-
[quote=Astatin;149146]Açılış güçlü..-700 yapaydı kapatırdım..ama şimdilik yysd... proceksiyon şu: şort olanlarda aman abi kar kardır güçlü burası deyip, kavır yaptırıyorlar..dengeli açılışla longda akalanalrın umudunu besleyip panik kapatış yaptırmıyorlar....yeni şortcu, dj korkusuna konrat yapamaz...yani spot açılışla beraber yıkılır burası :)[/quote]
Günaydın..
Aklın yolu aynı yere çıkarmış demekki...:)
-
vahşi batıda haber düştü bende sankoda ekrana daha düşmedi bu yenimi yoksa dünkü habermi
[COLOR=Red][B][COLOR=Black]Standard&Poor's, 8 şirketin notunu negatiften durağana yükseltti
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's (S&P), Türkiye'deki 7 finans kuruluşu ve 1 holdingin görünümünü negatiften durağana yükseltti.
S&P, "Albarak[/COLOR] [COLOR=Black]a Türk Katılım Bankası A.Ş, Garanti Finansal Kiralama A.Ş, HSBC Bank A.Ş, Türkiye Garanti Bankası A.Ş, Türkiye İş Bankası A.Ş, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve Yapı ve Kredi Bankası A.Ş"nin görünümünü negatiften durağana yükselttiğini açıkladı.
Kuruluş, Doğuş Holding A.Ş'nin görünümünü de negatiften durağana çevirdi.
Standard & Poor's, Türkiye'nin kredi notu görünümünü 17 Eylül'de "negatif"ten "durağan"a yükseltmişti.
Reyting Kuruluşu, kredi notu görünümünün değiştirilmesine gerekçe olarak, Türkiye'nin, azalan dış finansman riski çerçevesinde, ekonomik dayanıklılığının artmasını ve Orta Vadeli Program çerçevesinde de ekonomik politika belirsizliğinin azalmasını gösterdi.[/COLOR][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=QUEEN;149147]59750 c baykuş cistem sat oluyore[/QUOTE]
59200 altında da ben Sat oluyorum :::Buarada Çin artıya mı geçti ne :D
-
gut mornik VOBORSA,
bol kazançlar cümleten...
SHORT lar badem olacak kimi...bafi bafi...bafi bafi...
-
[QUOTE=enorton;149152]59200 altında da ben Sat oluyorum :::[/QUOTE]
10 günlüğü 59350 sanırım..10 günlük takip edebülü
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/24/966.bmp[/img][/url]
Üsteki kahve yeşile değmeden bi numara bekleme Asti..
-
[QUOTE=QUEEN;149154]10 günlüğü 59350 sanırım..10 günlük takip edebülü[/QUOTE]
Cırcır seans içinde 10 günlük kapanışlarda 5günlük takip ediyordu sanırım... Boy 1.73 kilo 82 ben kaçar :D
-
projekson belli .. baskı belli... ralli belli .. zild yyld pbld
-
60000 - 60050 den short !
5 dk lık tatar açılışla beraber sat yaktı..
-
İşin terside şimdi tam ralli havası var ABD dün göçmüş bugün FDOW ekside DAX dün düşmüş üstüne bugün hala ekside bir tek çekiklerde artı var ama bugün yurt dışına bakan KY shortlar Babalarda ralli modunda longlar spotta güçlü açıldı beyavvv
-
sistem hala alda **..Asti tırsar 60050 den filatlar...300 puan bereket versin ne diyek
-
[QUOTE=Astatin;149146]Açılış güçlü..-700 yapaydı kapatırdım..ama şimdilik yysd... proceksiyon şu: şort olanlarda aman abi kar kardır güçlü burası deyip, kavır yaptırıyorlar..dengeli açılışla longda akalanalrın umudunu besleyip panik kapatış yaptırmıyorlar....yeni şortcu, dj korkusuna konrat yapamaz...[B]yani spot açılışla beraber yıkılır burası :)[/B][/QUOTE]
İyiki ağda falan demedin...