-
neden lonkkkoldum
[IMG]http://i38.tinypic.com/vfwqih.jpg[/IMG]
o yeşil halka iş başındaydı...sabah fiyat eksi açmasına rağmen TGG zört diye 2 den 3 e sıçradı ve bar kapanışında orda kaldı..ayrıca indikler net PU lar yapmaya başladı..sistem zaten aldaydı..e niye longlamayam **. :)
YEŞİL HALKA....olay orda
-
sabahin korunde ne diyor AGAM....SATMAYIN DIYOR....
DUN 5.55 yaptigim garani....simdi 5.65 yaptim....dun 8 30 olan akbanki bugun 8.65 yaptim....
MAL ELINIZDE DURSUN DIYOR....
SIMDI DEYIL...emme yatistinizmi size ebenizin orekesini gosteririm diyor....
agam....silkelemiyor....tersine mala gelin diyor...AGAM EYI OGLANDIIR.....
-
[quote=Astatin;149207]he bir zamanlar dürzi milisler vardı lübnan da..onlarda bizim tarafda artık....gacı verirlerse kısmına gelince..he valla... iyi olur...:..:
bana Jani nin kellesini getirin...:::[/quote]
Önce işbirlikçilerden başlıyorlar haberin olsun...:)
-
projeksyon belli .. ağaya selam long devam .. heheh :D:D
-
60500 zurnanın zırt dediği yer. Tikkat.
-
60600 de baba direnç üstüne 60900 direnç en son 61325 eski yükselişte karşılatığımız en son direnç sonrası 62,000 ve giderse FEZAAA ya kadar yolu var
yurt dışı dün eksi biz artı üstüne bugün yurt dışı eksi biz artı tam ralli havası ama zurnanın zırt dediği yerdeyiz longlamayada geç kaldık sabahki aldığım 350 puanla melmel ekrana bakıyorum
-
Asti ver mehter marşını buralarda ihtiyacımız olacak.
-
60500 den bende atladım trene..
tatar alışa geçti..
dün gece kısa kalanlar çektiği stresle kaldı.
ben flat girip sabah sabah 500 puan çarpıldım.
-
[IMG]http://i35.tinypic.com/dqggmq.jpg[/IMG]
Bu da saatlik graf..Short trader çok dikkat etmek gerek...hemde çoook...dünkü savaşın hatrına söylüyorum ha AYU kardeşlerim..elbet bir gün yine ayu olacağım ama, biraz semirmem lazım...Bu grafa dikkat!!! Fiyat 61000 den geçen boll bandı şiddetle yakalama arzusunda..aynı benim esir bayan askerlere olan hissiyatım gibi...TOBO yu zaten metin şentürk bile görüyor..
-
15 dk boll şahane .. gerisi bahane .. üvvv :o:o
-
[quote=Larossıan;149219]Asti ver mehter marşını buralarda ihtiyacımız olacak.[/quote]
mehter hep etrs tepti patron..braktım ben mehteri..onunyerine 60 dakıkalık graf patlattım bitane..tobolu mobolu...ayular korksun...
-
gene korku salarak yukseldiler.. ulen madem yukselecen nie bana kapattırdın deyyus 200 ü.. 125 puanmıydı epi topu hesabın :)
lan aga sistemi bi olusturayım sırıngalarla alıcam verdigimi .dng