[QUOTE=Kennym;149345]sat bayragımı ne bayragı :).lelele.lelele[/QUOTE]
yok..775 i geçersem 1000 puan al bayrağı...dng
Printable View
[QUOTE=Kennym;149345]sat bayragımı ne bayragı :).lelele.lelele[/QUOTE]
yok..775 i geçersem 1000 puan al bayrağı...dng
bide işsizlik kotu gelirse değmeyin bugun keyfimize.. üstüne de dowun çöküşü ohooooww ver elini 57000 :)
auhauah aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş benimkisi o hesap :rolleyes:
[QUOTE=QUEEN;149346]yok..775 i geçersem 1000 puan al bayrağı...dng[/QUOTE]
abow bizim idam fermanı var ama o bayragın ucunda.. üüüüüüüüüüüüüüü
[QUOTE=Kennym;149348]abow bizim idam fermanı var ama o bayragın ucunda.. üüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
stop kullanmalı..ben onu bilirim..takmıyo bişey düşmüyo..canları ne zaman isterse ozaman düşecek...
[quote=mozkan;149123]yarın sabah ilk iş imf haberi ısıtıla, olmadı falanca kurumdan bankalara hedef değeri verile, oda olmadı inadına akbank ereğli tüpraş çizile, nereye öyle shortlayayım da para yapayım, ölümüne shortlamak istiyorum demekki daha zamanı değil, hehehehehe[/quote]
sabahtan beri dışarıdaydım, gene almış keçiler, zamanı deelmiş :..:
[QUOTE=demir;149262]"tecavüze karşı koyamıyorsan zevk almasını bileceksin" demiş kim demişse. :) :)[/QUOTE]
Ya Nuri abi demiştir ya da Coşkun abi. .dng
mevcut seviyelerde daha fazla yatay kalamayız artık,karar zamanı ya aşağı ya yukarı ?
yukarı taraf şimdilik ağır bassada sabahki kontra aklımızda..
[QUOTE=Astatin;149274]sen önce kendi boynunu bir kurtar bakem...:..::..:sonrasına bakarız...yanındamı oluruz kovalayanınmı oluruz bakarız:..::..::..::..:
FLAT Orduları Karargahı...[/QUOTE]
Paralı asker gördüm seni...
Kim daha çok para verirse onun safhına geçiyorsun...
Braveheartın da böyle bir destek gücü vardı. İngilizler daha çok para verince onu yarı yolda bıraktılar. Daha sonra pişamn oldualr ama.
jani de Braveheart gibi oldu; yalnız ve ihanete uğramış.
dayanın şortçular
[QUOTE=Astatin;149294]patron yaww...forumda 1.75 den uzun olan yok mu??? en uzunumuz KUIN mi yani...way canına..ordu mordu kumandan komutan bordo bereliler milisler falan diye bissürü palavra atıyoruz..ordu meğersem cüce ordusuymuş patron:..::..:[/QUOTE]
benim boy 1,74-1,76 arası değişiyor. En son 1,76da mutabık oldular.
Kim mi? Askeri hastane. Dört defa boy kilo ölçtüler. Kilo değişir analrım da boy nasıl değişti onu çözemedim. 1,75-1,74-1,76-1,76 şeklinde gitti. Vade sonunda 1,76dan uzlaştık.
[QUOTE=abka;149298]boy 1.74..ama kilo istersen var..tam 88 kilo:)
şimdiki nesil şanslı..
bizim yediklerimizi yeselerdi onlarda cüce kalırlardı..
yahu 4 yıl yatılı okul..tamda buluğ çagında...
sabah kahvaltısı sadece peynir..veya sadece zeytin ..veya sadece yumurta çıkarsa bu olur...:)
o yatılı okulda benim tam 4-5 cm. boyum kaldı..
boy sonuçta fenotiptir(gen +çevre)..çevre den kasıt %90 buluğ çagındaki(12-18 yaş arası diyelim) beslenmedir..
yaramı deştiniz..
lise yıılarında 4 yıl vitaminsiz kaldık..:)[/QUOTE]
MArgarin yok muydu şöyle ihale sonucu alınmış en ucuzundan.
Birinde ymekhane margarin kokusundan biri bayılmıştı. Kazan kaldırdık isyan ettik. Temsilcilerimiz gönderdik. Direndik, mücadele ettik. Paket margarin ve kova reçelden küçük kaselerdeki teryağ ile bala, kazanda kaynamış çaydan da çay makinası çayına terfi ettik. Bayılan eden de olmadı.
Bende de aynı şey olmuştu, 1.75 ile 1.77 arasında gittim geldim askerde. Ama yine de en kısa amfibilerden biriydim.