-
yarın sabah ilk iş imf haberi ısıtıla, olmadı falanca kurumdan bankalara hedef değeri verile, oda olmadı inadına akbank ereğli tüpraş çizile, nereye öyle shortlayayım da para yapayım, ölümüne shortlamak istiyorum demekki daha zamanı değil, hehehehehe
-
gızlar..amma kaynatmışınız..dedim dimi..kalp dayanmaz..herkeşi longlattı dedim dimi..bu arada boy 1 75 heheh..
matriks şifremi kaybettim ..sabaha aramam lazım matrixi..
-
[B]Günaydın,
[U]24 Eylül Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (İş Dünyası Eğilimi) (Eyl) 11:00 92 90,5 Yüksek
GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (Beklentiler) (Eyl) 11:00 96,6 95 Yüksek
GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (Mevcut Değerlendirme) (Eyl) 11:00 87,6 86,1 Yüksek [/U]
[B]USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (19 Eyl) 15:30 546K 545K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (12 Eyl) 15:30 6230K Orta
USD Mevcut Konut Satışları (a/a) (Ağu) 17:00 %2,1 %7,2 Yüksek
USD Mevcut Konut Satışları (Ağu) 17:00 5,35Mlyn 5,24Mlyn Yüksek
USD Fed-Evans'in Konuşması (Chicago) 17:30 Yüksek [/B]
USD EIA Doğalgaz Stok Değişimi 17:30 -- 66 Düşük
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TCMB Beklenti Anketi (16:00)
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Red"]9757[/COLOR]
VOB: [COLOR="red"]9761[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
-
[quote=QUEEN;149124]gızlar..amma kaynatmışınız..dedim dimi..kalp dayanmaz..herkeşi longlattı dedim dimi..bu arada boy 1 75 heheh..
matriks şifremi kaybettim ..sabaha aramam lazım matrixi..[/quote]
he dedin ama , bende olsam long girerdim dedin gı...:D:D
şifreni ben söyliim sana: 17560 :D:D:D
kuin graliçe, açılışı sağlam bir smaçla yapalım lütfen
-
Haydiyin bakalım bol kazançlar herkese dualarım sizinle.
-
günaydın bol kazançlar üüüü üüüvvvv
-
Herkese hayırlı sabahlar,bol kazançlar ayı boğa farketmeden hepimizin cebi para dolsun herkes mutlu olsun.
bir sorum olacak acep FDOW eksimi adblue.de den bakıyorum 9683 görünüyorda birde sankoda alım verdim diyelim şartlı emir veriyorum 60350 short açıyorum SL ve TP yide ayarlıyorum ama ne oluyorsa sabah ekranı açar açmaz sözleşme uygulamada değil diyor hop şartlı emir siliniyor bunu benden başka yaşayan varmı acep.
ha birde yeni şartlı emir girmek istiyorum SL ve TP yi yazıyorum ama emri verir vermez bu sefer pozisyon kapanıyor bir çözüm varmıdır üvvvvvvvv sabah sabah bunlar şimdi yatay açar beyavvvv üvvvvvvv
-
Günaydın arkadaşlar cephanenin tümünü savunma hattına getirin gerekli stratejiyi hazırladım..brvHattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır.:)
-
bugün kazığın durumna göre alsata girecem .. yapacak bişey yok .. açılış tahminim 61.000 üstü açar vob .. heheh :D:D:D
-
Çin kapalımı yoksa %4 eksimi yaptı :D:D:D:D üvvvvv yatay açar bunlar yatayyyyyyy üvvvvvvvv
-
Ufak düzeltme bunlar fdjı bile daha satış için sinyal yok 100-300 puan sonrasına bakarız.:)
-
günaydın ve bol kazanclar .. .kom