-
60900 direnç vardı değdi hemen 100 puan aşağı geldi direnç yokluyor pala
Valla sabah sabah gaptan shortlardan aldığım 350 puan cepte longlamakda aklımdan geçti ama pozisyonda ha verecekler ha gömecekler diye baka duracağıma temiz aldığımı cebime koyarım olur biter.
Xtraderx IMF işi tamam ancak açıklamaya daha var demiş hoş üstat boşuna lafda etmez ya bakalım hayırlısı.
-
askerler baldır bacağa daldı :)
bu gidişle 61 kalesi zor yıkılır :)
-
[QUOTE=stonhand;149370]60900 direnç vardı değdi hemen 100 puan aşağı geldi direnç yokluyor pala
Valla sabah sabah gaptan shortlardan aldığım 350 puan cepte longlamakda aklımdan geçti ama pozisyonda ha verecekler ha gömecekler diye baka duracağıma temiz aldığımı cebime koyarım olur biter.
Xtraderx IMF işi tamam ancak açıklamaya daha var demiş hoş üstat boşuna lafda etmez ya bakalım hayırlısı.[/QUOTE]
patron kim bu xtrader taktın sende .. hehhe :D:D
-
[quote=Astatin;149261]seans vakti bu esirler adamın tikkatini dağıtorrrr... şuraya bak 10 dakika içinde, selçuklu janiye kurtarma yapayım demiş ama 100 puan karı görünce anında satmış...işte ideal bir vobçu davranışı.. :)
ben flatim şimdilik..ordular yoruldu...parayı nere görürsek onun saflarına katılcaz..ama daha yeşil halka göremedim..henüz erken.... (850 ye, üst bb nin 200 puan üstü olması ve 15 dklık grafda şimdiye kadar max 250 puan aşım görülmüş olması endeniyle satış yazmıştım ama gitmedi...üwwww)..fltos weytos[/quote]
way**...bu emri tahtada unutmuşuk..850 kısalar gelmiş.hemen flat 800 den..way**...burda gerine gerine istraaatt ederken, sırtımızda mal varmışda farkında değilmişik..way**...Du bakayım 50 puanlık getiriyi, esir kampında paylaştırayım....bıdı bıdı bıdı...
-
[quote=selçuklu;149369]patron ne o öyle erkek güzel bacak yarışması falan .. delikanlı adama yakışırmı hiç .. hele hele asker adama hiç yakışmaz .. jani iyice düştü gözümden ..asteton komutan al rütbelerini falan .. janinin.[/quote]
kinaye yapıyorum patron..bize de ters...ben kimseyi gözden düşürmüyorum patron..her an herkesle ittifak mümkün olabiliyo...sabaha bak misal..forum yengeç sepeti gibi **...10 dakikada bir saflar değişiyo :):::::::::
-
60500 uzunlarının stobunu 60325 e güncelledim bende..
sabahki 500 puanlık tokadı telafi etmeye çalışıyorum..
-
[quote=stonhand;149370]60900 direnç vardı değdi hemen 100 puan aşağı geldi direnç yokluyor pala
Xtraderx IMF işi tamam ancak açıklamaya daha var demiş hoş üstat boşuna lafda etmez ya bakalım hayırlısı.[/quote]
[quote=selçuklu;149372]patron kim bu xtrader taktın sende .. hehhe :D:D[/quote]
yani selçuklu patron diyorki, stonhand yoksa Xtraderx senmisin diyo...:rolleyes::rolleyes: elçiye zeval olmaz...
-
[QUOTE=Astatin;149374]kinaye yapıyorum patron..bize de ters...ben kimseyi gözden düşürmüyorum patron..her an herkesle ittifak mümkün olabiliyo...sabaha bak misal..forum yengeç sepeti gibi **...10 dakikada bir saflar değişiyo :):::::::::[/QUOTE]
he jani komutanı severiz .. heheh :..::..:::::::
-
[quote=Astatin;149373]way**...bu emri tahtada unutmuşuk..850 kısalar gelmiş.hemen flat 800 den..way**...burda gerine gerine istraaatt ederken, sırtımızda mal varmışda farkında değilmişik..way**...Du bakayım 50 puanlık getiriyi, esir kampında paylaştırayım....bıdı bıdı bıdı...[/quote]
patron heryeri mayınlamışsında haberimiz yok :..:
-
bende stop filan yok nerde aksam orda sabah.. bakalım aganın tokatlara ne kadar dayanabilecek pskolojim :)
veri gele hayrola ya komaya sokar bizi yada hayat opucugu olur.. hayırlısı der bekleriz..
-
[QUOTE=Astatin;149376]yani selçuklu patron diyorki, stonhand yoksa Xtraderx senmisin diyo...:rolleyes::rolleyes: elçiye zeval olmaz...[/QUOTE]
yok ya hakkaten merak ettim kim olduğunu ..
-
Bu arada multipass ı hem takdir hem teessüf ediyorum..takdir ediyorum dün verdiği alda ısrar edip sabah ek şort açtırmadığı ve şu an itibariyle haklı çıktığı için....teessüf ediyorum, alı daha düşükten vermediği için :) çok mu şey istiyorum ben yaww :)