125 den 1/2 şort açar...aklı yeni zaferlerdedir
Printable View
125 den 1/2 şort açar...aklı yeni zaferlerdedir
[QUOTE=YAVUZHAN;149149]iyi yolculuklar enerton,aman dikkat ![/QUOTE]
Eyvallah sağolasın yavuzhan...
5 daklık dün 350 den sat da..ama saatlik cumadan beri al da..ben uzundayım..saatlik rahat oluyor.
birisi VOB açılımı hatta LONG açılımı falanmı yapıyo lemm..biz 300 puan içinmi savaştık bu kadder....pammbık acilen zırla plizz
[quote=Astatin;149162]sistem hala alda **..Asti tırsar 60050 den filatlar...300 puan bereket versin ne diyek[/quote]
Biraz sonra esir düşecen bize Astiii hehehe demedi deme...lelele.lelele
tüm sistemlerim alda .. zild yyld pbld ..
[QUOTE=Larossıan;149168]Biraz sonra esir düşecen bize Astiii hehehe demedi deme...lelele.lelele[/QUOTE]
astatin bizden abi ona dokunmayalım . .. janiyi bulacam esas ben .. çalılıkların arasını arıyor operasyon timi .. hehehhe :D:D
60200 direnci çalışıyor ilkin kuş gibi kaldırdılar ama yemezler sen long, ben long, dünden bütün memleketin KY si long üstüne Pala long nasıl gidecek bu tren, göstere göstere makas kapadı Pala ama makasda hikaye
[quote=Larossıan;149168]Biraz sonra esir düşecen bize Astiii hehehe demedi deme...lelele.lelele[/quote]
cık son kısaları 50 puana stopladım..
FLATKEN esir alamazsınız..:) kurallara aykırı.çgidin jani yi esir alın
60500 yaparmıyız
[quote=selçuklu;149170]astatin bizden abi ona dokunmayalım . .. janiyi bulacam esas ben .. çalılıkların arasını arıyor operasyon timi .. hehehhe :D:D[/quote]
Operasyon timleri yakalasın Janiyi. Selçuklu komutan strateji düşmanı üzerine çekip top yekün imhaydı görev başarıyla tamamlandı..lelele
60200 long , ters indikatorunuz pozisyon aldı.. duyrulur.. ancak makas eksilere geldı ya cok saglam mal topluyolar oncekı haftalarda oldugu gibi yada birazdan spotla birlikte bizede gecircekler .dng