[quote=selçuklu;149380]yok ya hakkaten merak ettim kim olduğunu ..[/quote]
ağbi şimdi reklam yasak ama vahşi batıda Anahtar II diye arattır Xtraderx üstat karşında ki eski yazılarını falan biraz okursan şaşırıp kalırsın artık adam aşmış durumda
Printable View
[quote=selçuklu;149380]yok ya hakkaten merak ettim kim olduğunu ..[/quote]
ağbi şimdi reklam yasak ama vahşi batıda Anahtar II diye arattır Xtraderx üstat karşında ki eski yazılarını falan biraz okursan şaşırıp kalırsın artık adam aşmış durumda
[QUOTE=stonhand;149394]ağbi şimdi reklam yasak ama vahşi batıda Anahtar II diye arattır Xtraderx üstat karşında ki eski yazılarını falan biraz okursan şaşırıp kalırsın artık adam aşmış durumda[/QUOTE]
ok patron .. bakarım saolasın ..
[QUOTE=selçuklu;149386]ahanda mesut abi gelmiş ..abi .. nasıl durumlar .. arkaya yaslanmışındır sen ..uzunsundur kesin .[/QUOTE]
yoğun lo işler... fırsat olunca ancak okuyabilyorum sizi ......
çok keyif alıyorum...elinize sağlık....
gece kısaydı... sabah 60225 ortalamayla uzuna geçtim...
onlar duruyor işte...
.lelele.lelele
60600 den long açmadığımıza bile pişman ettiler ya bu palaya diyecek lafım kalmadı flatos seyredos yoksa biliyos Pala canıma okuyos
Alooo Sesimi duyan varmıııı?
[QUOTE=stonhand;149397]60600 den long açmadığımıza bile pişman ettiler ya bu palaya diyecek lafım kalmadı flatos seyredos yoksa biliyos Pala canıma okuyos[/QUOTE]
sabah 60200 den actım long adamlar zırt dibe indirdi stopladık zırt yukarı cektıler 60625 shortladık zırt bidaha yukarı cektıler.... simdiki inadı sabah gostermeliymişim :) ama yapacak bisey yok biz ne bekliyosak o tersini yapacaktı zaten..
Yawf düğün yok, bayramda geçti. Eniştem pardon Pala bi öptü 61 de soluğu aldık.
61 den yukarı gitmesi için sülalenin sıraya girmesi lazım herhalde.
short ta direnenen ky varmı benden başka :) uleee yalnız kaldım boğaların arasında..
[quote=Kennym;149399]sabah 60200 den actım long adamlar zırt dibe indirdi stopladık zırt yukarı cektıler 60625 shortladık zırt bidaha yukarı cektıler.... simdiki inadı sabah gostermeliymişim :) ama yapacak bisey yok biz ne bekliyosak o tersini yapacaktı zaten..[/quote]
Hocam cuma benim başıma gelen şimdi sizin başınıza gelmiş KY misin derdin var hocam bizim daha çok fırın ekmek yememiz lazım , Kennym kardeş bizimkisi sizin dediğiniz gibi KY ne yapıyor diye foruma amme hizmeti üüüüüüüüü
[quote=Kennym;149401]short ta direnenen ky varmı benden başka :) uleee yalnız kaldım boğaların arasında..[/quote]
ben varım.dayanacak halim kalmadı 5 dk daha dişimi sıkacam
yükselen takoz oluyor spotta 48100 lerde tepe noktası var...
burayı geçerse 50.000 bile hayal değil
tabi yükselen takoz genelde yükselişin sonunda olur...
aşağı kırarsa da şellaleee...
astatin şortları 2/5e çıkarır