150 kısa .. şelale ..
Printable View
150 kısa .. şelale ..
eksi makas..vob gitmiyo..60 uzunlar kapandı..bakalım az..
[quote=Astatin;149172]cık son kısaları 50 puana stopladım..
FLATKEN esir alamazsınız..:) kurallara aykırı.çgidin jani yi esir alın[/quote]
Hocam dün biz ateşle oynamışız, şaşırıpda DOW dün bir %1 artı yapsaydı bizi bu sabah hamamda paklamazdı artık shortlarla tellaklardan tellak beğenirdik :::::::::
RTE üslubuyla bugün bu yükseliş bizim shortları Teğet Geçti .kom.kom.kom
5-20 dk satışta
60 dk flat..
iştahlı gözükselerde durum bu..
kumandansız zafer kazanabilirmiyiz bakacaz artık :)
[QUOTE=Larossıan;149174]Operasyon timleri yakalasın Janiyi. Selçuklu komutan strateji düşmanı üzerine çekip top yekün imhaydı görev başarıyla tamamlandı..lelele[/QUOTE]
abi ben kısaldım ama .. timlere söyledim .. her halikarda .. janiyi bulun diye .. sağ istiyorum dedim .. :):):)
Manyak bir gün olacak 5 likler devre dışı bırakıldı çiziğe devam.
[quote=selçuklu;149170]astatin bizden abi ona dokunmayalım . .. janiyi bulacam esas ben .. çalılıkların arasını arıyor operasyon timi .. hehehhe :D:D[/quote]
celcuki....
beni aratma bulamazsin....seni ipe cekmezsem namerdim...vetan haini....
kıyma yapmak için şortcu arıyolar..gibi geldi..
[QUOTE=jani;149183]celcuki....
beni aratma bulamazsin....seni ipe cekmezsem namerdim...vetan haini....[/QUOTE]
ahanda çıktı ortaya .. atın bunu esirlerin arasına .. . sonra düşünürüz ne yapacağımızı .. heheheheh :D:D:D
[QUOTE=Kennym;149175]60200 long , ters indikatorunuz pozisyon aldı.. duyrulur.. ancak makas eksilere geldı ya cok saglam mal topluyolar oncekı haftalarda oldugu gibi yada birazdan spotla birlikte bizede gecircekler .dng[/QUOTE]
eft gene ters indikatorlugumuzu yaptık .. 60075 den flate geçiş pek hayırlı gormuyorum gidişi.. makası açıyolar şimdide..
tünaydın :)
şort devam esir almaya gidiyoruz :)
günaydın..dünden uzuna devam..güçlü gibiyiz gibi gibiyiz..:))