vay a* 61 yandı .. alım satım ekranı kapalı .. stop yazılı .. böylede iyi oluyomuş ..
Printable View
vay a* 61 yandı .. alım satım ekranı kapalı .. stop yazılı .. böylede iyi oluyomuş ..
[quote=Astatin;149221][IMG]http://i35.tinypic.com/dqggmq.jpg[/IMG]
Bu da saatlik graf..Short trader çok dikkat etmek gerek...hemde çoook...dünkü savaşın hatrına söylüyorum ha AYU kardeşlerim..elbet bir gün yine ayu olacağım ama, biraz semirmem lazım...Bu grafa dikkat!!! Fiyat 61000 den geçen boll bandı şiddetle yakalama arzusunda..aynı benim esir bayan askerlere olan hissiyatım gibi...TOBO yu zaten metin şentürk bile görüyor..[/quote]
way**..ucuza gaptırmışık malları
jani gömdüler bizi :) 61000 kaleside yalan oldu.. hadi hayırlısı...
janide mi teslim oldu yoksa ?
ahanda mesut abi gelmiş ..abi .. nasıl durumlar .. arkaya yaslanmışındır sen ..uzunsundur kesin .
15.30 da veri var oraya kadar dayanmaya çalışıyorum. kulağımın arkası kaldı sadece
[quote=Astatin;149376]yani selçuklu patron diyorki, stonhand yoksa Xtraderx senmisin diyo...:rolleyes::rolleyes: elçiye zeval olmaz...[/quote]
Yok be hocam nerde onun gibisi milyonda bir gelir adama elli kere sorduk bizede eğitim ver dedik yok illa balık veriyor ama balık tutmayı öğretmiyor.
Üstadı ilk açtığı topik ve öncesinden bu yana bilirim krizde ilk mal alın dediğinde U100 20.500 deydi arada bazen çok temiz bar çalışmaları verirki tadından yenmez ( şu saatte şu olacak der ve %90 tutar)
61 üstü 61500 görebiliriz...bence...
[QUOTE=demir;149387]15.30 da veri var oraya kadar dayanmaya çalışıyorum. kulağımın arkası kaldı sadece[/QUOTE]
al benden de o kadar.. bugun yedik zaten yiyecegimizi bekleyelim bari keyfini cıkarmak lazım :)
aga sana sesleniyom bak daha da gelmem VOB a .. ne lan bu tüm hesabı bize cıkarıyosun.. neyse.. inadım inat mode on.. veri gelsin bakarız..
Astatin 61050 den 1/5 şort açar
Abiler merhabalar;2 gundur isyerinden forumu actım ama yazı yazacak zaman bulamadım isyerinde durumlar karısık birazz..Ben tam isi bırakıp,vobla ilgilenme planları yaparken adamlar beni yükseltti..Bu krizde sadece seni yukseltik diyip yüzde 5 de maas artırdılar allah razı olsun gercekten iyi oran:)..Artık senior engineer oldum dostlarım Türkiye icin üretmeye devam dediler,bende sektirinsaynee dedim icimden,vobda para mı saydınız tohumuma dedim..Bu arada ayı olarak yanınıza 61300 ü görürse gelicem abiler üwwwwww:)
Astatin,Selcuklu ustalarım yine koymussunuz bebegi takdirlerimi sunarım..
[quote=demir;149387]15.30 da veri var oraya kadar dayanmaya çalışıyorum. Kulağımın arkası kaldı sadece[/quote]
şelale