda olman lazımdı...üüüüüü
neys epeşin konuşmayak bunun fıçırı var..fıçır varken herkes her an sıçır olabilir
[QUOTE=Astatin;149006]yettim...ordular ilk hedefiniz selçukludur ileriiiiii.........boks..boks..boks.
nizami savaş birlikleri var, gayrı nizami savaş birlikleri var, paramiliterler, bordo bereliler, japon kamikazeleri her bi şey var...bi terminatör yok ** :)[/QUOTE]
Timuçinin moğol ordusunu aldım arkama. .boks.
Ölüm uzunlara...
Ölüm kısasını kapatana...
(Ölüm kısmı filmden replikler olup fanatizmle karıştırmayalım lütfen)
[quote=martoniki;149086]980x'i gören çalıların arasından gösteriyor kendini..
selçuklu petron uzlaşalım bu uzunlarla yaww.. üwwww :..:[/quote]
marasal,,,
bunu carmiha gerelim...gozlerimle gordum...hiristiyan oldu bu...hac cikariyordu...agamin dizlerini operek....
[quote=VOBiX;149095]Timuçinin moğol ordusunu aldım arkama. .boks.
Ölüm uzunlara...
Ölüm kısasını kapatana...
(Ölüm kısmı filmden replikler olup fanatizmle karıştırmayalım lütfen)[/quote]
TOKOBA,
Senin bu mesaj, Türkiyenin 1945 yılında Almanya ya savaş ilan etmesine benzedi:D:D:D
way**..abartmayın daaa..az eksi kapasanız yeterdi...sabah herkes mütevazi bedelini ödeyip pozisyon değiştirebilsin **.... yeminle şu gap olayından tiksiniyorum..delikanlıya ters.. sistemde maymuna dönüyo, yazı tura gibi **..bizdede 24 saat açık olaya...