9917.99'dan 9749'a iniş ne güzel trenddi be yaww..
bizde de bööle olsa trendi yakala, istikamete göre bin trene çuf çuf..
iyi mal verdi elemanlar FED gazıyla..
Printable View
9917.99'dan 9749'a iniş ne güzel trenddi be yaww..
iyi mal verdi elemanlar FED gazıyla..
[QUOTE=Astatin;149084]kime ayıp olur? bana mı onlara mı:D:D:D[/QUOTE]
Onlara ayıp olur. Ne açıklıyon len adımızı biz sessiz ve gizli yatırımcıyız diyebilirler. Biri gecelri flat takılırdı zor ikna ettim kısa kal diye.
en düşüğün 9 puan üstünde kapanış..
astatin kumandanın dediği gibi bu kayıp future la çıkmaz,en azından açılışta çıkmaz..
günün kalanında toparlayabilir o ayrı..
[quote=Astatin;149107]yok ben söz verdiğim gibi, saat 23:00 de esir bağyan birliğimle yer hareketleri ve ordu cimnastiği serbest hareketleri icra edeceğim... derviş merviş uymaz bize...
23:00 da vardiyayı brakıyorum.....artık hangi ayu devralırsa nöbeti....
Bu savaş bitti....tepeden %1.6 eksiyi, fıçır çıkaramaz..momentum bizim taraf geçti...Haftalıkdaki takoz ağırr ağır bastırıyor..iyi geceler[/quote]
Isınma harektlerinide burda yaparsın artıkın....lelele
[URL]http://vidopa.com/video/AxtQHTHDC_c__AnkaraliYasinSariKiz(OyunHavalariForumkaynak'ta).html[/URL]
Anca bitirdim forumu okuyup cevapları yazmayı.
FDOW ne kadar yeşerse de en iyi ihtimalle yatay açarız.
LONG lar badem içi...bafi bafi...bafi bafi...
SHORT=TURKISH DİLAYT :::
DJI eylül başından bu yana en sert satışlarından birini ya da en sert satışını yedi.afiyet şeker bal ossun yawrım.yarasın...
[QUOTE=martoniki;149111]9917.99'dan 9749'a iniş ne güzel trenddi be yaww..
iyi mal verdi elemanlar FED gazıyla..[/QUOTE]
Tamamıyla pozisyonel bir yorum yapayım; :)
Asıl şimdi yükselişin gazı alındı sabaha fdow artı olur ve kaldığımız yerden yükselişe devam ederiz. Ben dowun %2 düştüğü gecenin ardından %6 yükseldiğimizi bilirim şeklindeki klasik züğürt tesellisi cümlemi de eklemeden geçemeyeceğim :D
LONG kalan arkadaşlar canını sıkmasın.çok gördük böyle kapanışları...sabah bambaşka bir piyasayla uyandığımız çok oldu.
kaldı ki TREND başlayacaksa aşağı önemi yok 500/600 pıvan ters GAP yemenin.totalde 500/600 pıvan az kazanılır ama YATAY da hepimiz (sistemic traders) dayak yiyore.o daha kötü...
[quote=enorton;149117]Tamamıyla pozisyonel bir yorum yapayım; :)
Asıl şimdi yükselişin gazı alındı sabaha fdow artı olur ve kaldığımız yerden yükselişe devam ederiz. Ben dowun %2 düştüğü gecenin ardından %6 yükseldiğimizi bilirim şeklindeki klasik züğürt tesellisi cümlemi de eklemeden geçemeyeceğim :D[/quote]
Emortım,
takoz diyorum haftalık diyorum, tepeden %1.6 diyorum, kime diyorum patron:)
bence fıçırların sabah, şu anki seviyelerinde tutunması bile başarı olur..
kill bull vol.2, sabaha çekilebilir yani...fütursuzca ahlaksız bir hareketti bu..devamı gelmesi muhtemel...ama muhtemel..kesin değil yani..kaçtım
[quote=enorton;149117]Tamamıyla pozisyonel bir yorum yapayım; :)
Asıl şimdi yükselişin gazı alındı sabaha fdow artı olur ve kaldığımız yerden yükselişe devam ederiz. Ben dowun %2 düştüğü gecenin ardından %6 yükseldiğimizi bilirim şeklindeki [B]klasik züğürt tesellisi cümlemi de eklemeden geçemeyeceğim[/B] :D[/quote]
:):) .brv
bugun ne yapti...
59 750 acip....hizla 60 300 e gitti...sonra 60 575...ve orada tutarak...spotu yukari cekti...
YANI SHORT COVER YAPTIRDI...VE LONG ACTIRDI....
KIMSEYI LONGDAN INDIRMEYEDE YELTENMEDI....
dolayisiyle....persembenin gelisi carsambadan belliydi zaten....
alttaki...ilk yer 57 200....
[QUOTE=Astatin;149119]Emortım,
takoz diyorum haftalık diyorum, tepeden %1.6 diyorum, kime diyorum patron:)
bence fıçırların sabah, şu anki seviyelerinde tutunması bile başarı olur..
kill bull vol.2, sabaha çekilebilir yani...fütursuzca ahlaksız bir hareketti bu..devamı gelmesi muhtemel...ama muhtemel..kesin değil yani..kaçtım[/QUOTE]
Aga yurtdışı çok yükseldi bi tepki gelir dedik sistem AL da olmasına rağmen bayrama short girdik 3 gece tepki mepki gelmedi sabah zararına longladık geceye sistem gereği long girdik şimdi de yurtdışı gümledi :mad: :( :o :( :) ::: Sistem yarın SAT verirse shortlarım yoksa long devam, hem daha 3 harfliler var bu yükseliş burada bitmez :D
Yarın da yoldayım yaw üwwwwwww :(