-
[QUOTE=Astatin;149294]patron yaww...forumda 1.75 den uzun olan yok mu??? en uzunumuz KUIN mi yani...way canına..ordu mordu kumandan komutan bordo bereliler milisler falan diye bissürü palavra atıyoruz..ordu meğersem cüce ordusuymuş patron:..::..:[/QUOTE]
boy 1.74..ama kilo istersen var..tam 88 kilo:)
şimdiki nesil şanslı..
bizim yediklerimizi yeselerdi onlarda cüce kalırlardı..
yahu 4 yıl yatılı okul..tamda buluğ çagında...
sabah kahvaltısı sadece peynir..veya sadece zeytin ..veya sadece yumurta çıkarsa bu olur...:)
o yatılı okulda benim tam 4-5 cm. boyum kaldı..
boy sonuçta fenotiptir(gen +çevre)..çevre den kasıt %90 buluğ çagındaki(12-18 yaş arası diyelim) beslenmedir..
yaramı deştiniz..
lise yıılarında 4 yıl vitaminsiz kaldık..:)
-
asti.. ben güzellik yarışmasına gircektim 19 yaşında..jüliide ateş falan girdiği yarışmaya..babam izin vermedi..geleceğimle oynadı..şimdi bebelerle vobla oynuyorumm..ama babam pişmanmış.. şimdiki aklım olsa izin veriirdim diyo..
-
[quote=SEYYAH;149291]iyi bari abi hala bu piyasada zamanında pozisyon alabilen bir sistemin olduğu için şanslısın.benimki kevigre döndü...cep delik,cepken delik,kol delik,mintan delik hesabı...
düzgün bir sistemin olduğu için seni sir ilan ediyorum, o da yetmez arap şeyhi al-maktum ilan ediyorum o da yetmez şovalye ilan ediyorum...[/quote]
Al sana bir sistem sırrı.
Eğer bir dalganın oluşma zamanından daha uzun zamanda dalganın %61'den fazlası geri alınırsa, geri alış yönünde pozisyon açmayacak sistem çok azdır. Bunu çözebilirsen, iş biter, sistemin de uçar.
-
[QUOTE=Astatin;149294]patron yaww...forumda 1.75 den uzun olan yok mu??? en uzunumuz KUIN mi yani...way canına..ordu mordu kumandan komutan bordo bereliler milisler falan diye bissürü palavra atıyoruz..ordu meğersem cüce ordusuymuş patron:..::..:[/QUOTE]
1.80 kilo 70 .. 315.donem jandarma komando astegmen foça :) kumandan lazımsa 1 yıllık deneyimim var :)
-
[QUOTE=QUEEN;149299]asti.. ben güzellik yarışmasına gircektim 19 yaşında..jüliide ateş falan girdiği yarışmaya..babam izin vermedi..geleceğimle oynadı..şimdi bebelerle vobla oynuyorumm..ama babam pişmanmış.. şimdiki aklım olsa izin veriirdim diyo..[/QUOTE]
apla o zaman bi manşet atsana voba 61.000 kıralım ..sıkıldım feci .. üüvvvvv
-
[quote=dream;149293]daxi gız öğleden sonra bide artıya geçiyormuş,seyreyleyin cümbüşü.[/quote]
işte o zaman bize satış gelir :)
-
[QUOTE=selçuklu;149302]apla o zaman bi manşet atsana voba 61.000 kıralım ..sıkıldım feci .. üüvvvvv[/QUOTE]
61 de satış yer ..gidecek bu..belli..silkeleme yapıyo ..şortcu topluyo..her 200 puan aha yükselişte..satış yiyo..böyle gitmez..koparacaklar..
ddd tuşum bozulmuş..arada basmıyo..
ee..stopmu yazıyım kapıyımmı..bilemedim..uzunu..sıkılım..yazdıklarıman belli..hhehe
-
[quote=Kennym;149301]1.80 kilo 70 .. 315.donem jandarma komando astegmen foça :) kumandan lazımsa 1 yıllık deneyimim var :)[/quote]
1.80 boy 117 kg... :(üüü:confused:
-
[quote=QUEEN;149304]61 de satış yer ..gidecek bu..belli..silkeleme yapıyo ..şortcu topluyo..her 200 puan aha yükselişte..satış yiyo..böyle gitmez..[B]koparacaklar[/B]..[/quote]
etini mi koparacaklar butunu mu?
demek güzellik yarışması? vay vay vay...biz kiminle dans ediyormuşukta haberimiz yokmuş :p
bende futbolcu olacaktım.anam izin vermedi.neymiş bacaklarımız çarpık olurmuş.
arkadaşım ALPER önce antepsporda oynadı oradan fenere transfer oldu.tutunamadı orada geri döndü orası ayrı.
la ben ALPER'i on kere çalımlardım arkamdan toz dumanın içinde kalırdı topu arardı.yaktın beni aney yaktın beni...şindi VOB köşelerinde PALA ya çalım atmaya çalışıyore :o
tabii kilo sorunu var çalım atamıyore artık
-
[QUOTE=SEYYAH;149306]etini mi koparacaklar butunu mu?
demek güzellik yarışması? vay vay vay...biz kiminle dans ediyormuşukta haberimiz yokmuş :p
bende futbolcu olacaktım.anam izin vermedi.neymiş bacaklarımız çarpık olurmuş.
arkadaşım ALPER önce antepsporda oynadı oradan fenere transfer oldu.tutunamadı orada geri döndü orası ayrı.
la ben ALPER'i on kere çalımlardım arkamdan toz dumanın içinde kalırdı topu arardı.yaktın beni aney yaktın beni...şindi VOB köşelerinde PALA ya çalım atmaya çalışıyore :o
tabii kilo sorunu var çalım atamıyore artık[/QUOTE]
bu vob sıktı beni..valla..bırakacam yakında...karda bırakmak istiyorumm..jüpülemi yapcam..bişey alamadık doğru dürüst..ama kaptırmaık şükür..
-
600 kısa a* .. vay a* .. çok sert bir satış bekliyorum .. demirci küsküleri ver .. jani patron orduları toparla ..astatin komutan .. brlikleri yolla .. quenn patron smacı çak ..larossian patron .. müsadenle sefere çokacaz .. vob kapanış tahminm 55.550 .. kayıtlara geçilsin .
-
[QUOTE=selçuklu;149308]600 kısa a* .. vay a* .. çok sert bir satış bekliyorum .. demirci küsküleri ver .. jani patron orduları toparla ..astatin komutan .. brlikleri yolla .. quenn patron smacı çak ..larossian patron .. müsadenle sefere çokacaz .. vob kapanış tahminm 55.550 .. kayıtlara geçilsin .[/QUOTE]
patron bence yanlş ettin... gendin bilin ama..400 stobum bekliyorum..