Duruma göre 60900 yada ralli modunda ise 61325 den shortları gömerim yoksa bafilenmeye niyetim yok flatingo seyre devam şimdi 300 puan aşağı bassalar budan long açanları kesip biçerler 60600 de tam direncin 1 kademe üstünde tırmalayıp duruyor kefere
Printable View
Duruma göre 60900 yada ralli modunda ise 61325 den shortları gömerim yoksa bafilenmeye niyetim yok flatingo seyre devam şimdi 300 puan aşağı bassalar budan long açanları kesip biçerler 60600 de tam direncin 1 kademe üstünde tırmalayıp duruyor kefere
long devam .. izleyelim bakalım ..
750 görünce fiyat 15 dk üt boll bandın 150 points üstüne çıktı..ayrıca indiklerin biraz soğuması lazım..450 yeresine kadar geri gelebülür..
Bir iyilik düşünüyor pala gene savaş ganimetini sayalım bu ara zaiyat durumu nasıl rapor versin komutanlar.
sabah açılıştan belliydi ya PALA nın shorta ekmek yedirmeyeceği.açılışta kaptın kaptın o 300/400 pıvanı fazlası yok dedi PALA....
PALA namert PALA...
[QUOTE=Larossıan;149240]Bir iyilik düşünüyor pala gene savaş ganimetini sayalım bu ara zaiyat durumu nasıl rapor versin komutanlar.[/QUOTE]
bende zaiyat yok abi .. jani elimizde .. sağ .. ağam ağam diyip duruyor .. :D:D:D
o 60 dklık grafa dikkat ağalar...boğa harekattı bitmedi bence... ne logcuyuz ne şortcu vobcuyuz vobcu :)..FLAT orduları komutanı olmak güzelmiş beaa.stres yok..rahat rahat...hımm..nerde bakayım benim esirciklerim...bıdı bıdı
34 ncü mekanize vob tümeni, istraaaattt ettt...
:::Paranın bu kadar cesurca ortaya konulduğu bir zaman Cumhuriyet Tarihinde görülmemiştir, batan geminin mallarımı acep?
Dünkü Don Tuman pardon dow hareketi bizim ağaların hesabında illaki vardı ve önceden biliyorlardı, bu ağalar short yaptırmıyor, long ta açtırmıyor, mındar ettiler piyasayı:::::::::
yalnız birşey var 61950 den 57000 ye çaktırmadan usul, usul;
59700 hareketini pas geçersek 60700 usul usul bu adamların
Pala gaza getirmek istiyor gene yemezler pala oyna kendi kendine biraz..dng
[quote=demir;149228]ben kaldım sadece 700 de teslim oacam bende :mad:[/quote]
dayanmaya çalışıyorum.kaptırmam palaya
725 longcover ve kısa .. jani dayan .. geliyorum ...