"tecavüze karşı koyamıyorsan zevk almasını bileceksin" demiş kim demişse. :) :)
Printable View
"tecavüze karşı koyamıyorsan zevk almasını bileceksin" demiş kim demişse. :) :)
62000 gormeden bu shortları kapatmicam.... o vakit aga istegi der bozdururum..
yeter la al sat al sat... hergun aynı geyik aga bi kerede bizle aynı fikirde ol .. zorla bunu biri digerine ogretecek gibi...boks.
rest cekti bugun....hemide silkeleme filan yapmadan...cikacak adam once silkeler degilmi....ama bu odullendirdi...
bu yuzden...
59 700 maliyetli shortlarimin...stopu 1000 puan ustundeydi....bunu yapmadim...orada tekrar shortladim....maliyetim...60 200 oldu....61 000 stop yerim...orada stop olursam agir darbe yerim....
Bütün dünya kambur olmuş, ajanslar temsilcilikler, ulan adamlar
resmen hep birlikte hareket halinde bide televizyona çıkıp birbirinden
bağımsız milyonlarca yatırımcı demezlermi...........ayıp be ayıp......
bundan önce nikkei düştü raslantı tam dow düştü nikkei dikkei oluyor
daha öncede yazdım bu adamlar cini niki ajan olarak(ters indikatör)
kullanacaklar tam ulan şimdi dediğimizde yok cin den iyi veri olmaz ise
trichet ajanı(adam korkudan faiz indiremedi, cinden para getirip kucağına attılar)
v.s...... mındar ettiler piyasaları hafızalarla uğraşıyorlar, yeni fiyatlara alıştığımızda
eski seviyeleri hatırlatacaklar........
Palanın adamı sayko 1000 küsür kontrat longda iken puffff dedi yok oldu
Üstüne İş yatırım biraz lönk azalttı ama bunun daha 15,30 işsizlik verisi akşama 17,00 ev verisi var ula var oğlu var
[quote=Astatin;149261]seans vakti bu esirler adamın tikkatini dağıtorrrr... şuraya bak 10 dakika içinde, selçuklu janiye kurtarma yapayım demiş ama 100 puan karı görünce anında satmış...işte ideal bir vobçu davranışı.. :)
ben flatim şimdilik..ordular yoruldu...parayı nere görürsek onun saflarına katılcaz..ama daha yeşil halka göremedim..henüz erken.... (850 ye, üst bb nin 200 puan üstü olması ve 15 dklık grafda şimdiye kadar max 250 puan aşım görülmüş olması endeniyle satış yazmıştım ama gitmedi...üwwww)..fltos weytos[/quote]
Evlat sen,gara muradın gardaşıydın,kefereler sen çocukken ananı babanı öldürdü senide kaçırdılardı ŞAHADET GETÜR SEN MÜSLÜMSİN..gardaşına yardım ed..:)
60650 shortlar la uzlasmaya devam :)
yettim jani 500 kısa .. uzlaşalım .. şelale şelale şelale ...
[quote=ERGEN;149267]Evlat sen,gara muradın gardaşıydın,kefereler sen çocukken ananı babanı öldürdü senide kaçırdılardı ŞAHADET GETÜR SEN MÜSLÜMSİN..gardaşına yardım ed..:)[/quote]
ha ha ha....guzeldi...
onun marasal rutbelerini sokup.....boynuna bi ip takip...diyar diyar dolastirmazsam namerdim....
az kaldi...
celcuki...
birazdan...procektion belli...durum acik...sellele sellele diye yazarsa...bakalim bu marasal bozuntusu hangi delige girecek....
[quote=ERGEN;149267]Evlat sen,gara muradın gardaşıydın,kefereler sen çocukken ananı babanı öldürdü senide kaçırdılardı ŞAHADET GETÜR SEN MÜSLÜMSİN..gardaşına yardım ed..:)[/quote]
gandıramayın beniii...parann rengi -yeşil- ve işareti -yeşil halka- görmeden pozisyon almam..:..:
ben demeye kalmadan...ahanda yazdi....