[QUOTE=Kennym;149301]1.80 kilo 70 .. 315.donem jandarma komando astegmen foça :) kumandan lazımsa 1 yıllık deneyimim var :)[/QUOTE]
Bizim arkadaş intikalden ambulansla dönmüştü Foça'da. Bir Foça ikincisi Kırkağaç.
Printable View
[QUOTE=Kennym;149301]1.80 kilo 70 .. 315.donem jandarma komando astegmen foça :) kumandan lazımsa 1 yıllık deneyimim var :)[/QUOTE]
Bizim arkadaş intikalden ambulansla dönmüştü Foça'da. Bir Foça ikincisi Kırkağaç.
gaptırdılar gidiyolar gene.. piff allahım hep mi ters indikatorluk nasip oluyo bize :)
pala baktı bunlar askerlik hatıralarına daldı,çekti piyasayı 200 puan daha :)
[quote=Demirci;148489]Görüldüğü üzere pala dayı yanıltmadı...dirençlerde kapattık...
şortcuları toplu halde mezbahaneye götürmüş oldu....
dow bu akşamda yeşil kapadı...p.tesi ve salıda muhtemelen slow ralli ile yeşillere devam edecektir. Hedef net olarak önce 10.200 ler sonra 10.400-500 ler...
Bu bize nasıl yansır çarşamba günü...tabiki bobide önce 61500 leri ziyaret ederiz ufak silkelemelerle...eski zirveye dikti gözünü..61950...
Selçuklu uzun girerek doğru yaptı bence....riski aldı karıda alacaktır...
Yola devam...herşey yukarıyı işaret ediyor...
iştah...not artırımı (görünüm artırımı, bu kadar kriz ortamında artan görünüm bile not artırımı değerindedir. ama yinede hatırlattığı için wobbix'e tşk. ler)...dowun yukarı trendi....
Herkese iyi bayramlar...[/quote]
Değerli arkadaşlar merhaba.....
çok yoruma ve dikkatimizi dağıtmaya gerek yok...yön yukarı....ister haber gelerek ister gizliden....ama pala dayı YÖN yukarı uşaklar diyor....
palaişi inada bindirdi.. neyse saglık olsun.. elimizde patlayadursun shortlar.. beklicem gun sonuna razı oldum ne düşerse bahtımıza..
para giriş çıkışı ne durumda ?
[QUOTE=activex31;149344]I.M.F Haber bence uzun bir süre gelmeyecek...
u Kafamızın üzerinden bir korku sopası olacak...
imf de gelirse ne kalacak geriye...ne tutacak...[/QUOTE]
Hökümet biz krize bile sizi IMFe muhtaç etmedik diyordu seçim propangadası olarak. azcık rakam razı olup IMFe teslim oldualr dedirtecek m iacaba muhalefete.
[QUOTE=selçuklu;149321]675 stop ve long ne boktan piyasaymış .. vay *q ..[/QUOTE]
son poz 675 uzun stopu yazıp alım satım ekranını kapattım ..
ne olacaksa olsun a* ..
bekleyecem inat ettim a.*
[QUOTE=VOBiX;149363]Hökümet biz krize bile sizi IMFe muhtaç etmedik diyordu seçim propangadası olarak. azcık rakam razı olup IMFe teslim oldualr dedirtecek m iacaba muhalefete.[/QUOTE]
i.m.f anlaşması bence hayal gibi duruyor...
ha silah satacaklardır o zaman olur ama şimdi açılım falanda yapiyoruz biraz ters olur
Oh be fitflat ne güzelmiş böyle...:) :)..longdan para kazanmışım 500 puan..sakin durmam lazım..eldeki en kıymetlidir
gerçi ne boyum 1.75 ne güzellik yarışmasına katıldım veya katılmaktan sarf-i naz edildim ne de erkek bacak güzeli sertifikam var...üwwwww
stop 600 oldu..
[QUOTE=Astatin;149367]Oh be fitflat ne güzelmiş böyle...:) :)..longdan para kazanmışım 500 puan..sakin durmam lazım..eldeki en kıymetlidir
gerçi ne boyum 1.75 ne güzellik yarışmasına katıldım veya katılmaktan sarf-i naz edildim ne de erkek bacak güzeli sertifikam var...üwwwww[/QUOTE]
patron ne o öyle erkek güzel bacak yarışması falan .. delikanlı adama yakışırmı hiç .. hele hele asker adama hiç yakışmaz .. jani iyice düştü gözümden ..asteton komutan al rütbelerini falan .. janinin.