vay be bunun hep seans dışında olacağından korkuyordum hakkatende öyle oldu.
Printable View
5 daklıkta aşagı gelirse çok bariz bir obo olacak..
hedefi 11400-450..
bu kadar göstere göstere olmaz.. demekki yapmayacaklar.....
yoksa yapacaklarmı...
zaten düşecekti..bahanesi obo olur belki .....
5 daklıkta aşagı gelirse çok bariz bir obo olacak..
hedefi 11400-450..
bu kadar göstere göstere olmaz.. demekki yapmayacaklar.....
yoksa yapacaklarmı...
zaten düşecekti..bahanesi obo olur belki .....
[quote=jelibon;24128]DOW hedefe varılmıştır, tabii hedefi taa 15 gün önce çökerken koymuştum.
Adi future 11682 dedi , burdan fdji short (50 puan artacak olsa bile.) (FULL)[/quote]
çok iyi silah kullanmakla hep övünmüşümdür am hiç bukadar iyi nokta atışına şahit olmadım... tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum sn. jelibon.
[quote=jelibon;24128]DOW hedefe varılmıştır, tabii hedefi taa 15 gün önce çökerken koymuştum.
Adi future 11682 dedi , burdan fdji short (50 puan artacak olsa bile.) (FULL)[/quote]
çok iyi silah kullanmakla hep övünmüşümdür am hiç bukadar iyi nokta atışına şahit olmadım... tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum sn. jelibon.
bunlar her türlü numarayı yapıp 11700civarı kapatıcaklar gibi geliyor
bunlar her türlü numarayı yapıp 11700civarı kapatıcaklar gibi geliyor
[quote=furkan;24139]bunlar her türlü numarayı yapıp 11700civarı kapatıcaklar gibi geliyor[/quote]
HER ZAMANKı GıBı alıskanlık oldu artık baska nasıl inandırmadan yükselinir :D usd yen niye düsmüyor :D
longu :Dm ondan11680 kapanıs bekliyorum
[quote=furkan;24139]bunlar her türlü numarayı yapıp 11700civarı kapatıcaklar gibi geliyor[/quote]
HER ZAMANKı GıBı alıskanlık oldu artık baska nasıl inandırmadan yükselinir :D usd yen niye düsmüyor :D
longu :Dm ondan11680 kapanıs bekliyorum
dowun sağı solu bellimi olur bakarsın 11500 den kapanır at kosar baht kazanır :D
dowun sağı solu bellimi olur bakarsın 11500 den kapanır at kosar baht kazanır :D